quietnrkn,ddemir10hoş buldum canlar bölümüm ing öğretmnliği ,benim mat hiç yok bayrama kadar tarihten başlayım bende o zaman matematiğede nerden nsaıl başlaycam bilen biri akıl versin lütfen :18: dershanye gidemeyecğim, şunuda merk ediyorum arkdaşlarım günlük 8 9 saatlik çalışma planı yapmışlar çok değil mi :95:geçen sene üst sınıflardan arkadaşlarım vardı 3 4 tekrar yapışlar tüm derslerden sınava kadar,atandılar tabi güzel yerlere ama şaşkınım zor geliyor biraz bana o kadarı
hoşgeldin jossee
matematiği sevmeyen çok arkadaşım var benimde. sıkı bi şekilde konulara çalışıp bol soru çözersen halledersin diye umuyorum
sorularında da yardımcı olmaya çalışırım matematiğim iyi saylır.benim sorunumda tarihte ezber yapamayan bir insanm bana yardım edin :84::84:
yada önyargılı mıyım siz tarihe nasıl çalışıyorsunuz?:44:
hoşgeldin jossee
matematiği sevmeyen çok arkadaşım var benimde. sıkı bi şekilde konulara çalışıp bol soru çözersen halledersin diye umuyorum
sorularında da yardımcı olmaya çalışırım matematiğim iyi saylır.benim sorunumda tarihte ezber yapamayan bir insanm bana yardım edin :84::84:
yada önyargılı mıyım siz tarihe nasıl çalışıyorsunuz?:44:
ben daha kaynak almadım bile düşün halimi dershane telaşındayım kafam çok karışık o yüzden birşu an tarih kitabu bana bakıyo ben ona
ama kaynak değişikliği yapıcam sanırım data çok detaymış :26:
farzetki osmanlı zamanında yaşıyosun,savaşların orta yerinde savaşan bi askersin,antlaşmalar imzalanırken ordaydın
daha eğlenceli oluyo inan bana
hoş buldum canımtarihi bölerek çalış konusuna göre 2 3 parçaya böl ilk parçayı öle telaş yapmadan üstün körü oku,2. kez anlayarak oku 3.okuyuşunda da not alarak mümkünse kavram haritası benzeri not çıkararak oku bütün parçaları bu şeklde yap bak ünite bitti bile en sonunda da bi 5 10 dakkikalık tekrar yap üstünede konu testi çözdün mü bitirdin o üniteyi aylık ya da haftalık tekrarını mutlaka yap derim yoksa heba olur çalışmaların ben böle yapıyorum şuan sıkılmadan,sağlam sağlam ilerliyorum dene istersen
tabiki başarıcaz kızlar birbirimizi motive edelm böyleeee
bide şu dershane konusunda bana tavsiyede buluncak biri çıksa karşıma
ne kadar mutlu oolucam bi bilseniz
quietnrkn sen dershaneye gidiyor musun:44:
tabiki başarıcaz kızlar birbirimizi motive edelm böyleeee
bide şu dershane konusunda bana tavsiyede buluncak biri çıksa karşıma
ne kadar mutlu oolucam bi bilseniz
quietnrkn sen dershaneye gidiyor musun:44:
gitmiyorum canım :26:
ama gidenlerden duyduğum karacan ve zirve dershanelerini önermiyolar.ben gitmiş olsam ya ihtiyaca yada yargıya giderim
ihtiyaç gerçekten en basitten en zora doğru sıralanıyo.ben diğerlerinde göremedim bunu :26:
İNŞALLAH başaracağız
dershane sende bitiyor aslındakadrosuna bak bide verdiği kaynaklara bak bence isime göre gitme sen dershane adalarını say bakalım bildiklerimizi söyleylm :94:
özelden yada msnden haledcez artık desene link işinikızlar link verilemiyomuş sitede uyarı almak istemiyorum
ihtiyacın eğitim bilileri 52 tl 86dan düşmüş ihtiyaçyayıncılıkta.
kızlar başına www. koyun burda yargının kampanyası var yargiyayinevi.com/incele_n.asp?id=U16722&ad=Genel%20Yetenek%20Genel%20K%FClt%FCr%20Be%FEi%20Bir%20Yerde%20Set
en makul olanı yargı gibi duruyor senin için diğer yayınlarında soru bankasını alırsın :82:
hepinize iyi çalışmalar kızlar.bakıyorum da sınava hazırlanılmaya başlanmış.ben daha başlamadım hatta sizin yazdıklarınızı okuyana kadar çalışmaya başlama gibi bir kaygım da yoktu ama sanırım biranönce kendimi toparlayıp çalışmaya başlamam gerekiyor.ben ziraat mühendisiyim.Geçen sene ancak 67 alabildim.tabi bu alım için yeterli olmadı.en azından ege bölgesi için.puanımı epey bi yükseltmem gerekli.matamatiğim iyidir.ama tarihim çok çok çok kötü.hatta hiç yok gibi birşey.Vatandaşlıkda da kötüyüm.diğer dersler iyi.ama totale bakınca yetmiyor işte
hepinize iyi çalışmalar kızlar.bakıyorum da sınava hazırlanılmaya başlanmış.ben daha başlamadım hatta sizin yazdıklarınızı okuyana kadar çalışmaya başlama gibi bir kaygım da yoktu ama sanırım biranönce kendimi toparlayıp çalışmaya başlamam gerekiyor.ben ziraat mühendisiyim.Geçen sene ancak 67 alabildim.tabi bu alım için yeterli olmadı.en azından ege bölgesi için.puanımı epey bi yükseltmem gerekli.matamatiğim iyidir.ama tarihim çok çok çok kötü.hatta hiç yok gibi birşey.Vatandaşlıkda da kötüyüm.diğer dersler iyi.ama totale bakınca yetmiyor işte
pambık kampüs için araştırma yaptımda biraz iyi diyende var kötü diyende var özelikle tarihçisini övüyorlar.iş sende bitiyor az bi parada değil sonuçta bence kampüs olur gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?