2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

arkadaşlar merhaba ben lise mezunuyum geçmişi okudum ama benim gibi göremedim lise eşit ağırlık mezunuyum bu sene kpssye girmeye karar verdim hangi kitaplara çalışmam gerekiyo sınav ne zaman hangi gruptan giricem biraz aydınlatırsanız sevinirim

teşekkür ederim,
bölüm eşit ağırlık derken cnm anlamadım?
lisans bölümüm sözeldi. bu da etkiliyormu ki?
işim çok zor o zaman nasıl alırım ben 90
ümitsizim.
konu anlatımı guzel olan bir site varmı paylaşabileceğiniz peki

Son düzenleme:
herkese merhaba.ben 2010 kpss ye lise olarak girmiştim ama alımlar yüksek puanla kapattığı için 85 puanla umudum yok.2012 kpss ye önlisans olarak gireceğim.okullar açılmadan tarih ve coğrafyayı tekrar bir bitireyim dedim.tarihten islamiyet öncesi türk tarihini bitirdim benide eklersiniz artıküniversiteler ekimde açılıyormuş.bir kaç dersi bitirirsem rahatlarım biraz.

Son düzenleme:
selam kızlar ben önlisans turizm mezunuyum
2012 kpss ye hazılanıyorum
çok sıkı tutuyorum şuan konulara felan iyi çalışıyorum ve bol bol her fırsatta soru

kızlar yaaa bişey soracam
ben internette kpss önlisans konu dağılımı olarak arayıp bilgiler buldum
mesele türkçeden şu konular mat. şu konular vs vs
onun dışındaki konulara çalışmıyorum ben kafama takıldı
o konular dışında bişeyler çıkarmı çalışanlar siz napıyorsunuz

mesela tarih bölümünden şu konlardan soru olacak deniliyor
-İslam Öncesi Türk Devletleri
-Türk-İslam Tarihi
-Osmanlı Tarihi
-Osmanlı Devletinin Duraklama Devri
-Osmanlı Devletinin Dağılma Dönemi
-Osmanlı Kültür ve Uygarlığı
-Kurtuluş Savaşının Hazırlık Aşaması
-Kurtuluş Savaşını Askeri Aşaması(Cepheler)
-Türk İnkılapları ve Yeniden Yapılanma Dönemi
- II.Dünya Savaşı ve Sonrası

ben bunun dışındaki konulara çalışmayacam mesela
acaba başka konulardan gelirmiii

Son düzenleme:
günaydın kızlar
hoşgeldiniz bu arada hemen ekliyorum kızlar sizinde konularınızı

cıkma ben yarın gıremıcem:S
canım akşam iyi değildimde biraz kalamadım nette ondan erken kaçtım

canım lise mezunu olduğun için eylül 2012 eylül ayında sınava giriceksin.ortaöğretim ve önlisans sınavları 2 yılda bir yapılıyor.ve bu sene elinden gelenin fazlasını yap sizin için 2012deki sınav son sınav olabilir:26:
b grubundan giriceksin sınava A grubu 4 yıllık iibf giriyo genelde.kitap olarak az temlein varsa güvender konu anlatımını tavsiye ederim.ama bilgim var dersen yargıdan başlayabilirsin.konular aynıdır ama ortaöğretimde biraz daha düz sorarlar ve soru sayıları daha fazladır bu nedenle.ama ist için düşünürsen en az 88 yapman lazım

canım lise çıkışı ben eşit ağırlık çıkışlıyım az çok tarih bilgim var.birde sayısal çıkışlı olup tarih çalışıcak olanlar var onlardan şanslıyım şükür

canım bazı kitaplar bölümleri birleştiriyo.mesela ben tarihten 2 tablo ekledim.ikisindede bölüm başlıkları farklı.zaten dikkat edersen bi kitapçıya gidip kpsss modüler set istiyorum dediğinde sana üzerinde tüm gruplar için yazılı olan modüler set verir

kızlar tarihe coğrafyaya hangi kaynaktan çalışıyosunuz benim elimde sadece uğur akademi var hiç sevmedim :18::18:

kızlar tarihe coğrafyaya hangi kaynaktan çalışıyosunuz benim elimde sadece uğur akademi var hiç sevmedim :18::18:

coğrafya yargı canım ama modüler setteki değil tek kitap.7.5tl ye almıştım 2 hafta önce
tarih yargıdan çalışıcaktım ama çok detay geldi gözüme o yüzden şimdilik güvender modüler set tarihinden çalışıcam
pambik dershane kitap vermedimi :26:

Bende ihtiyaç ve yargı var benim aldıklarım... Ama geçen sene kursa gitmiş arkadaşlarımdan biri murat yayınları biride karacan akademinin kursta verdikleri kitaplar var. Hepsine çalışıcam sırasıyla bilgi bilgidir... Birde güvende almayı düşünüyorum...

Bankada operasyon bölümündeyim canım... Başvur canım girersin iyi yerde olursa rahat edersin... Senin bölüm ne canım ben iktisat okudum....

ya inanmıyorum benim istediğim bölüm :84:
bende 4 yıllık iktisat bide 2 yıllık banka sigorta okudum.bankada bireyselde stajda yaptım ama ı ı gişeye bile razıyım o derece artık

ya inanmıyorum benim istediğim bölüm :84:
bende 4 yıllık iktisat bide 2 yıllık banka sigorta okudum.bankada bireyselde stajda yaptım ama ı ı gişeye bile razıyım o derece artık

Sende aynı benim gibisin ilk iktisata girdim örgün öğretim.. Bi ara bırakmıştım iki dersim var sadece af çıktı onları bu dönem sınava gidip vericem. O ara iki yıl bank. ve sigorta okudum. Ama bu sene iki dersi verip lisans grubundan giricem ama düz memurluklara bölüm için uğraşmıcam... Birde ekstra spk ya hazırlanıyorum ve alese girip yüksek lisan yapıcam inşallah hepsini başarabilirim

Başvur bence en azından çalışıyor olursun akşamları biraz kendini sıkıp ders çalışırsın nasılsa bekarsın galiba ev sorumluluğun yok... Bankada çalışmak çok güzel bişey ben 7. yılım olucak çalışıyorum. Bir tek geçen sene bir 7 ay ara verdim sonra tekrar girdim.

ben örgünden 4 yıllığı okurken açıktanda bankayı okudum.benim hayalim zaten bankada çalışmak.operasyonda fazla ihtiyaç yok ara ara gişe için ilan açıyolar o kadar.spkyı bende düşündüm ama bankada çalışırken girmek daha ii sınava
bekarım canım.geceleri kpssye çalışmayada razıyım yeterki banka olsun başka bişey istemiyorum

Bir ara yani 1 ay falan ya oluyor ya olmuyor ist. da denizbanka operasyon elemanı ilanı vardı yenibiriş te heralde hala varmı bilmiyorum bu ara pek takip edemiyorum ilanları ara ara girerim genelde. Yenimi mezunsun sen aslında başvursaydın mutlaka birine girerdin bi ara çok aldılar eleman. Ama sakın gişeyi ve çağrı merkezini tercih etme benden sana tavsiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…