bende balık hafızalıyımdır ama calısıorum yazark calıssan olmazmı canım..
quiet ben geldım..
merhaba
4001 kadrosu yerine göre çok yüksek alıyo.ist ptt 98le kapadı en son.bölüm eşit ağırlıklı bi bölümse evet avantajın var.ama ist için 90-95 arası bilgin olsun canım:26:
online eğitim almadan ilk başta ücretsiz konu anlatım videoları var onları bi takip et eğer sana verimli geliyosa öle yazıl bence
canım akşam iyi değildimde biraz kalamadım nette ondan erken kaçtımcıkma ben yarın gıremıcem:S
canım lise mezunu olduğun için eylül 2012 eylül ayında sınava giriceksin.ortaöğretim ve önlisans sınavları 2 yılda bir yapılıyor.ve bu sene elinden gelenin fazlasını yap sizin için 2012deki sınav son sınav olabilir:26:arkadaşlar merhaba ben lise mezunuyum geçmişi okudum ama benim gibi göremedim lise eşit ağırlık mezunuyum bu sene kpssye girmeye karar verdim hangi kitaplara çalışmam gerekiyo sınav ne zaman hangi gruptan giricem biraz aydınlatırsanız sevinirim
canım lise çıkışıteşekkür ederim,
bölüm eşit ağırlık derken cnm anlamadım?
lisans bölümüm sözeldi. bu da etkiliyormu ki?
işim çok zor o zamannasıl alırım ben 90
ümitsizim.
konu anlatımı guzel olan bir site varmı paylaşabileceğiniz peki
selam kızlar ben önlisans turizm mezunuyum
2012 kpss ye hazılanıyorum
çok sıkı tutuyorum şuan konulara felan iyi çalışıyorum ve bol bol her fırsatta soru
kızlar yaaa bişey soracam
ben internette kpss önlisans konu dağılımı olarak arayıp bilgiler buldum
mesele türkçeden şu konular mat. şu konular vs vs
onun dışındaki konulara çalışmıyorum ben kafama takıldı
o konular dışında bişeyler çıkarmı çalışanlar siz napıyorsunuz
mesela tarih bölümünden şu konlardan soru olacak deniliyor
-İslam Öncesi Türk Devletleri
-Türk-İslam Tarihi
-Osmanlı Tarihi
-Osmanlı Devletinin Duraklama Devri
-Osmanlı Devletinin Dağılma Dönemi
-Osmanlı Kültür ve Uygarlığı
-Kurtuluş Savaşının Hazırlık Aşaması
-Kurtuluş Savaşını Askeri Aşaması(Cepheler)
-Türk İnkılapları ve Yeniden Yapılanma Dönemi
- II.Dünya Savaşı ve Sonrası
ben bunun dışındaki konulara çalışmayacam mesela
acaba başka konulardan gelirmiii
kızlar tarihe coğrafyaya hangi kaynaktan çalışıyosunuz benim elimde sadece uğur akademi var hiç sevmedim :18::18:
inşallah inşallah
bankada hangi bölümdesin.benim içimde bankada çalışmak
kızlar tarihe coğrafyaya hangi kaynaktan çalışıyosunuz benim elimde sadece uğur akademi var hiç sevmedim :18::18:
Bankada operasyon bölümündeyim canım... Başvur canım girersin iyi yerde olursa rahat edersin... Senin bölüm ne canım ben iktisat okudum....
ya inanmıyorum benim istediğim bölüm :84:
bende 4 yıllık iktisat bide 2 yıllık banka sigorta okudum.bankada bireyselde stajda yaptım ama ı ı gişeye bile razıyım o derece artık
Sende aynı benim gibisin ilk iktisata girdim örgün öğretim.. Bi ara bırakmıştım iki dersim var sadece af çıktı onları bu dönem sınava gidip vericem. O ara iki yıl bank. ve sigorta okudum. Ama bu sene iki dersi verip lisans grubundan giricem ama düz memurluklara bölüm için uğraşmıcam... Birde ekstra spk ya hazırlanıyorum ve alese girip yüksek lisan yapıcam inşallah hepsini başarabilirim
Başvur bence en azından çalışıyor olursun akşamları biraz kendini sıkıp ders çalışırsın nasılsa bekarsın galiba ev sorumluluğun yok... Bankada çalışmak çok güzel bişey ben 7. yılım olucak çalışıyorum. Bir tek geçen sene bir 7 ay ara verdim sonra tekrar girdim.
ben örgünden 4 yıllığı okurken açıktanda bankayı okudum.benim hayalim zaten bankada çalışmak.operasyonda fazla ihtiyaç yok ara ara gişe için ilan açıyolar o kadar.spkyı bende düşündüm ama bankada çalışırken girmek daha ii sınava
bekarım canım.geceleri kpssye çalışmayada razıyım yeterki banka olsun başka bişey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?