- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çalışıyorum canımhem iş hem ders gerçekten zor. hele bi de evliysen ve ailenden uzaksan benim gibi vay haline
![]()
hyr cnm değill![]()
hyr cnm değill![]()
cevap 10
az önce eklenen su miktarını 25 aldım![]()
bende çalışıyorum canımhem iş hem ders gerçekten zor. hele bi de evliysen ve ailenden uzaksan benim gibi vay haline
![]()
bende evliyim cnm ama ben çalışmıyorum kocamın deyişiyle -(evimin kadını benimde balımsın)3 aylık evliyim evleneceğim zaman çıktım işten şimdi kpss çalışıyorum bende memur olmam lazım yoksa kociş tayin olunca kalcm ben eş durmundan yırtmam lazım
![]()
cevap 10
az önce eklenen su miktarını 25 aldım![]()
bende 10 buldum![]()
allah mutluluğunuzu daim etsin canım
inşallah hepbirlikte memur olcaz bu seneeeee![]()
akşam yemeklerine bana gelin kocanla ben hergün yapıyorum yemek sen ugraşma yoruluyosunduraradada guiette git kurabiye fln yapıyor çay demler yersiniz beni hiç kurabiye yemeğe davet etmedi
![]()
saol okyonuscum geliriz tabi hemide koşa koşaadres neydi senin akşam sendeyiz o zaman
ama gelmişken bi de karışım çalışalım seninle![]()
amin canım aminn inş. hep birlikte memur olcaz guiette evlenecek bize katılıck inş. en kısa zamanda kavuşucak sevdiceğine![]()
tariiiiiih miiiiiiiiiiiiigel buyur cnm olur karışımda çalışalım tarihe çalışmaya başlayınca bizde kalırsınız kahvaltıda hazırlarım geceleri senle full tarih çalışırız![]()
1 nekdar basitmiş. nasıl düşünemedim:Silk soruda A'yı 15! parantezine alırsan 15!.17 olur.b'yi 15! paranteine alırsan 15!.-15 olur
a/b= 17/-15 çıkar
ikinci soruda
12[SUP]6[/SUP]=2[SUP]12[/SUP].3[SUP]6[/SUP]
18[SUP]4[/SUP]=2[SUP]4[/SUP].3[SUP]8[/SUP] dir
her ikisinde ortak 2[SUP]4[/SUP] ve 3[SUP]6[/SUP] dır
bunların tam sayı böleni = (4+1).(6+1)=35 negatif tams ayılarıda olduğu için 35.2=79 olur
son sorunu denklemi yok![]()
ah canım benim ağzın bal yesin inşallah
ya bende söz nişan düğün telaşı olucak bide ders çalışıcam benide düşünün
bende evimin meeeeemur hanımı olmak istiyom başkada bişey istemiyom valla![]()
tariiiiiih miiiiiiiiiiiiiooooof ben almasam onuu
![]()
![]()
ay cnm baksana isimlerimizin yanına memur ekleyince ne güzel oluyr memur guiett memur okyonus memur sevdalokum lokum valla
![]()
1 nekdar basitmiş. nasıl düşünemedim:S
12[SUP]6[/SUP]=2[SUP]12[/SUP].3[SUP]6[/SUP]
18[SUP]4[/SUP]=2[SUP]4[/SUP].3[SUP]8[/SUP] dir
ikisinde ortak olan " 2[SUP]4[/SUP] ve 3[SUP]6[/SUP] dır" bu demişsin. nasıl oluyor. kbkma matematiğim yok. belki basit bişeydir:S
ay cnm baksana isimlerimizin yanına memur ekleyince ne güzel oluyr memur guiett memur okyonus memur sevdalokum lokum valla
![]()