• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

soru 1:

seker oranı %14 olan sekerli suya karışımdaki seker kadar seker eklenip ardındanda eklenen seker kadar su buharlarştılırsa son durmumda karışımın su oranı %kaç olur?

soru 2:

%40ı tuz olan bir miktar tuzlu suyun 1/5 i alınıp yerine alınan miktar kadar tuz ekleniyor.buna göre son durumda elde edilen karışımın tuz oranı % kaçtır?

soru 3:

%20si şeker olan sekerli sudaki su ve seker miktarı 2 katına çıkarılırsa seker oranı % kaç artar?

canım ilk soru %72 son soru %4 buldum ben :44:

cnm ilk soru doğru son soru 24 olck ilk soruyu anlatırmısın

2.soruda 27,6 gibi garip bişey çıktı :1:
canım son soruda ama kaç arta soruyo ki son karışım ne kadardır demiyo :53:
karışım oranı 24 ama artışı %4 olmuş oluyo :53:

okyonus ilk soru canım :34:
$SAM_3627.webp

kızlar elektrikler kesildi ya :5:
şu an dışarda yarından sonra filmini andıran kareler var :60::60:

bir saat sonra çözülen sorular bildirilecek kızlar hazırmısınız:27:ben devam ediyorum hala çözmeye :9:

kıslar ben sadece 40 mat çözebildim onuda yarısını yatarak... grip old. için...

kıslar ben sadece 40 mat çözebildim onuda yarısını yatarak... grip old. için...

geçmiş olsun canım benim iyi bak kendine :29:

okyonus sayfa 191 soru 22 nin sorusunu bana sölermisin bende bi garip :60:
esteban yüüznden hatalar çıkmaya başladı :60:

geçmiş olsun canım benim iyi bak kendine :29:

okyonus sayfa 191 soru 22 nin sorusunu bana sölermisin bende bi garip :60:
esteban yüüznden hatalar çıkmaya başladı :60:

{0,1,2,3,4,5,6} kümesinin elemanları ile üç basamaklı rakamları farklı kaç farklı çift sayı yazılabilir? böyle cnm soru

Mrb. bayanlar ben geldim.

Cuma günü son finalim var ve şuanda da staj dosyası hazırlıyorum ayılıp bayılarak. Şu dönem bir bitsin hemen kpss ye tam gaz devam edicem :119:

Kolay gelsin herkese :31:

{0,1,2,3,4,5,6} kümesinin elemanları ile üç basamaklı rakamları farklı kaç farklı çift sayı yazılabilir? böyle cnm soru

ile basamaklı geçmiş benim kitapta :60:

mattan bir konuyu çalıştım ve 80 soru çözdüm :65::64:

:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah maşşalh canım ben kendimi sakatladım da biraz :60: boynumu oynatamıyrum oturamadım bilgisayar başında :2:

Mrb. bayanlar ben geldim.

Cuma günü son finalim var ve şuanda da staj dosyası hazırlıyorum ayılıp bayılarak. Şu dönem bir bitsin hemen kpss ye tam gaz devam edicem :119:

Kolay gelsin herkese :31:

hadi geçmiş olsun canım o zman kpss korksun bizden :10:

100 tane matematik sorusu çözdüm bi mola verdim daha devam etmem gerek

bugün topik pert :52::52:
kızlar nerdesiniz yahu ben bi 50 soru daha çözüp geldim matematik konuları bu gece bitti sayılır

problemler bitti yarın grafik ve tablo konusuna geçicem

ooooooo böle hemen pes edersen hiç girme sınava :19:
daha sınava var ve çalışmayan çok kişi var hala onların önüne geçebilirsin :49:
ama ben sabah 7 akşam 8,haftada bir gün izin o da hangi gün belli olmayan yıllık izni 14 gün olan ve asgari ücretin biraz üstü maaş bana yeter.hayatın iş ve evin arasında geçsin diyosan buyur çalışma :32:
ama biz azimliyiz.çünkü akşam 5te işten çıkıp eve gitmeden keyif yapmayı haftanın 5 günü çalışmayı ve emekli olana kadar aynı yerde çalışıp 1600 maaş alıp bununla avm leri aşındırmak istiyoruz sen seç :52::52::52:

canım ben ihtiyaç soru bankası modüler,yargı 50 şerli deneem aldım
geçen sene ihtiyaç 2011 sorudan oluşan soru bankasını,ihtiyaç zopzor 10 dnemeyi,yargı 15li denemesini aldım.
konu anlatımlı yargı coğ ve data tar,h aldım ama datayı değiştircem bu hafta sonu yargı yı alıcam.onun dışında pegemin notları var o kadar başka kaynağım yok :52::52::52:
bu arada güvenim gitti ne demek :20::20::20:
tam tersine biz matta iyiyiz ama ben tarihte iyi değilim mesela sende onda iyisin :34:
benimde güvenim gitsin o zman oldu benim yerimede başkaları atansın alsın maaşı yok ya :52::52::52:

öylemi diyorsun ...peki ozaman ...:41:başarıcamm...inşallah hepimiz başarıcazz....
2 gündür çalışasım yok..kayınvalidemler gelcek temizlik hazırlık derken uykum geliyor erkenden yatıyorum erkende kalkamadım .....:31:neyse en kısa zamanda toparlıcam...dediğin setleri alayım bende yaa...iyi olur..çalıştığımm..işe yarar bari..:44:

Back
X