yeni dizi başlamış şekerim
eee napıyon varmı soru ekle çözelim bizde kanal değişti burdayım
kanal d de başlıycaktı reklamlarını gördüm kadrosu çok süper güzeldir kesinben stardaki bir kadın bir erkeği bekliorum onu izliycem iyi geiyor bana kafa dağıtıyorum çok komik 11 den sonra başlar türkçe çözüyorum yazım yanlışlarını buluyorum bir sorum var eklerim biraz sonra ihtiyaç kaynağında çıkmasa şaşarım
bn bugün çok yoruldum7 saat mat. çalıştım... temelden başladım daha çok yolum var ama mat. dan 10-15 net çıkarasıya kadar uğraşıcam.... tek derdim mat. bi de tarih var ama onu çalışırsam yaparım ezberm iyidr ama çok sıkıcı gelio....... bu yıl atanamasam bile 80 e yaklaşmaya çalşcam bi daaa kine 90 a....... çünkü ilk defa kpss ye hazırlanıııyorum. bilgilerim çok eski.......hem meslek lisesi hem de m.y.o. mezunu olmam yüzünden çoğu derste temelm yok ama halletmm gereken mat. la tarihi.... tarihi yaparım ezber sonuçta..... ama mat. dan korkuyorum... ama inat ettim şu matemaği öğrencem.. bi yandan aöf bi yandan kpss yürütmeye çalışıyorum.. ama hırslandım... bugün için de sorduğum sorulara cvp veren arkadaşlara çok teşekkürederm özellikle quietciiimmmm... Yarın görüşmk üzere kızlar ben bugün erken kapatıyorum.. size iii sohbetler ii paylaşımlar ii geceler.. hepinizi öpüyorum
a ve b ardışık iki tamsayı ise;
{ekok(a,b)}/{ebob(a,b)} oranı nedir?
a
b
a+b
a-b
a.b
buyrun ekokcular
soruya bak beeehiç bir fikrim yok sallamaya çalıştım salayamadım bile
tatlım bak yapamıyorum diyip bırakmıyosun önemli olan.elimden geleni yaptım diceksin sonuçta
hadi dinlenme hakkın var bu akşam
iyi dinlen canım benim unutma sınavın eylülde ve zamanın bol.biz napalım kaldı 5 ay
cnm siz süpersnz şimdi girsenz en az 80 alırsınız.. matematkte maşallahınz var.. 5 ayda daha çook yol katersnz ama benim için de çok sıkı çalışmyla 9 ay da halledeblrm inş. ve tabi sizin de desteklernzle.. iyi geceler cnmcıımmm
acaba hangi kaynaktan sordum bilin bakalım
ihtiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaççççççççççççççççççç
başka mat sorun yokmu guiett ben eklemeye üşeniyorum
olasılık olurmu
24 mat sorusunda 1 yanlış 3 boş
yok tatlım şimdi ama yarın olur
hem dizi başlıcak şimdi
kızlar en geniş kapsamlı tercih klavuzu linkini bilen varmı? 2010 yada 2011 e ait ilk yerleştirmeler için kontenjanların yer aldığı klavuz
ve
ilk yerleştirme sonrasında en küçük ve en büyük taban puanların yer aldığı klavuz linkleri neler ?
http://osym.gov.tr/dosya/1-57894/h/yer20111maxminlis.pdf
bu dosyada 4001 memur çok az görünüyor neredeyse hepsi mühendis yada hemşire .....
geniş kapsamlı bir liste varmı bildiğiniz nerede hangi kadrolar varmış detaylıca bir incelesek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?