yaş sınırı kalktı artık çoğu kurumda.bende 30 yaşındayım üstelik iki de çocukselam kızlar..
bende kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum ama daha önce hiç ilgilenmedim.
30 yaşındayım zaten özel bi kurumda çalışıyorum ama bu sene denemek istiyorum bende.
biraz int.den konulara ve geçmiş yıl sorularına baktım doğrusu biraz güven geldi bana :)
ama dediğim gibi pek de bi bilgim yok yani yaşım acaba müsait mi sınava girmek için?
birde ben lisans mezunuyum lise mezunu olarak girebilir miyim sınava?
yaş sınırı kalktı artık çoğu kurumda.bende 30 yaşındayım üstelik iki de çocuk
35den sonra denemem zaten :)
emin misin yani b grubundan sınava giremem mi?
buna üzülürüm bir de branş konularına çalışmak zor gelir sanırım :96:
bu arada evet bende kaynak soracaktım güvender alayım o zaman
çok teşekkür ederim
merhaba ben sadece matematik çalışıyorum. ekim de kursum başlıyacak gerisini orada hallederim diye düşünüyorum...
b grubu demek zaten düz memur demek canım.buna girebiliyosun.yaş sınırıda yok.
alana girmek istersen dedim ben 35 diye yanlış anlaşıldım galba
güvender en basit konu anlatımı.ben tarihe ordan çalışıyorum ve gayet iyi.gerçi yargının coğrafyasıda çok iyi tarihini incelemedim onada bi bak istersen
merhaba ben sadece matematik çalışıyorum. ekim de kursum başlıyacak gerisini orada hallederim diye düşünüyorum...
kursa başlıcak arkadaşlar şu an en yi sınıfta olmayı hedeflediler ve bütün konulara göz gezdiriyolar canım bilgin olsun
Bayanlar bende yeni geldim aranıza :)
Bende B kadroya hazırlanmak istiyorum.Bir yandan da çalışıyorum.Dershaneye gidip gitmemekte kararsızım.Bende mat cografya türkçe felan çözmeye başladım yavaştan.İhtiyaç yayınlarının Modüler Set Soru bankası kitaplarını(matematik,türkçe,cografya,tarih,vatandaşlık) 1 tl ye aldım.Memurfoni sitesinden.Onları çözüyorum.Sonra da güvender felan alırım belki.Sınavın kitapları da var.Konu anlatımı olarak tavsiye edebileceğiniz kitaplar hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?