2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

yaş sınırı kalktı artık çoğu kurumda.bende 30 yaşındayım üstelik iki de çocuk

b grubu demek zaten düz memur demek canım.buna girebiliyosun.yaş sınırıda yok.
alana girmek istersen dedim ben 35 diye yanlış anlaşıldım galba
güvender en basit konu anlatımı.ben tarihe ordan çalışıyorum ve gayet iyi.gerçi yargının coğrafyasıda çok iyi tarihini incelemedim onada bi bak istersen

merhaba ben sadece matematik çalışıyorum. ekim de kursum başlıyacak gerisini orada hallederim diye düşünüyorum...

kursa başlıcak arkadaşlar şu an en yi sınıfta olmayı hedeflediler ve bütün konulara göz gezdiriyolar canım bilgin olsun

valla bende hedef en az 90 biyologların alım sayısı çok düşük ne yazık ki. Geçen seneden 30 net artırmam gerekli. Zor değil yapabilirim:)

kızlar azıcık tatile ihtiyacım var gece ders gündüz çocuklar yarın çocuklarla şehirdışı yapıcaz kısmetse benim içinde 2 şer fazla soru çözün kolay gele

günaydın kızlar..

ah canım ya dedim ya ben çok cahilim bu konuda
ben ünv. mezunları A grubuna lise mezunları B grubuna giriyor sanıyordum
meğerse lisans ve lise vs. mezunların sınavları ayrı ayrı oluyormuş
şimdi ben lisans mezunu olarak B grubu sınava girmek istiyorum sanırım :)
yani genel yetenek ve genel kültür çalışıcam di mi?
branş konuları yok.
saçma sorularım için kusura bakma canım öğrenicem inşallah

merhaba ben sadece matematik çalışıyorum. ekim de kursum başlıyacak gerisini orada hallederim diye düşünüyorum...

canım şuan bende öle yapıyorum benim kursta ekimde başlıyor ama bişe sorcam günde kaç ünite yada nekadar çalışıyosun ben çook sıkılıyorum matematik çalışırken :18:

canım şuan bende öle yapıyorum benim kursta ekimde başlıyor ama bişe sorcam günde kaç ünite yada nekadar çalışıyosun ben çook sıkılıyorum matematik çalışırken :18:

Bayanlar bende yeni geldim aranıza :)
Bende B kadroya hazırlanmak istiyorum.Bir yandan da çalışıyorum.Dershaneye gidip gitmemekte kararsızım.Bende mat cografya türkçe felan çözmeye başladım yavaştan.İhtiyaç yayınlarının Modüler Set Soru bankası kitaplarını(matematik,türkçe,cografya,tarih,vatandaşlık) 1 tl ye aldım.Memurfoni sitesinden.Onları çözüyorum.Sonra da güvender felan alırım belki.Sınavın kitapları da var.Konu anlatımı olarak tavsiye edebileceğiniz kitaplar hangisi?

şuan için yalnızca matematik çalışanlar günde ne kadar çalışıyosunuz bu ünite olarakta olabilir ben biraz çalıştıktan sonra sıkılıyorum heralde matematikle aramın iyi olmamasından kaynaklanıyor.

ben matematikden saat olarak değilde konuyu bitirmeye çalışıyorum.bütün güne yayıyorum sıkıldıkça 10 15 dk ara veriyorum.

bende başlıcam önce evime geçmem lazım,düzenimi kurmam lazım.şimdi annemdeyim.hiç plan yapmadım 2010 da da başlamıştım çalışmaya ama koptum sonra çalışamadım bu sene nasip bakalım.çocuktan çalışamamıştım bu sene şubat gibi annem gelecek sınava kadar duracak çocuklara bakacak bende çalışacağım inşallah

konu anlatım olarak olarak yargı.
soru bankası olarak ihtiyaç
denemeler ve yaprak testlerde pegema yayıncılığı öneririm.
data nın da soru bankalarını mutlaka çözmelisiniz.
işin sırrı ne biliyor musunuz piyasadaki bütün soru bankalarını çözebilmek...
ihtiyaçda görmediğniiz soru tarzını data da datada görmediğinizi pegem de görürsünüüz.
arkadaşlar tavsiyem konuları bitirin elinizden geldiğince çok soru çözün.
en az haftada 2000 soru. başka yolu yok....
soru bankası almayanlar içinse kitapseç.com var. çok güzel setler ve çok ucuz.
şunu da söyleyim geçmiş yıllardaki soruları çözmeden olmaz.
umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…