İhtiyaç Akademi - Uzaktan Eğitim Dersleri
burdan ben şuan tarihi indiriyorum. iyi bence bunları indirseniz pekte gerek yok diye düşünüyorum satın almaya:S
bu yazdığım yorum tarh için
canm cografya we matematık ıcınde link varsa atabilirmisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdan ben şuan tarihi indiriyorum. iyi bence bunları indirseniz pekte gerek yok diye düşünüyorum satın almaya:S
kızlar şimdi mailime geldi sabah gazetesi 10 kupona 4200 soruluk gk gy öğreten soru bankası verecekmiş . ilk kupon yarın diyor
bende hiç gazeten almadım. kuponları biriktirince nereye götürmek gerekiyor acaba ?
bende tarihten 2 tanesini indirdim çok güzel bencede gerek kalmayacak gibi
bugün tarih kültür ve uygarlık konusu bitti ortalama 120 soru çözüldü.
siz neler yaptınız kızlar ?
süpersin![]()
Bende yok malesef öğretecek abi,kuzen,akraba ah ah ..tarih dersinde 1. dünya savaşına geldim kızlar.. şu aralar aslında aksatmaya başladım dersi..
bu ay bitmeden tarihi bitirip vatandaşlığa başlıcam.. ocak 22 gibi kardeşim gelicek ondanda matematik dersi alıcam![]()
Bu gün bir türlü çalışamadımDers çalışmayınca vicdan azabı çekiyorum resmen, hemen kısa bir coğrafya tekrarı yapıp test çözeyim bari
![]()