Merhabalar uzun bir aradan sonra tekrar:)
Bir görünüp bir kaybolanlardanım:) Uzun süredir yazamıyorum hakikaten.
Ama takipçinizim:)
Evliliğimle ilgili bazı sıkıntılarım var terapi alıyoruz eşimle. Bir yandan böyle bir süreç, bir yandan KPSS. Bu ve önümüzdeki sene görünüyorki zorlu geçecek.
Ama bilinirki insanın manevi olarak büyümesi, olgunlaşması hep böyle sıkıntılı süreçlerin arkasından gelir.
Neyse ben konuyu dağıtmayayım fazla. Dershaneye başladım, ekim ayından beri devam ediyorum, ama bazı sıkıntılarım nedeniyle kendimi vermekten zorlansamda, fırsat bulduğum anlarda konularımı bitirmeye çalışıyorum, bu sene YGS ye girme hayalimde var. Yıllardır hayalim hep yabancı dil eğitimi veren bir bölüme girmekti, 2 yıllık uygulamalı ingilizce-türkçe çevirmenlik var, tam burslu istiyorum ama hayırlısı bakalım. Yane bu sene böle garip bir hallerdeyim, hayırlısı olsun hepimiz için:)
İnsan yaş aldıkça garip bir şekilde daha tutunmak istiyor birşeylere. Bende belki bu hayallerimi hayata geçirebilirsem evliliğimi kurtarabilirim diye düşünüyorum. Çünkü şu an hayatımda kendimi ifade edebileceğim bir alanım yok. Aslında doğru ifade; hayatımda beni mutlu eden bir konuyla ilgili ifade alanım yok. Ekonomik özgürlük çok önemli, ama insanın yaptığı işten tatmin olması da o kadar önemli ki. Özel sektörü o yüzden artık istemiyorum, çünkü işletme mezunu olmak beni hiç mutlu etmedi çalışma hayatımda.
İnşallah seneye hem bir devlet memuru, hemde arzu ettiği ikinci üniversitede sırf hobi olarak, keyif almak için bu bölümü okuyan bir öğrenci olabilirim. En azından biri bile olsa beni mutlu edecek.
Hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar,
Çalışmalarda bir düzen oturtmak şart, evli arkadaşlara sözüm yok, onların durumu farklı, ancak boş vakit yaratabildiklerinde çalışabiliyorlar, ama bekar arkadaşlar lütfen bu konuda sizler azimli olun.
Hepinize iyi çalışmalar.