- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
Dualarınız için teşekkür ederim kızlar.
Hafta sonu pek çalışamadım hem krus da vardı.
Bugünde pek müsait değil ev.
Bakalım akşam çalışabilirim ancak.
Sizler ne yaptınız, nasılsınız?
Havalar bi sıcak bi soğuk aldanmayın aman, ben aldandım boğazlarım şişti.
Annem de gitti bakalım hastaneye ne olacak ne diyecekler.
sevgicim sana da gecmiş olsun cnm dikkat et kendine bu havaların işi belli olmaz... ben de gecen hafta carsamba grip aşısı oldum ama bakalım ne kadar yarar saglayacak görecegiz...
annenin de hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inşallah sonuc guzel olacak...
Çok sağol tatlım.
Yok annem hamile değil, rahatsızlığı o yöntemle tedavi edliyormuş.
Bu ara da linkleri falan toparlamışsın, tekrar teşekkür ederim.
rica ederim cnm ben oturdum bu topiği baştan sona okudum bu sayede hem seni ve bu yolda beraber yuruyen arkadasları biraz tanımış oldum hem de eklentilerinizi toplama imkan buldum...
yeni gelenlere de bu 80 küsür sayfa cok gelecek en azından herkes faydalansın...
bu arada kızlar ben kpssdershanesi diye bir site var oradan calışıyorum... matematikle başladım aslında severim matematiği ama cok konu eksiğim varmış videolaı izlerken farkettim hep geri alıp tekrar tekrar dinliyorum... henuz 2. videodayım, kaplumbağa gibiyim resmen ama gercekten zorlanıyorum anlamakta... bu gidişle her derse en az 15-20 gunum gidecek sırf konu için bu da yaklasık 4 ay eder...
bu arada bnm aldogom data yayınlarının kitabı hızlı öğretim setiymiş yani hep özet bilgi var içinde... şimdi için cok fayda saglamıyor ama tekrarlarda cok işime yarayacak gibi... aynı zmanda kardeşimin ygs konu anlatımlı kitabı var konuların hepsi aynı zaten ondan da soru cözmeye basladım...
bakalım hayırlısı....
hepinize iyi çalışmalar...
Sevgiler...
Son düzenleme: