bekliyoruz bakalım![]()
saat 5 te uyanıktım ama ders çalışamadım çünkü kızım tam ayarlamış gibi bu gece o kadar huysuzduki berbat bi gece geçirdim ne kadarda kararlıydım çalışacaktım ama olmadı lakin fazgeçmiş değilim bu gece çalışabilirim inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyoruz bakalım![]()
kahve fincanı ve sevgi meleği teşekkürler:) şuan içimde bi ders çalışma isteği var tavan yapmış durumda inşallah devamı gelir... benimde en verimli olduğum saat sabah ve gece oluyor. birde felaket çalışmak isterim o günde bütün aksilikler üst üste gelir ondan sonra sinirlerim bozulur çalışamam. aslında kendimi kandırıyorum biliyorum hep bunu yapıyorum acil bu alışkanlığı bırakmalıyım farkındayım farkındayım...
kızlar bana gy-gk kaynak önerisi bekliyorum. bende güvender yayınları var, yeni bi kaynağa ihtiyacım var.
kahve fincanı ve sevgi meleği teşekkürler:) şuan içimde bi ders çalışma isteği var tavan yapmış durumda inşallah devamı gelir... benimde en verimli olduğum saat sabah ve gece oluyor. birde felaket çalışmak isterim o günde bütün aksilikler üst üste gelir ondan sonra sinirlerim bozulur çalışamam. aslında kendimi kandırıyorum biliyorum hep bunu yapıyorum acil bu alışkanlığı bırakmalıyım farkındayım farkındayım...
kızlar bana gy-gk kaynak önerisi bekliyorum. bende güvender yayınları var, yeni bi kaynağa ihtiyacım var.
evet canım, ölçmeye başlıcam, okul dediğin gibi tekrar gibi olcak
benimde kursum başlayacak çarşamba günü.
haklısın terör mahvetti insanları. hayırlısı olsun ne diyelim.
okulda alsan bile bitirmeye çalış. okul tekrar olur en azından.
canım ben akşamları yemekten 1 saat sonra çalışıyorum, yemekten kalktığımda uyku çöküyo, o yüzden 1 saat geçtikten sonra başlıyorum.kızlar hangi saatlerde ders çalışıyorsunuz
sabah erken kalkıp çalışıyormusunuz ?
:78:![]()
canım ben akşamları yemekten 1 saat sonra çalışıyorum, yemekten kalktığımda uyku çöküyo, o yüzden 1 saat geçtikten sonra başlıyorum.
gündüz de sabah kalktığımda kafamda hiçbir şey olmuyor, ders çalışmak için en ideal saat bence. ama her seferinde uykuya yenildiğim için bunu hiç başaramıyorum.![]()
şu veletlerim biraz erken uyusada çalışsam..yaa bu arada szie söyleyip duruyordum ya şubatta annem gelecek çocuklara bakacak bende çalışacağım diye.o iş yalan oldu galiba.babamın 5 tane kalp damarı tıkalı çıktı by pass lazımmış.annem onu yalnız bırakamaz artık.babamda gelip aylarca burda kalmayı istemez gibi geliyor..kendi başıma hedeflediğim 95 i alması sıkar biraz..hoş annem gelsede sıkacaktı şimdi hayal oldu moralim çooooook bozuk bugün.
Bozma moralini, çocuklarıyla üniversite okuyan insanlar çok.. Onları düşünüp kendini bırakma fırsat yaratmaya çalış... Sende başarabilirsin.
Ben ihtiyaç yayınlarının setini aldım. Bu gün coğrafyanın ilk konusunu çalıştım. Data yayınları da var. Önce ikisinden de konuyu okudum. Kendimce özet çıkardım. Şimdi testlerini çözüyorum... Benim gibi bir tembel bile bişiler yapabiliyorsa herkes yapar heraldeMoralimizi bozmayalım... Olucak İnşallah.
şu veletlerim biraz erken uyusada çalışsam..yaa bu arada szie söyleyip duruyordum ya şubatta annem gelecek çocuklara bakacak bende çalışacağım diye.o iş yalan oldu galiba.babamın 5 tane kalp damarı tıkalı çıktı by pass lazımmış.annem onu yalnız bırakamaz artık.babamda gelip aylarca burda kalmayı istemez gibi geliyor..kendi başıma hedeflediğim 95 i alması sıkar biraz..hoş annem gelsede sıkacaktı şimdi hayal oldu moralim çooooook bozuk bugün.
canım azcık büyük olslar ikisini birden kreşe verirdim tam gün ama biri 5 aylık diğeri 2.5 yaşında biri uyusa diğeri ayakta valla resmen çalışmak için ortam yaratmaya çalışıyorum zorla![]()