Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pazartesi başlarım artık kpss olmadı dinlenir salı başlarım.
dün aöf den 800 soru çözmüştüm bugünde 2 dersten ortalama o kadar çözmem lazım.
bakalım inşallah bütün derslerimi verebilirim. 2. kez çözüyorum çünkü çıkmış soruları.
son akşam dinlen biraz.kpss bir gün ara ver ama evde olma çık dışarı hava al öyle başla.emeğinin karşlığını alıcaksın inşallahhh
deme öylee şansım yok diye deme deme (fatmagülün abisi gibi konuştum ehehe ) bu sene dolu senesi ekinler zarar gördü çiftti zarara uğradı ,vardır hayır demek istiyorum ama nasıl:26: ne yaptın dışarıda huhSalı günü tatil yaptım zaten konular bitince dün başladım tekrara bugünde eve yeni geldim daha dışardaydım. Keşke çıkmasaydım. Bir dolu bastırdı anlatamam. ÇAntamı kafama tuttum kafam acımasın diye tırnaklarıma nasıl pat pat düştü hala acıyor parmaklarım. iyiki çıkalım dedik şans yokki bende
Sevgi meleği kardoları paylaşmışsın ben de bugün gördün memurlar.nette. Ben mühendis olaral giriyorum 1500 küdür kişi alınacakmış, umarım bilgisayar mühendisi çok alınır. Yalnız bu haziran atamaları yani 2010 puanıyla olan atama için kadrolar. 2012 kasım ataması kadrosu değil
Yeni imzalanan sözleşme taslağında memurlar artık sadece maaşlarıyla yetinecek.Ek iş yapanlar devlet kurumunda çalışıp başka kurumlarda görev alanlar ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacak.
Sendikaların imzalamış olduğu ve hakem heyetinden geçen sözleşme maddelerine göre memurlar performans düşüklüğü yaşamaması için sadece kendi görevlerine odaklanacak.Maaşlarının yeterli düzeyde ! olduğu kabul edilen memurların sadece maaşlarıyla sosyal hayatlarını sürdürmelerine karar verilmiştir.Bu konuda memurların ciddi eylemler yapacağı düşünülmektedir.
İYİ Kİ MEMUR OLALIM DEDİK!!
canım çıkmış soruları hiç çözemedim ben ya geçen hafta canımı çok sıkan bir olay yaşadım iki gün hiç bakamadım zaten günlerdir etkisindeyim. Allah kötülerin şerrinden korusun gerçekten. geçen vizelerde iki yılın çıkmış sorularını çıktı almış bakmıştım. e öğrenmeden testleri, ara sınav denemelerini yapmıştım bunları hiç yapamadım bu sefer. bilmiyorum ne olacak artık. inşallah geçeriz. devletin verdiği kitaplardaki testleri bir de muratın yardımcı kitabındaki testleri çözdüm. hepsinide son dört gündür tekrar etmeye başladım dört ders bitti iki ders kaldı. Allahım yardımcımız olsun.Ben pazartesi başlarım artık kpss olmadı dinlenir salı başlarım.
dün aöf den 800 soru çözmüştüm bugünde 2 dersten ortalama o kadar çözmem lazım.
bakalım inşallah bütün derslerimi verebilirim. 2. kez çözüyorum çünkü çıkmış soruları.
....................................
cnm selam . . .
gunaydın kızlar nerdesinizz