- 30 Ocak 2012
- 3.475
- 0
Demekki yanlış sorular Dersanedeki gıcık hocamıza sorayım en iyisi. Hocadan yana çok şanssızım dersanenin en iyi tarih hocası bize girmiyo(
24 saat tarih ve 24 saat vatandaslıgı aldım canım bi siteden şimdi. İhtiyacınmış meğersem. Tarihi ordan tekrar ederim ben de. Vatandaslıga daha baslamadım ben sadece dersaneden derste gördüğümüz kadarı var, direk bu 24 saat vatandaslık fayda etmez sanırım demi. Önce ihtiyacın vatandaslık kitabından okuyayım sınava yakın burdan tekrar ederim vatandaslıgı. Sizin vatandaslık netleriniz nasıl. Ben maksümum 4 net yapıyorum daha
güncel konularım hariç bitirdim vatı ama tekrar etmem gerekiyor bazı konuları unutmuşum.tekrar etmeden 6 net yapabiliyormuşum bunu gördüm az önce
canlarımm aklıma takılan birkaç bir şey var sormak istiyorum .
çoğulculuk nedir çoğunlukçuluk nedir bir anlyamadım bunu ama tanım istemiyorum yoldaşlarım hani güncel hayattan örnekle olabilirse birde tek dereceli seçimle çifti anlyamadım.çift dereceli seçimde önce milletvekili adayları için oylama yapıp ardından tekrar secilen adaylar arasında oylama yapıp secmek demekmi.tek te direk doğrudan aday olan milletvekillerini seçmek mi :18:
a