- 17 Ekim 2011
- 1.946
- 57
uzun bekleyince indirmeye başladı sevgi meleği tşkr ederimDeneme süre dolup kodu girdikten sonra biraz bekle sonra iniyor dosya hemen yenileme sayfayı
biraz sabırsızım ben galiba :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun bekleyince indirmeye başladı sevgi meleği tşkr ederimDeneme süre dolup kodu girdikten sonra biraz bekle sonra iniyor dosya hemen yenileme sayfayı
Kızlar ben bugün çok az çalıştım Aslında çalışmaya çalıştım hep masanın başında oturdum ama 10 dk baktım sıkıldım etrafı seyretmeye başladım sonra yine bir 10dk yarım saat baktım derse sonra 1-2 saat ara verdim. O şekilde zar zor 2,5 saat çalıştım sabahtan beri gerçi az soru çözmedim yine o kadar az çalışmaya 220 soru çözdüm ama acayip vicdan azabı çekiyorum şu an anlatamam Yarın telafi etmem lazım, evden hiç dışarı da çıkmıyorum acaba ondan bunalıyor muyum ki? Kendimi çok sıkıyorum sonra birden bırakıyorum sanırım oysa her gün belli bi saat çalışıp kendime vakit ayırsam daha iyi olacak galiba. Siz neler yaptınız bugün bakim??
Kızlar ben bugün çok az çalıştım Aslında çalışmaya çalıştım hep masanın başında oturdum ama 10 dk baktım sıkıldım etrafı seyretmeye başladım sonra yine bir 10dk yarım saat baktım derse sonra 1-2 saat ara verdim. O şekilde zar zor 2,5 saat çalıştım sabahtan beri gerçi az soru çözmedim yine o kadar az çalışmaya 220 soru çözdüm ama acayip vicdan azabı çekiyorum şu an anlatamam Yarın telafi etmem lazım, evden hiç dışarı da çıkmıyorum acaba ondan bunalıyor muyum ki? Kendimi çok sıkıyorum sonra birden bırakıyorum sanırım oysa her gün belli bi saat çalışıp kendime vakit ayırsam daha iyi olacak galiba. Siz neler yaptınız bugün bakim??
Ay sinirlerim bozuldu okadar tekrarda hala 17-19 dogru yapabldim tarihten 2 denemede of ya
Canım genelde son konular agırlıklı cıkar. Acaba son konular mı oturmadı, ben daha ınkılaplara calısmadıgım halde 20 netı gecıyorum ve gercekten delı gıbı tarıh calısmadım, daha yenı yenı tarıhe yuklenmeye basladım. Son konulardan bol çözümlü soru çözersen netlerin artar gibime geliyor
Türkçe de uzman kariyer kadar kazık bir yayınla daha karşılaşmadım
Evet son konularda yanlisim genellikle hep 2 sik arasinda kaliyorym uuuf
Canım kozmık oda data tarih var çözümlü ve uzman karıyer tarıh öğreten soru bankası var, ben onlardan soru çözdükten sonra netlerim arttı. Yorum gücüne dayalı sorular var genelde öneririm
Haklısın canım dışarı hiç çıkmıyorum ondan oluyor sürekli evde hapse girmiş gibiCanım çok yanlıs yapıyorsun, mutlaka dısarı cık hava al. Acıkcası ben öyle bılmemkac saat masa basında bunalıyorum. 2.5 saat demıssın ama baya soru çözmussundur. Zaten ınsan konuyu bıldıgı zamann takır takır çözuyor. Ben mesela tarıh okurken afaganlar basıyor ama sonra soruya gecınce hızımı alamıyorum.
Bu arada bısey sorucam, uzman karıyerın demesıne basladım da. Turkcesı cok kazık geldı 8 yanlıs cıktı sınır oldum. Sen çözmussundur bı sorayım dedım
Gecen hafta bızım dersanede 7. deneme vardı. Murat'a gıdıyorum ben ve bızım denemeler cok kazık oluyo. Bu sefer kolay sormuslar, kolay dedıgım gene anayasa cografya zordu baya ama dıgerlerına kıyasla kolaydı. 90 netım cıkmıs ama dıger dersanelerın denemelerıne göre bı 10 net daha az cıkıyo zaten muratta.
Mantigi kavrayarak gitmekgerek siradan okudummu akilda kalmiyor tekrarlara devam. Vattan idarehukuku ya ne gicik bir konudur daraltti bni biraktim
Haklısın canım dışarı hiç çıkmıyorum ondan oluyor sürekli evde hapse girmiş gibi
Uzmanın yaprak testlerini çözdüm cidden kazık bir de yanlış sorularda vardı içinde.
Bu arada ben muratın 2010da girmiştim bir kaç denemesine durumumu görmek açısından çok kolaydı, bunlar da soru mu dediğimi hatırlıyorum demek ki kadrosu değişmiş zor sorduklarına göre. Zor olması iyidir. Bende ihtiyacın sınavlarında zorlanıyorum bazen çok zor soruyorlar bir de güzel yanı her seferinde başka bir dersi zor yapıyorlar. Bazen matematikte bir kasıyorlar çözcem diye kan ter içinde kalıyorum,düşünmekten... tarih soruları da genelde kaliteli oluyor, ayrıca ihtiyacın türkçe soruları da zor oluyor tavsiye ederim bende gerçek sınavda 1-2 yanlış yaparken ihtiyaçta 7-10 yanlış arası yaptığım zamanlar oluyor türkçeden. Benim de o civarlarda geliyor netlerim 90 küsur falan, bir ara istikrarın sınavına girmiştim 102 net gelmişti mesela üstelik o zamanlar 80 net falan anca yapıyordum. yani dersaneye ve sınava göre de değişen bir durum. ihtiyacın çok kolay sınavları da oluyor.
Önemli olan sınav kolayda olsa çok kazık da olsa 100ün altına hiç düşmemek ben daha başarmış sayılmam, zamanla olur inşallah.
aman yarabbım nesini sevdin gıcık kaptım ya üstün körü geçtim işte sıkıntı verdii vallaBen en sevdiğim konu Yalan yok hukuku sevdim ben. Günceli karıstırıyorum ama üstüne düşmedim aöf geçsinde bütün dersler tekrar edilecek
aman yarabbım nesini sevdin gıcık kaptım ya üstün körü geçtim işte sıkıntı verdii valla