Cnm Anadolu kültür ve medeniyetten hani Anadolu beylikleri ve selçuklu zamanında inşa edilen camiler medreseler külliyeler kervansaraylar varya..
Hangisi hangi şehirde hangi beyliklere ait.. Onları diyorum cnm..
Sorularda geliyo ezberlemek lazım aslında
canım konuların başlıklarını gözden geçirip sonra testlere başlıyorum çıktı alıyor musun final - büt. sorularını?
Canım başladım çıkmış soruları çözeceğim sadece. Baksana konu çalışıp durdum ne oldu.
Final ve bütleri çözüyorum. tvsden başladım.
canım mattan dolayı mı saldın diye düşündüm. çünkü zor gelebiliyor ama üstüne git. benim haftaya bitiyor mat geometriye başlayacağım biraz yavaş ilerliyorum tabi aöf olunca. sen de face girme canım ben sıkılınca buraya takılıyorum face ye girmedem bir haftadır falan.canım burdayım kendımı bır saldım bır saldım ama bugunden ıtıbaren toparlıyorum facebook benı cok engellemeye gırdı onunla ayzıs bunla derken bır baktım zamanım gıdıyor artık baslıyorum tam anlamaıyla kendımı 4 bucuk ay sıkı yonetıme sokuyorum sadece burası var artık hayatımda 4 bucuk ay boyunca
duru ben de seninle aynı gidiyorum haftaya osmanlıya başlayacağım ama ezberlenecek çok şey varmış tarihte bugün bir soru vardı Mevlana hangi devletin zamanında yaşamıştır diye bilmeyince yapılmıyor yani. ben bi tekrar edicem şimdi ilk iki konuyu.Cnm Anadolu kültür ve medeniyetten hani Anadolu beylikleri ve selçuklu zamanında inşa edilen camiler medreseler külliyeler kervansaraylar varya..
Hangisi hangi şehirde hangi beyliklere ait.. Onları diyorum cnm..
Sorularda geliyo ezberlemek lazım aslında
canım konuların başlıklarını gözden geçirip sonra testlere başlıyorum çıktı alıyor musun final - büt. sorularını?
Bende bugün Allah izin verirse Osmanlıya giriş yapıcam
Çok seviyorum Osmanlıyı.Terimlerini dahi seviyorum :)
Dün 3. üniteden sorularımı çözdüm bol bol.
Hala tarihe giriş yaptığıma ve 4. üniteye geldiğime inanamıyorum :)
Gece çalışmak çok iyi bişeymiş bende tam tersi sabah çok iyi çalışabiliyorum.
Uykum geldimi gözüm dünyalık hiç bişi görmüyo :) napcam ben
Neyle açabilirim ki uykumu.
Öğrendiklerimizi beyin tekrar ediyormuş uyurken
Canım benim daha dur bittiğine de inanmayacaksın
Benim konularım bitti ama sanki diyorum bişeye çalışmadım ben unuttum
Allahın izniyle herşeyi tamamlayıp öyle gireceğiz sınava.
Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmaz ben inanıyorum
Bu ara da Duru, sende de oluyor mu?
Komşularından veya arkadaşlarından kendini kıyaslayan?
Yok sen kazanırsın da ben kazanamam diğeri der o kadar hafife alma kolay değil o sınav ama
Varya kıl oluyorum içimden mors etmek geçiyor ama yapamıyorum.
Ben hep gece çalıştım bütün öğrencilik hayatım boyunca.
Alışkanlıktan ileri gelen bişey mi yoksa beynim o saatte mi algılıyor bilmiyorum.
Gece uyurken bile test çözüyorum artık
Gecenin asilliği başka geliyor bana bilmiyorum.
Sessiz, sakin, huzurlu...
Tam konstrasyonu bozmayan zamanlar zaten gece ve sabah gün doğduktan hemen sonra
Gece çalışamayabilirsin zorlama sabah çalışıp gece yatmadan önce notlarını bir tur okusan bile yeter.
Sen harikasın cnm maşallahın var..
İnşallah cnm zaten Rabbim görüyo herşeyi herzaman bize yardım eden de o..
Bende çok inanıyorum emeklerimizi karşılıksız bırakmıycağına.
Cnm diğer konuda şöyle söliyim benim çevremde kpssye hazırlanan kişi yok varsada ben karşılaşmıyorum
Ama büyüklerden veya tanıdıklardan kpssyle ilgili bişiler sorduklarındada dua ediyorlar yada Allah hayırlısını naasip etsin diyorlar.
Yani benim ihtiyacım olan şeyleri söylüyorlar.
Senin yapman gereken kpssye çalışan çevrene Allah zihin açıklığı versin diyip konuyu kapatman.
Kulak asma cnm hem kimin ne olacağı belli olmazki.
Herşey nasip kısmet.
İnşallah hayırlısıyla hepimiz kazanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?