- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
kızlar maşallah valla hangi yayınevinin denemelerini yaptınız? bizim yargı çok zor geldi bana hele sonuncusu... denemem ne çok kitap almışsın canım ben de kendime diyordum :)
sevgi meleği canım ben de bir iyileşeyim inşallah bol bol çalışacağım şu an günümün çoğunu uyuyarak geçiriyorum. Allahım şifamı versin. iyi geceler
kızlar maşallah valla hangi yayınevinin denemelerini yaptınız? bizim yargı çok zor geldi bana hele sonuncusu... denemem ne çok kitap almışsın canım ben de kendime diyordum :)
sevgi meleği canım ben de bir iyileşeyim inşallah bol bol çalışacağım şu an günümün çoğunu uyuyarak geçiriyorum. Allahım şifamı versin. iyi geceler
pardon kızlar yu numarası değil aday şifresi gibi birşey var ösym sitesinde o şifreyi nerden alıyoruz onu merak ediyorum birde
Geçmiş olsun canım benim inş biran önce düzelirsin sende.
sağolun kızlar noldu anlamadım aöf sınavına gittikten sonra rahatsızlandım. bir haftadırda ateş halsizlik başağrısı inşallah siz hasta olmazsınız. engelledi beni. benim evde ihtiyacın denemeleri var ama tarih ve vatandaşlığı bitireyim öyle yapayım diyordum.Ben de yargının denemelerini almayı düşünüyorum. Hatta yargı dersanesi dışardan öğrenci almaya başladı diye biliyorum, alırlarsa direk ordaki sınavlara da girebilirim. Ben evde 7 iklimin bide beyaz kalemin denemelerini çözüyorum, Dersaneye gidip girdiğim sınavlarda var ihtiyaç, 7 iklim gibi..
Bu arada GEçmiş olsun günlükgüneşlik dikkat et kendine
geçmiş olsun canım ben de hasta oldumda öyle anladım çocuğun halini başağrısı çekilecek gibi değil benimki okula da gidiyor zormuş gerçekten. Allah zihin açıklığı versin kolay gelsin canım.kendımı bır haftadır cok saldım ama artık topluyorum bu haftaıle oglusum hastaydı bahardı gezmeydı derken bu haftadan snra artık kendımı cok ıyı sıkmam lazım
sızlerde nasıl çalışmalar
sağolun kızlar noldu anlamadım aöf sınavına gittikten sonra rahatsızlandım. bir haftadırda ateş halsizlik başağrısı inşallah siz hasta olmazsınız. engelledi beni. benim evde ihtiyacın denemeleri var ama tarih ve vatandaşlığı bitireyim öyle yapayım diyordum.
kendımı bır haftadır cok saldım ama artık topluyorum bu haftaıle oglusum hastaydı bahardı gezmeydı derken bu haftadan snra artık kendımı cok ıyı sıkmam lazım
sızlerde nasıl çalışmalar
günaydın kızlarr:))ben bir şey sorucam size kpssye giricemde bende paramı yatırdım ancak başvurumu yapamadım henüz, 3.sınıfım ben ama ve öğretmenlikten giricem başvuru yaparken sınıf falan işaretliyor muyuz acaba?benim neyi işaretlemem gerek?
canım dr a pzt günü gittim. bin mg antibiyotik verdi dün bitti hatta. bugün ateşim yok hamd olsun. halsizlik var ama dersaneden gelince dört saat uyudum. şimdi de yaprak testten coğrafya çözüyorum. sen neler yaptın görünmedin bayadır?Canım erteleme doktora git bi an önce.
İlaçlarla toparlanırsın Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?