amin canım inşallah hayırlısı olur şöyle severek gidip geleceğim bir işim olsun istiyorum kpss olursa ne ala olmazsada Allahım başka bir kapı açsın inşallah. o zaman hazırlanarak mı girdin kaç puan aldn ben ilk defa hazırlanarak gidiyorum yani yıllardı çocuk büyüttüm hayatımda yoktu çalışmak kpss hiç defterin kitabın kapağını açmadım sonra nolduysa bir kere şansımı denemek istedim çocukta büyüdü artık ona ders çalıştırırken heveslendim galiba.
ben de türk vergi sistemi diye bir ders var onun testlerine baktım akşamüstüde uyumuştum birazdan yatıcam artık. yarın iki dersten sınavımız var birisine hiç bakmadım Allahım yardım etsin dört yıllk bitireyim istiyorum. iyi geceler canım
geçen seneki ales şifrenle başvurabilirsin. bende geçen sene ales e girmiştim, bu sene ygs ye başvurmak için başvuru merkezine gittiğimde, görevli sizin zaten şifreniz varmış onunla başvurabilirdiniz dedi. senden şifrenle giriş yaptığında muhtemelen şifre değişikliği isteyecek sistem, şifreni güncelledikten sonra yeni belirlediğin şifrenle girişini yapıp başvurunu yapabilirsin. özetle ösym nin herhangi bir sınavı için şifre aldıysanız, o şifre ösym nin tüm başvurularında geçerli.
Evet kızlar yarın aranızdayım inşAllah :)
Konuları tekrar etmekle başlayacağım. Sonra mata yavaştan başlayım diyorum.
Bugün başlarım diyordum ama inanın beyin yorgunuyum. Aöf mahvetti. Zaten bir ders hiç iyi geçmedi. Aslında %80 çıkmış sorulardı ama ben son güne bıraktığım için bildiğim halde acaba mı diyerek 2 şıktan yanlış olanları işaretledim. Diğer 5 ders kötü değildi ama hayırlısı olsun kötü geçeni bütte veya bir şekilde veririm artık.
Ama itiraf ediyim sınav psikolojimi hiç beğenmiyorum. Kpss de de böyle olursam diye tırsıyorum :18: Dua edin canlar ya şu sonuçlar iyi gelsinde uğraşmıyım...
Evet kızlar yarın aranızdayım inşAllah :)
Konuları tekrar etmekle başlayacağım. Sonra mata yavaştan başlayım diyorum.
Bugün başlarım diyordum ama inanın beyin yorgunuyum. Aöf mahvetti. Zaten bir ders hiç iyi geçmedi. Aslında %80 çıkmış sorulardı ama ben son güne bıraktığım için bildiğim halde acaba mı diyerek 2 şıktan yanlış olanları işaretledim. Diğer 5 ders kötü değildi ama hayırlısı olsun kötü geçeni bütte veya bir şekilde veririm artık.
Ama itiraf ediyim sınav psikolojimi hiç beğenmiyorum. Kpss de de böyle olursam diye tırsıyorum :18: Dua edin canlar ya şu sonuçlar iyi gelsinde uğraşmıyım...
Dualarımız seninle, moralini bozma sevgi meleği geçmiş olsun geçti zaten :) düşünüp sıkma canını kötü de olsa, elinden geleni yaptın sonuçta.
Sen olmayınca topikte boş kaldı :)) Herkes seni bekliyor sanırım :)) Yarından itibaren tam gaz çalışırız beraber ben konular bitmese de yavaştan denemelere başladım, ısınmam lazım artık sınav moduna geçmem lazım diye. Denemeler de kötü geldikçe soruları yapamadıkça gaza gelip daha çok çalışıyorum :))
hiç kendini sıkma canım sen hakkınız fazlası ile verdin fınallerın var daha o yuzden :)) yarın artık senıde aramızda gormek isteriz sen bu sayfanın bas tacısın
kızlar bugun matamatıge baslıycam yanlız gel gelelım bır sey anlamıyorum sıfırım en fazla 3 veya 4 soru yaparım bunu 15 20 arasına nasıl tasırım bana onerılerınızı sunun yapabılırmıyım pekı
kızlar bugun matamatıge baslıycam yanlız gel gelelım bır sey anlamıyorum sıfırım en fazla 3 veya 4 soru yaparım bunu 15 20 arasına nasıl tasırım bana onerılerınızı sunun yapabılırmıyım pekı
duyduk duymadık demeyinnnnnn!! kpss lisans başvuruları bugün başladıııııııı..
Memurlar.Net (KPSS Lisans başvuruları başladı/ Video)
lisanstan gireceklere ve bana da hayırlı uğurlu olsuntabi önce gidip bankaya 35 liracık bayılmam gerekicek
ben başvurdum :)) Ama bi heyecan oldu yaa sınava az kaldı diye bi de panik var içimde sanki :18::18:
:))) Neyse daha çok çalışırsam geçer o panik sanırım
Merhaba forumla dün tanışma fırsatı buldum. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :)
Kpss için biraz geç de olsa çalışmaya başladım. Tarihi yarıladım sayılır, coğrafya ve vatandaşlıkta başlardayım.
Sayılsalcı olduğum için mat-türkçe sorunum pek yok. Çok umutsuz durumda değilimdir diye umuyorum :)
Konunun başında gördüğüm mesaja çok sevindim ihtiyaç yayınlarının tarih videolarından bahsatmişsiniz.
Bana da linkleri gönderirseniz çook mutlu olurum (lütfen lütfen)
Hepimize kolay gelsin...
matematıgım sıfır kızlar ilk problerdenmı baslasam yoksa bastanmı karar veremedım mantık yaparak cozebılıırm problemlerı ılk onlarımı oturtsam dedım yoksa bastan baslayıpmı:2:
hoşgeldin aramıza dodsferd,
ihtiyacın video linkleri silinmiş olabilir baştakiler,
eğer google dan ararsan bulursun canım birçok sitede vardı bi ara baktığımda
geç kalmış sayılmazsın yeterli vaktimiz var çalışmak için
Hoşbuldum, çok teşekkür ederim :)
Malesef netten aradım ancak linkler hep ölü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?