hoşgeldin... her şeyi zamanında yapsaydık güzel olurdu tabi ama şartlar, zaman olmuyor işte bende hep sınırlarda kaldım artık üzerimde yük oldu bitsin istiyorum 2010 yılında girdiğimde artık son demiştim sınav,okul ,dersler, çalışmak...biticek demiştim çünkü artık fenalık geldi sınavlara hazırlanmaktan allahtan severek çalışıyorum neyse yıl 2012 hala sınavlara hazırlanma derdindeyim ben aynı zamanda 2 üniversitede birden okuyorum( vizeler -finallar stress) + ygs + kpss + evliyim + çalışıyorum benim durumum böyle ... bazen düşünüyorum sadece çocuğum olsa iş hayatım olmasaydı daha iyi mi çalışırdım diye çünkü tüm gün evde yoksun akşam geliyorsun sonra yemek hazırla yedikten sonra topla falan derken saat zaten kaç oluoyr geriye 1-2 saat zamanım kalıyor(yorgunluktan ölmüş durumda) onda da dinleneyim mi, eşimle mi vakit geçireyim,ders mi çalışayım... ne biliyim çocuğum olsa tüm gün evde onun uyuduğu saatlerde bolbol zaman kalıyordur en azından tüm gün 1-2 saat zaman ayırmaktan çok daha fazladır.
çok uzun yazdım ama napıyım daraldım artık her şeye yetişemiyorum da oohhh içimi döktüm :) :)
sen hiç motivasyonunu bozma çalışmaya devam et senin sadece bir kızın var ilerdekızını daha rahat büyütebilmek için otur çalış