- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi Masalsularam
-
bu arada sizler balayaı için nereleri tercih edeceksiniz...
kızlar sız mustakbel esınızle aynı sehırde mısınız? bızım nıkah ıstanbulda olacak hava sartlarına baglı olarak dugun kırsehırde ordan ankaraya evımıze gecıcez Allah ızın verırse ama kar yagar dıye cok korkuyorum(
Aynı şehirde değiliz biz de..nikah Denizlide, düğün İskenderunda olucaktı ama hava şartlarından korktuğum için nikahı da düğünü de iskenderunda yapıcaz biz.ordan da sizin gibi Ankaraya geçicez canım ama korkuyorum bende kar yağar mı ,akrabalar nasıl gelir diye açıkcası
Aynen canım bız nıkahı ıstanbulda yapıcaaz dugunde kırsehırde Allah ızın verırse ama tek korkum karın yagması,,ınsallah yagmaz cok korkuyorum ben de...bu arada ıkımız de ankaraya gelın gıdıyoruz ne guzel.neresıne yerleseceksınız ankaranın?
umarım yağmaz hayırlısı artık:) evet ikimiz de Ankara'ya gidiyoruzBen hiç bilmiyorum açıkcası Ankara'yı, bi kaç kere gitmiştim sadece...Aralıkta ev bakmaya gidicez ,nişanlımın işi Çankaya tarafında olduğu için oraya yakın istiyoruz..Gaziosman paşa falan demişti..çok emin değilim açıkcası:) Siz nerede oturucaksınız ev tuttunuz mu?
nısanlımın evı kecıorende ben unıversıteyı ankarada okudugum ıcın bılıyorum onceden sehri,, hayırlı olsun:) cabuk alısırsınız merak etmeyın sakın bır sehır pek gezılecek yerı olmasa da..
Aynı şehirde değiliz biz de..nikah Denizlide, düğün İskenderunda olucaktı ama hava şartlarından korktuğum için nikahı da düğünü de iskenderunda yapıcaz biz.ordan da sizin gibi Ankaraya geçicez canım ama korkuyorum bende kar yağar mı ,akrabalar nasıl gelir diye açıkcası
mrb birdgirl
eğer nasip olursa bizde şubat ayında ve iskenderunda evleneceğiz :) nişanlım iskenderunda yaşıyo.
kış olduğu için hala tereddütlüyüm, sizin düğünününüz nasıl geçti biraz anlatır mısınız? nişanlım kışın buralar çok soğuk olmaz diyo ama kış ayı sonuçta ne kadar sıcak olabilir ki! sizin düğününüzde çok yağmur yağdı mı? gelen akrabalar ulaşımda sorun yaşadı mı? kış ayı diye salonların ve eşyaların ücretleri düşük olur diyolar orda durumlar nasıldı? ve son olarak şubattaki bi düğün için salonu ne zaman tutmalıyız siz yer bulmakta zorlandınız mı?
çok soru sordum farkındayım ama cvpları çok önemli benim için :)
cvbınızı beklicem
merhaba kusura bakma oğlumdan ancak vakit bulabildim yazmak için:)
biz İskenderun'da evlendik ama mayıs ayında yaptık düğünü çünkü kayın pederim vefat etti biz de erteledik düğünü..şubatta İskenderun çok soğuk olmayabilir ama hatırlıyorum da iyi ki yapmamışız demiştim çünkü Türkiye genelinde hava berbattı ve yollar hep kapalıydı kimse gelemezdi yani..siz bilirsiniz tabi ama aceleniz yoksa bekleyin ..mayısta harika geçti düğünümüz deniz kenarında oldu,yeri de tavsiye ederim sana..gerçi benimde düğünümden sonra şakır şakır yağmur yağdı ucuz kurtulduk yani:) aslında bence biraz şans meselesi bakarsın şubatta o gün harika olur hava hiç sıkıntı olmaz bakarsın mayısta hava çok kötü olur:) ne zaman yaparsanız yapın yeri bir an önce ayarlayın erkenden bitiyor çünkü..ben şubatta grand plaza düğün salonunda yapacaktım ama sonra deniz kenarında yaptık işte mayısta..organizasyon şirketi düşünürseniz tavsiyede bulunabilirim..başka soruların olursa cevaplarım zevkle zira güzel bir deneyim yaşadım baştan sona umarım senin de öyle olur..fotoğrafçım ve kuaförüm de süperdi bu arada:) neyse uzattım hoşçakalın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?