• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kış gelinleri :) Gelin içimiz ısınsın.

Masalsularam

Sakın beni bırakma....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.838
5
356
Ankara
Evet canlarrr, sadece yazın mı düğün olur yani. Kışın evlenecek kk şekerleri burda toplanalım. Benim düğünüm 7 Ocakta nasipse. İnşallah Ocakta evlenen tek deli ben değilimdir :30:

Evet canlarrr, sadece yazın mı düğün olur yani. Kışın evlenecek kk şekerleri burda toplanalım. Benim düğünüm 7 Ocakta nasipse. İnşallah Ocakta evlenen tek deli ben değilimdir :30:

yalnız değilsinn... 22 ocak 2012 de evleniyoruzzzzzz:1: belki zorlukları olacak ama yıla beraber başlamak güzel olacak (;

düşündüm de gelin ayakkabısını şimdiden alsam iyi olacak.. çok topuklu birşey düşünmüyorum zaten ama kış aylarında bulmak daha zor olabilir

biz de 29 şubatı düşünüyoruz ama bakalım daha isteme bile olmadı :)) sevgilim asker olduğu için donanma nikahı olacak bizimkisi tayin olmasın diye yani zaten 5 senedir birlikteyiz.... kızlar dua edinde birsin bu eziyet artık evime geçmek istiyorum....

biz de 29 şubatı düşünüyoruz ama bakalım daha isteme bile olmadı :)) sevgilim asker olduğu için donanma nikahı olacak bizimkisi tayin olmasın diye yani zaten 5 senedir birlikteyiz.... kızlar dua edinde birsin bu eziyet artık evime geçmek istiyorum....
inşallah istediğin gibi olur herşey canımmm..

Bende düğünüm kışın olsun istemiştiim gerçi yine yaz değil de kış gibi de değil.
22 Nisanda düğünüm var kısmetse. Hava nasıl olur gelinliğim nasıl olacak, hiç bi fikriim yok! :52:

Bende düğünüm kışın olsun istemiştiim gerçi yine yaz değil de kış gibi de değil.
22 Nisanda düğünüm var kısmetse. Hava nasıl olur gelinliğim nasıl olacak, hiç bi fikriim yok! :52:

nisanda soğuk geçiyor ama olsun biz ocak da evleneceğiz mesela daha soğuk yani =)) istediğim gelinlik ve ayakkabıyı giyeceğim sadece üstüme kürklü bir bolero gibi birşey düşünüyorum veya hoş bir şal.. bakalım duruma göre... kapalı salon olduktan sonra temmuz da ocak da nisan da aynı tatlımm

12.02.2012 de evleniyorum inşallah:))) Kış gelini olmayı istemiştim hep,yalnız değilmişim ne güzel :) Şimdiden hayırlı olsun hepinize :)

hayırlı olsun tatlım... benim pek böyle bi hayalim yoktu kış gelini olmak gibi yani=) hangi mevsim olduğunun i önemi yok aslında ne zaman uygunsa o zaman olması en güzeli... bizde ocak da evleniyoruz buz gibi hava da =) aşk ısıtsın hepimizi:1::1::1:

Ayy uğramamıştım konuya nasılsa kışın kimse evlenmiyordur diyee :1: Neyseki avıç içi kadar olsakta varız. Bende kış geliniyim tam. Evlenip yeni sıcacık evimizde kocişimle evimizde birbirimizi ısıtıcaz işte ne güzellll :17:

04,02,2012 bizim tarihimiz...gerçi 5 gün sonra nikahımız var......batmanda ki arkadaşları beklerim.......

bence yaz kış fark etmez en azından düğün gününüz belli kızlar bu çok güzel :) benim düğünümün ne zaman olacağı bile belli değil ocak şubat ağusto hiç fark etmez o yüzden :)

Back