- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.361
maşallah yavru kuşuna =)
sagol tatlım benım nasılsın bakalım bebış nasıl resım ıstıyorum ama bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah yavru kuşuna =)
kızlar yazdığınız yazıların altında bebeğim şu kadarlık oldu yazıyor ya ingilizce onu nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum:)
Eki Görüntüle 637329 Eki Görüntüle 637339 kızlar ya bneım pamuk oğlum tam 4 aylık oldu gunler öle cabuk gecıyokı anlamıyorum
her gecen gun farklı şeyler yapıyo ve ba bı kere daha buguzel duyguyu yasadıgım ıcın rabbıme sukur ettırıyo
öle tatlı öle gulec kı 4 ayda artık ezberlerım her halınden ne ıstedıgını ne ıhtıyacı oldugunu anlar oldum bu nasıl guzel duygu
rabbım ısteyen herkese tattırsın
nıce 4 aylara guzel oglummmmmmmmm
tatlım ben burdan yapmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/565653-2012-ekim-bebekleri-buyuyor.html
sağol canım.en sonunda kendi profilinize girip çizelge bölümüne girin diyo ya onu bulamadım
masallah allah nazarlardan korusunEki Görüntüle 637329 Eki Görüntüle 637339 kızlar ya bneım pamuk oğlum tam 4 aylık oldu gunler öle cabuk gecıyokı anlamıyorum
her gecen gun farklı şeyler yapıyo ve ba bı kere daha buguzel duyguyu yasadıgım ıcın rabbıme sukur ettırıyo
öle tatlı öle gulec kı 4 ayda artık ezberlerım her halınden ne ıstedıgını ne ıhtıyacı oldugunu anlar oldum bu nasıl guzel duygu
Ben 2 gün önce oldum canım.kızlar bişey soracam,hamıleyken tetanoz asısı olmustuk ya simdi yıne var aşı olan varmı ,yanı asılarına devam eden varmı
hamileliğimde de uzun süre ve üç beş defa üst üste yaşadığım idrar yolu enfeksiyonunu yine yaşıyorum =( hamileykende bu dertten muzdariptim şimdi yine aynısı oldu çok fena ilaç kullanmak zorundayım =(
Songul canim masallah arasa.insallah saglik,huzur ve mutlulukla nice yillar gecirirsiniz.
Bu arada benim bilgisayar bozuk oldugu icin telden nete giriyorum.bende kizimin fotografini yuklemek istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum.bilen arkadaslar yardimci olabilir mi?
sagol teyzesı teşekkur ederız
cnm telden bende bulamıyorum sanırım eklenmıyo
nasılsın tatlım göruşmeyelı moraller nasıl bızım taktık nasıl gıdıyo
yok canım kıyafetleri hep bol ve rahat şeyler...
çok dikkat ediyorum. sıkıntılık bir bebek olduğu için. biogaia hiç denemedim. agualine,sabsimplex ve zinco var bizde ama gazını çok rahat çıkarıyor. birde duphalac bağırsak düzenleyici kullanıyoruz günde 1 çay kaşığı...
ve mamaızda Anti kolik mama gaz problemine karşıda destekli....
ama olmuyor. bir ağladım mı kendini frenleyemiyor.
sağol canım denerim onuda neden olmasın.
haklısın canım en azından hasta değil buna şükür. bugün biraz daha iyi kayınvalidem bende bu akşam onun şansına Barlas çığlıklar atıp konuşuyo :)
çok teşekkür ederim kızlar aklınıza gelen bir öneri olursa mutlaka yazın.
hepinize kuzucuklarınızla bol neşeli günler dilerim.
songüll naberr?
gittk bugun saglık ocagınaa 7 kılo olmuşş yawrum,,ordada agladı falan aglayınca hemen kucagına alıyon herlde alışmış dedi ama napiimm aglarken bırakamam ya çocuguu
Eki Görüntüle 637329 Eki Görüntüle 637339 kızlar ya bneım pamuk oğlum tam 4 aylık oldu gunler öle cabuk gecıyokı anlamıyorum
bebegin kaç aylık cnm benim bebegimde 2 700 dogdu şimdi 4 bucuk aylık 6500 kg
bebegin kaç aylık cnm benim bebegimde 2 700 dogdu şimdi 4 bucuk aylık 6500 kg
sağol canım.en sonunda kendi profilinize girip çizelge bölümüne girin diyo ya onu bulamadım
profilde çizelge bölümünü bende bulamadım yardımcı olurmusunuz