• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

sağol canım,sen bulabildinmi isim,ya da düşündüğün bişeyler var mı..

isim inanki aklıma gelmiyo.kız olursa kesin ipek koyarım.erkek içinse aklıma gelmiyo.hakan,semih düşündük bir ara karar veremiyoruz...ama emir gerçekten çok güzel isim.aklımın bir köşesine yazdım.

günaydın ikizi anneleri nasılsınız ??? işlerimin yogunluğundan dolayı giremedim epeydir şimdi aranızdayım yeniden...

hoşgeldin uhdeciğim,diğerlerini bilemem ama benim hala midem bulanıyor,ne zaman geçer bu bulantı,iştahsızlık yarabbim..aç kalmamak için zorla bişey yemek ne kötü..aksi gibi sürekli acıkıyorum,her saat başı ..bazen üzüm,bazen meyveli süt,bazen ayran,bazen kek dilimiyle geçiştiriyorum..onları bile zorla yiyorum..eşki bişey hiç yiyemiyorum zaten..hamile kaldım kalalı mesela hiç erik yemedim :) bizim burda bir söz var ne kadar doğru bilemiyorum..
ye tatlıyı doğur atlıyı
ye eşkiyi doğur ayşeyi :)

dur bakim atlılar mı geliyor :)

oyy oyy canım benim,ben her gün öyleyim hemen hemen:) sabredelim inş..bu günlerde geçecek..

gulizelifciğim bi sorun yok inşallah..

herkese meraba ...................kızlar bende ikiz istiyoruuuum........seneye ekim gibi kızıma kardeş düşünüyorum ve ikiz olsun istiyorum işallah............dua edin ......herkese kolay gelsin

herkese meraba ...................kızlar bende ikiz istiyoruuuum........seneye ekim gibi kızıma kardeş düşünüyorum ve ikiz olsun istiyorum işallah............dua edin ......herkese kolay gelsin

amin canım hayırlısı olsun bnm de bir kızım var şimdi ikizlerim oluyor hayırlısı rabbimden:))

çalışıyormusun ben birde çalışıyorum anlayacağın çok fenayım:)))

ne iş yapıyorsun canım,çalıştığın yerde dinlenme imkanı olmuyor mu..ben internet üzerinden çalışıyorum,haber editörlüğü yapıyorum,ama son iki aydır fazla uğraşamaz oldum,ayın yirmisinde ehliyet sınavım var , ona hazırlanıyorum..sınavdan sonra tekrar ara ara editörlüğe devam edeceğim inşallah..sandalyedede oturabildiğim kadarıyla..

ama normalde 3 çocuk olduğu için ev işleri hiç bitmiyor,ev işi daha zor yaa :19:az önce o kadar kötü olduğum halde onlara poğaça yaptım,pişirdim..ağzımı vurunca bende yedim iki tane :) açlıktan ölmek üzereydim..canım hiçbişey istemiyor..şu günlerimiz çabucak geçseydi.. :emir_bebek:

ne iş yapıyorsun canım,çalıştığın yerde dinlenme imkanı olmuyor mu..ben internet üzerinden çalışıyorum,haber editörlüğü yapıyorum,ama son iki aydır fazla uğraşamaz oldum,ayın yirmisinde ehliyet sınavım var , ona hazırlanıyorum..sınavdan sonra tekrar ara ara editörlüğe devam edeceğim inşallah..sandalyedede oturabildiğim kadarıyla..

Ama normalde 3 çocuk olduğu için ev işleri hiç bitmiyor,ev işi daha zor yaa :19:az önce o kadar kötü olduğum halde onlara poğaça yaptım,pişirdim..ağzımı vurunca bende yedim iki tane :) açlıktan ölmek üzereydim..canım hiçbişey istemiyor..şu günlerimiz çabucak geçseydi.. :emir_bebek:

canım belediyede çalışıyorum şirket elemanıyım valla hep oturuyoruz ama insa arada yatmak istiyor bakalım işte biraz geçirebilsek zamanı hayırlısıyla bakalım bitti bakalım bugunde saat 5 te çıkıyorum:))

Bugün bi türlü giremedim evde camlar değişiyodu bi curcuna hakimdi..Çok şükür şimdi bitirdiler..Sizler nasılsınız bakalım güzeller,herkesler iyidir keyifler yerindedir İNŞALLAH:))))

Sayfalara şöyle bi göz attım tam okuyamadım ama GÜliZELİFcim seni göremedim herşey yolundadır umarım, dün minikleri görmeye gitcektin,bizi habersiz bırakma

ZEYNEPcim sen nasıl oldun,sorun devam etmiyodur İNŞALLAH sen de haber vermeyi ihmal etme yoksa merak ederiz biz:(((

Benım de 15.haftada basladı ama öle böle değil bacaklarımdan aktı hıç kırmızı olmadı hep kahve camur gıbıydı plesenta tam yerlesememiş kan pıhtısından dolayı sanadamı öle söyledıler yoksa senın plesenta prevıa mı aman canım dıkkat et pıhtı bıtecekkı plesenta rahım duvarına tam yapısacak kı kesılsın ama 2haftadır bıtmedı ya çok sınır bozucu

Canım kırmızı kanama olmadıktan sonra sorun yok dedi doktorum bana şimdilik lekelenmeyle yuvarlanıp gidiyoruz...Plesentanın durumuyla ilgili tam olarak hiç bi bilgim yok diyorum ya hep doktor tarafından pek aydınlatılamıyoruz diye ama tecrübesine de güvendiğimiz için bırakamıyoruz işte:26:

bokcukkkkkcum;;sadece yatak mı bakıyosun.vakit buldukça gezemiyorum ama internetten bebek şekeri,kapı süsü herşeye bakıyorum.ben sallanan beşik almayı düşünüyorum.ayrıca annemde taşınıyo,bizim evde de yatar diye ben park yatak alırım diyo.

İLAYcım yukardaki ismi görmezden geliyorum çok güldüm kız, boncuk yazıcağına:52::1:Canım şu oda konusu kafamı çok kurcalıyo gibiydi ama bugün kayınvalidemle düşünüp taşınıp orta bi yol bulduk gibi...Kayınvalidem oda alıcaktı,annemlerde oturma odası yatak odası falan gezelim diye park yatak alcaklardı...Ben de okuduğum kadarıyla park yataklar 2sene falan rahat kullanılıyomuş ondan alıp bide komidin alıp küçük bi oda var şimdilik oraya koymaya karar verdik,oda yapmıycam yani:44:..Sonrasında da şimdi oturduğumuz odaya karyolalı falan bi takım alıp oturma grubunu küçük odaya geçirmeyi düşünüyoruz...Son düşüncemiz böyle bakalım,kader ne derrrr:19:

bunlarda benim ufaklıklar teyzeleri :) on haftalıklar henüz,son resimlerini pc ye yükleyince eklerim inşallah..

BUGLEMcim MAŞALLAH miniklerine...Son hallerini de bekliyoruz yakındaaaa:49:

Eki Görüntüle 242001 :49:

arkadaşlar benim bebişlerimin kalp atışları farklı alttaki daha narin atıyo üstteki daha gümbür atıyo sizinkileri merak ettim doktor normal dedi ama annelik işte endişe ettim en başından beri o şekilde gerçi

Ayyyy yahuuu ben bi türlü kalp atışlarımızı duyamadım çünkü gittiğimiz 2 doktorda da sesli ultrason yok,eylülde sağlık ocağına çağırdılar o zaman gidince dinlerim diye kendimi avutuyorum ben de:44:Ama birinin hızlı birinin daha yavaş atması bi sorun oluşturmuyomuş bildiğim kadarıyla, başka bi topikta okumuştum bi arkadaşın daha öyleydi ona da doktor normal demişti...Üzme yani sen kendini:71:

Son düzenleme:
günaydın ikizi anneleri nasılsınız ??? işlerimin yogunluğundan dolayı giremedim epeydir şimdi aranızdayım yeniden...

UHDEcim hoşgelmişsin aramıza seni mayıs başlığımızdan hatırladım ve çok sevindim canım, çok şükür sen de hamiş olmuşsunMAŞALLAH RABBİM hayırla kucağına almanı da nasip etsin tatlım:nazar:

hoşgeldin uhdeciğim,diğerlerini bilemem ama benim hala midem bulanıyor,ne zaman geçer bu bulantı,iştahsızlık yarabbim..aç kalmamak için zorla bişey yemek ne kötü..aksi gibi sürekli acıkıyorum,her saat başı ..bazen üzüm,bazen meyveli süt,bazen ayran,bazen kek dilimiyle geçiştiriyorum..onları bile zorla yiyorum..eşki bişey hiç yiyemiyorum zaten..hamile kaldım kalalı mesela hiç erik yemedim :) bizim burda bir söz var ne kadar doğru bilemiyorum..
ye tatlıyı doğur atlıyı
ye eşkiyi doğur ayşeyi :)
dur bakim atlılar mı geliyor :)

BUGLEMcim ben de çok bulantı olmuyo ama olduğu zamanda ekşilerle ayakta duruyorum, demek herkeste farklı oluyo ve bu teze göre bizim ayşecikler geliyo demektir:49::9:

PLAJ merhabalar RABBİM umarım gönlüne göre verir çok şükür bi kızın varmış belki seneye de ikiz haberini alırız:49:..RABBİM tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar versin İNŞALLAH:19:

canım belediyede çalışıyorum şirket elemanıyım valla hep oturuyoruz ama insa arada yatmak istiyor bakalım işte biraz geçirebilsek zamanı hayırlısıyla bakalım bitti bakalım bugunde saat 5 te çıkıyorum:))

HATHARcım ben de hep yatıyorum ve senin dediğinin tam tersini diyorum tatlım,insan biraz kalkmak istiyo yawww:26:

Back