2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hmonglu geçmiş olsun cnmm lımon portakal sık sık iç 2 gun surmez ben ole yapıorm bişim kalmıo

nobellacm abartcak bişi yok bnce takcak bişide yok cici durmş gule gule kullanın

evde portakal limon da yok, azcık kendme gelsem çıkıp alıcam
şimdilik sıcak suyla yumuşatmaya çalışıyorumm:50:

herkese günaydın ve hayırlı cumalar...
ben hastayım kılzra, boğazlarım çok kötü:50: başım da ağrıyor...
birazdan kalkcam bi duş alcam belki iyi gelir, kendime gelirim...

bence öyle moralini bozacak gibi kötü durmuyor...
sıkma canını böyle basit şeylere, 3-5 ay kullan sonra söküp atarsın olmazsa...

Canim benim kayinpeder kulak burun bogaz uzmani, grip olunca falan asla antibiyotik vermiyor bize.
Tuzlu su ve karbonatla bol bol gargara yap, deli gibi sivi tuket, dinlen. Bunun ilaci bu.
Ben sicak suya limon sıkıp bir kasik bal bir de cubuk tarcin koyuyorum, o da cok iyi geliyor.
İlac alamiyorsun diye uzulme, ilaclar bir tarafini duzeltirken bir yerini bozuyor, hele antibiyotikler!

Canim benim kayinpeder kulak burun bogaz uzmani, grip olunca falan asla antibiyotik vermiyor bize.
Tuzlu su ve karbonatla bol bol gargara yap, deli gibi sivi tuket, dinlen. Bunun ilaci bu.
Ben sicak suya limon sıkıp bir kasik bal bir de cubuk tarcin koyuyorum, o da cok iyi geliyor.
İlac alamiyorsun diye uzulme, ilaclar bir tarafini duzeltirken bir yerini bozuyor, hele antibiyotikler!

çok saol valla, hmn kalkıp bi gargara yapiim.
bugün kendimi iyileştirmem lazım çünkü hafta sonu sınavlarım varr..
çok çalıştım emeklerim boşa gitmesin:27::27::27::27::27:

iyi akşamlar anneler kızlar ben bu ara acayip sinirliyim herşeye sinirleniyorum çoğunu içimde tutmaya çalışıyorum ama çok zor ya niye böle olduki havalardanmı acep:26::36::36:

bendeeee de var o ruh u vahimiyet :)regl dönemine gelince hamiş de olsan afakanları basıyormus insana bn ona bağladım :)

Cok yoruldum, uykum geldi, yatiyorum ben. Sinirden uyuyabilirsem tabii.
Kocam da paralari cope at sen diyip duruyor, 3.000 tl kredi karti odedi 5 dk evvel, ben de miziklaniyorum burda.
Amaaan ne biliyim, bittim artik ben de.

canım ağacı atmıssın zaten içine nasıl sindiyse ole kullan hiçbişey bizden önmli değil sonuçda :52:

hmanoğu canım geçmiş olsun ben nane limon kırmızı biber katıyorum süper işe yarıyo :)kaynpederciğimden almışdım bu taktiği :)

günaydınlar bu arada cumamız hayrlı , dualrımız kabul olsunn :)

iyi akşamlar anneler kızlar ben bu ara acayip sinirliyim herşeye sinirleniyorum çoğunu içimde tutmaya çalışıyorum ama çok zor ya niye böle olduki havalardanmı acep:26::36::36:

bendeeee de var o ruh u vahimiyet :)regl dönemine gelince hamiş de olsan afakanları basıyormus insana bn ona bağladım :)

Kocam da paralari cope at sen diyip duruyor, 3.000 tl kredi karti odedi 5 dk evvel, ben de miziklaniyorum burda.

canım ağacı atmıssın zaten içine nasıl sindiyse ole kullan hiçbişey bizden önmli değil sonuçda :52:

hmanoğu canım geçmiş olsun ben nane limon kırmızı biber katıyorum süper işe yarıyo :)kaynpederciğimden almışdım bu taktiği :)

günaydınn herkese hyrlı cumalarrr
sağlık ocağına gıttım eldım yıne morelımı bozdu burası
ayagıma bastırdı bıraktı çok çok az da olsa ödemın var dedı tuzlu hıc bısımyeme dedı yemege dahı atma dedı kadın doğuma kontrle gıttıgınde sole ayrıntılı ıdrarına bakılsın dedı onların tartıya gore 19 kılo almışım ne biçim tartıları varsa hastaneye gıdıom morelm duselıo salık ocağına gelıom ıkı göz ıkı ceşme oluom çok bunaldım hyrlısıyla bı dgursam hastalık hastası panık atatk yaptılar bnı yaa

durumu en kotu olan bnm herhalde topikteeee:43:

slm kızlar park yataktan vazgeçtik mobilya yatak alıcaz, istikbalden alan vardı sanki aramızda ben onu mağazada bulamadım, memnun mu?

ya kızlar dünden beri her lavaboya gittiğim de iç çamaşırımda az miktrda da olsa bi ıslaklık hissediyorum sizde oluyomu bide tuvalete ne sıklıkla çıkıyorsunuz ?

durumu en kotu olan bnm herhalde topikteeee:43:

aa niye öyle diyorsun...
kilo açısından diyorsan bak ben de 16 kilo aldım şimdiden, peşinden geliyorum yani.
hem ben de tek değilim bnm gibi çok kilo alan bi sürü arkadaş daha var.
şeker açısından diyorsan diyet yapan başka arkadaşlar da var onu da biliyorum.

sen biraz hamilelik depresifliği yaşıyorsun sanırım ama yapma bak böyle:34::34:

ben böyle buhranlı olduğum dönemlerde önce kocamı sinir ediyorum, sonra duygu sömürüsü yapıp kendimi haklı çıkartıyorum, sonra da bana ilgi göstermesini zevkle izliyorum...:37:
yap bak işe yarıyor:1::1:

aa niye öyle diyorsun...
kilo açısından diyorsan bak ben de 16 kilo aldım şimdiden, peşinden geliyorum yani.
hem ben de tek değilim bnm gibi çok kilo alan bi sürü arkadaş daha var.
şeker açısından diyorsan diyet yapan başka arkadaşlar da var onu da biliyorum.

sen biraz hamilelik depresifliği yaşıyorsun sanırım ama yapma bak böyle:34::34:

ben böyle buhranlı olduğum dönemlerde önce kocamı sinir ediyorum, sonra duygu sömürüsü yapıp kendimi haklı çıkartıyorum, sonra da bana ilgi göstermesini zevkle izliyorum...:37:
yap bak işe yarıyor:1::1:

istem dışı ağlayıp sıkılmaya başladım depresyoına gırdım galıba hamılelık depresyonu eşim ılgılenıo allahtan ama fayda etmıo bn bunalıma gırdım ozaman hormanlardnmı havalardn mı bılmıorm kı cnmmm

slm kızlar park yataktan vazgeçtik mobilya yatak alıcaz, istikbalden alan vardı sanki aramızda ben onu mağazada bulamadım, memnun mu?

o bendim
mağazada bulamadım ana depoya sordular orada da yok dediler
parasını ödeyip getirtebilirmişim anca ben de emin olamadım bizzat görmediğim bişeyin parasını vermek istemedim
üstelik 1 de değil 2 tane alıyoruz biz

sonuç olarak çilekten bu beşiklerden aldık

$BEŞİK.webp

günaydın hanımlar herkese hayırlı cumalar
valla ben işte çalışırken cebelleşirken sayfalar atlamış gitmiş

o bendim
mağazada bulamadım ana depoya sordular orada da yok dediler
parasını ödeyip getirtebilirmişim anca ben de emin olamadım bizzat görmediğim bişeyin parasını vermek istemedim
üstelik 1 de değil 2 tane alıyoruz biz

sonuç olarak çilekten bu beşiklerden aldık

Eki Görüntüle 384211

bn de bu beşikten aldımm..

Back
X