2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba anneler bebeklerinizin gece uykusu nasıl sık uyanıyorlarmı?
aaah aaaah uyku acaba neydi biz onun ne olduğunu unutalı 6.5 ay oldu gece uykularımız berbat durunda gündüz eh işte ama busefer gündüz bana uyku yok gene artık saf safgeziym ortalıkta bi tavsiyesi olan varsa gece uykularına dört gözle bekliyorum.

merhaba hanımlar ..sizlere bir sorum olacak bende kısmetse haziran annesi olacağım şimdiden kızımın bezlerini almaya başladım..size sorum en çok kaç numaraları bez kullanılıyor..bende şuan 1 adet 1 numara 1 adet 2 no,3 adet 3 no ,5 adet de 4 nolu bez var.toplamda 10 paket yani bunlar beni ne kadar idare eder acaba..

merhaba hanımlar ..sizlere bir sorum olacak bende kısmetse haziran annesi olacağım şimdiden kızımın bezlerini almaya başladım..size sorum en çok kaç numaraları bez kullanılıyor..bende şuan 1 adet 1 numara 1 adet 2 no,3 adet 3 no ,5 adet de 4 nolu bez var.toplamda 10 paket yani bunlar beni ne kadar idare eder acaba..

canım 1 nolu bezden 3 paket daha alabilirsin nerdeyze her emzirmede altlarını kirletiyolar ilk zamanlar

selam!! admin kim ise bir ricam var sizden,şu gebelik takvimine nasıl giriyoruz ya da siz mi alıyorsunuz?? yardım eder misiniz?? tahmini doğum tarihi 09.06.2013.teşekkürler

kullanıcı kontrol panelinde profili düzenleye gir.o sayfadaki forumda tahmini doğum tarihini gir araya çizgi koy orda gösterildiği gibi sonra kaydet

aaah aaaah uyku acaba neydi biz onun ne olduğunu unutalı 6.5 ay oldu gece uykularımız berbat durunda gündüz eh işte ama busefer gündüz bana uyku yok gene artık saf safgeziym ortalıkta bi tavsiyesi olan varsa gece uykularına dört gözle bekliyorum.

bende farksız sayılmam ama sanki bu aralar düzeldi gece uykusu nedenide gündüz uykularımızı düzene soktuk bebeginin gündüz uykusu nasıl saat kaçta nekadar uyuyor

Tarfil, sen Rafael Levi'de mi tedavi görmüştün canım? Başka bir topicte okudum

rafael levide tedavi görecektim cnm ama çok şükür 1 ay kala kendiliğinden geldi bebeğim daha öncede 4 düşüğüm vardı hepsi kendiliğinden olmuştu o tüp bebek yöntemiyle embriyoların genetiğine bakacaktı kromozom sorunu varmı diye ama gerek kalmadı hamdolsun şimdi kızım 7 aylık

bende farksız sayılmam ama sanki bu aralar düzeldi gece uykusu nedenide gündüz uykularımızı düzene soktuk bebeginin gündüz uykusu nasıl saat kaçta nekadar uyuyor

biara günde 3 kez uyuyodu son uykusunu akşam 6-8 arası yapıp bidaha gece 1,2 buluyodu şimdi ama hep bigözüm açık çünkü doğru dürüst uyumuyodu şimdi gündüzleride bozuldu gece zaten bozuk bide bizm gaz problemimiz var kakasını yapmakta zorlanıyo oda uykularını çok etkiliyo sürekli sancıyla uyanıyo bide şimdi ek gıdayada başladk dahada zorlaştı kaka yapması napıcam bilmiyarum mesela şuan yazdığm saat dikkatinizi çekerse biz hala malesef oyuncaklarla oynuyoruz iyice yorulmasını bekliyorum

merhaba anneler bebeklerinizin gece uykusu nasıl sık uyanıyorlarmı?

Hayir, sabah 7 ye kadar 1 yada 2 kez uyanip emip uyuyor tekrar

1 numara alabilirsin ama 2 ve 3 alma derim, biz cok cabuk gectik o numaralari, nerdeyse 3 aylikken 4 e gecmistik ki oyle cok kilolu degil benim bebegim

rafael levide tedavi görecektim cnm ama çok şükür 1 ay kala kendiliğinden geldi bebeğim daha öncede 4 düşüğüm vardı hepsi kendiliğinden olmuştu o tüp bebek yöntemiyle embriyoların genetiğine bakacaktı kromozom sorunu varmı diye ama gerek kalmadı hamdolsun şimdi kızım 7 aylık

Maşallah, ne güzel. Sağlıcakla büyüt canım kızını. Rafael Bey'e gittim ben de, sonunda gördük yani dr muzu. Az konuşur falan denmiş te o yüzden tereddüt etmiştim biraz, ama gayet yerinde konuşuyor gördüğüm kadarıyla, çok değil ama kesinlik az da değil. E Mehmet Ali Erbil gibi olacak değil heralde. Dr sonuçta, showman değil ki. :) :KK1:

Yanıtın için teşekkür ediyorum, kızına ve kendine iyi bak canım.

cnm bende cok sormustum bu soruyu gecen sene suan tecrubelıyız soyle soleyebılırım kı 3500 kılo dogdu benım bebegım ve bır ayda 4900 kg oldu 1 nodan ben tam 3 paket harcadım rahat rahat 3 tane alabılırsın sonra 2 nodan 1 paket harcadım hemen 3 noya gectık ondan da 2 paket gıttı gıtmedı 4 e gectık..4 no yu sureklı aldım takı suana kadar suan 4 artı kullanıorum...bızımkının kılosu coktu ve cok kılo alıordu boyle bı bebektı o yuzden sana soyle dıyebılırım kı 1 nodan kesın uc tane gıder 2 nodan 1 tane al 3 nodan da 2 bez sımdılık yeterlı ama yınede sen bılırsın

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benim için önemli olan bir kaç şeyden birini sormak istiyorum,
bebeklerinizi bu güne dek ne sıklıkla dışarı çıkardınız ? ve şu aylarda ne kadar sık çıkarıyorsunuz ? ne kadar sıklıkla devam ediyorsunuz yani ?

ben bebeğimi sık sık çıkaramıyorum :KK43:
kötü yanı evin etrafıda kapalı bi yerede bakamıyoruz.:KK43:

en iyi ihtimal bir haftayı buluyor , ama genelde on günden on güne yada iki haftada bir :KK43:
ya siz ?

merhaba arkadaşlar benim için önemli olan bir kaç şeyden birini sormak istiyorum,
bebeklerinizi bu güne dek ne sıklıkla dışarı çıkardınız ? ve şu aylarda ne kadar sık çıkarıyorsunuz ? ne kadar sıklıkla devam ediyorsunuz yani ?

ben bebeğimi sık sık çıkaramıyorum :KK43:
kötü yanı evin etrafıda kapalı bi yerede bakamıyoruz.:KK43:

en iyi ihtimal bir haftayı buluyor , ama genelde on günden on güne yada iki haftada bir :KK43:
ya siz ?

merhaba ben mayıs annesiyim havalar oldukça güzel ben oğlumu her gün mutlaka çıkarıyorum drumda öyle diyor
hava alması iyi olur 10 gün çok uzun bir süre,azda olsa her gün çıkarmanızı tavsiye ederim:KK16:

merhaba ben her gün çıkarmaya çalışıyorum. zaten alıştılar saatleri gelince huysuzlanıyorlar, kapıya vuruyorlar aç diyorlar. en fazla 2 gün olur çıkmadıkları. havalar güzel çocuklar da keyfini çıkarsın güneşin. hem ne kadar fazla uyarıcı alırlarsa o kadar beyin gelişimlerine faydası olur :)

güneş yüzünü gösterdiğinden beri çıkarıyorum diyelim. kışında haftada 1 falan çıkardık mutlaka. siz neden çıkaramıyosunuz. sağlık vs. gibi bir engel mi var. ben kendim bile dayanamam dışarda güneşli bir hava varken. kendimi sokağa atasım gelir:)

güneş yüzünü gösterdiğinden beri çıkarıyorum diyelim. kışında haftada 1 falan çıkardık mutlaka. siz neden çıkaramıyosunuz. sağlık vs. gibi bir engel mi var. ben kendim bile dayanamam dışarda güneşli bir hava varken. kendimi sokağa atasım gelir:)

hastalık diyebiliriz :KK43:

peki çok geç mi kaldım hergün yada en azından iki günde bir çıkarmaya ?
teselli amaçlı "yok kalmadın" denmesin gerçeği merak ediyorum geç mi kalmış oluyorum yavruma :KK43:

kesinlikle geç kalmadın. önünde koca bir yaz var. zaten küçükken çok anlamıyolar, şimdi daha merakla inceler çevreyi. kendini üzme annesi :KK66:

X