- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilkcim resimler harika
tatilinizin güzel geçmesine de çok sevindim
bizim de tatilimiz güzeldi, döndük biz de
kuzey sıkıntı çıkarmadı çok şükür ne yolda ne tatilde
hatta şimdi evde huysuzlanıyor orda gezmeye alıştığından![]()
geçmiş olsun canım sana öncelikle aynı şey kızım 1,5 aylıkken başıma geldi başkasından yardım istedim arkamı dönmemle kızım pusetten kaldırımın üstüne düştü hastane tomografi derken allahıma şükür hiç birşey çıkmadı melekler korudu kızımda bir çizik dahi yoktu o korku ve yerden kaldırıdığım anı hiç unutamam
herkese selam kızlar 1 haftalık tatil maceramızın sonuna gelmiş bulunmaktayız kızımla, beren otelde çok uslu durdu hatta hep uyudu çok sakindi en önemlisi gaz problemimiz bitti pırt pırt kendi çıkarıyor artık kuzum çok sevinçliyim, antalyanın havası yaradı sanırım bebişime. hala tatile gitmek isteyip bebişlerinin huysuzlanmasından korkan anneler varsa kesinlikle gitsinler bebeğe çok çok iyi geliyor. Beren otelin en küçüğüydü maskot gibiydi bütün turistler başına toplanıyor kendi fotoğraflarını çektiriyorlardı ben işi ticarete dökecektimde eşim izin vermedi fotoğraf çekilmek 10 eurobizimkide sırıtarak pozlar veriyordu. fotoğrafçıya berenin çimlerde falan eşim ve benimle dijital fotolarını çektirdik çok güzel hatıra oldu. bunlarda tatilimizden görüntüler
Eki Görüntüle 496161 Eki Görüntüle 496174 Eki Görüntüle 496173 Eki Görüntüle 496172 Eki Görüntüle 496171 Eki Görüntüle 496170 Eki Görüntüle 496169 Eki Görüntüle 496168 Eki Görüntüle 496165 Eki Görüntüle 496164 Eki Görüntüle 496163 Eki Görüntüle 496162 Eki Görüntüle 496159 Eki Görüntüle 496156 Eki Görüntüle 496157 Eki Görüntüle 496158 Eki Görüntüle 496175 Eki Görüntüle 496178 Eki Görüntüle 496177 Eki Görüntüle 496176
ilkcim resimler harika
tatilinizin güzel geçmesine de çok sevindim
bizim de tatilimiz güzeldi, döndük biz de
kuzey sıkıntı çıkarmadı çok şükür ne yolda ne tatilde
hatta şimdi evde huysuzlanıyor orda gezmeye alıştığından![]()
Hayırlı günler cici anneler..
Çok şükür hepimiz kavuştuk bebişlerimize... Bende hazıran annesiyim ama fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sizi.
Bizde 27 haziran dünyaya merhaba dedik. Normal doğum ile bir oğlumuz oldu "Tugra" 3970 gr ve 54 cm olarak doğdu.
Benim simdi bir sorumum var acaba sizlerde yaşıyormusunuz diye merak ettim.
Ben daha regl olmadım ama bunun aylarcada olmamasınında normal oldugunu biliyorum. Bebeğime hem mama azda olsa anne sütü veriyorum.
son bir haftadır sanki regl olacakmısım gibi karnım ve başım ağrıyor ama tık yok. Acaba reglim yakınmı???
Birde acık yeşil şeklinde akıntım var baya rahatsızedici şekilde çok oluyor.
Dr henüz tatilden dönmediği için daha kontrole gidemedim acaba benim gibi olanlar varmı?
Hayırlı günler cici anneler..
Çok şükür hepimiz kavuştuk bebişlerimize... Bende hazıran annesiyim ama fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sizi.
Bizde 27 haziran dünyaya merhaba dedik. Normal doğum ile bir oğlumuz oldu "Tugra" 3970 gr ve 54 cm olarak doğdu.
Benim simdi bir sorumum var acaba sizlerde yaşıyormusunuz diye merak ettim.
Ben daha regl olmadım ama bunun aylarcada olmamasınında normal oldugunu biliyorum. Bebeğime hem mama azda olsa anne sütü veriyorum.
son bir haftadır sanki regl olacakmısım gibi karnım ve başım ağrıyor ama tık yok. Acaba reglim yakınmı???
Birde acık yeşil şeklinde akıntım var baya rahatsızedici şekilde çok oluyor.
Dr henüz tatilden dönmediği için daha kontrole gidemedim acaba benim gibi olanlar varmı?
Canim bende gumuldurdeyim neresinde oturuyo annenler :)) gerci ben yaz kis burdayim malesef(
doktorumuz yıllık iznindeymiş 29una randevu aldık bugün gidemedeik anlayacağınız.