2012 Haziran Anneleri Doğurdu

herkese selam kızlar 1 haftalık tatil maceramızın sonuna gelmiş bulunmaktayız kızımla, beren otelde çok uslu durdu hatta hep uyudu çok sakindi en önemlisi gaz problemimiz bitti pırt pırt kendi çıkarıyor artık kuzum çok sevinçliyim, antalyanın havası yaradı sanırım bebişime. hala tatile gitmek isteyip bebişlerinin huysuzlanmasından korkan anneler varsa kesinlikle gitsinler bebeğe çok çok iyi geliyor. Beren otelin en küçüğüydü maskot gibiydi bütün turistler başına toplanıyor kendi fotoğraflarını çektiriyorlardı ben işi ticarete dökecektimde eşim izin vermedi fotoğraf çekilmek 10 euro:1: bizimkide sırıtarak pozlar veriyordu. fotoğrafçıya berenin çimlerde falan eşim ve benimle dijital fotolarını çektirdik çok güzel hatıra oldu. bunlarda tatilimizden görüntüler:1:

$IMG_1651.webp$IMG_1837.webp$IMG_1830.webp$IMG_1818.webp$IMG_1802.webp$IMG_1797.webp$IMG_1790.webp$IMG_1743.webp$IMG_1732.webp$IMG_1701.webp$IMG_1687.webp$IMG_1563.webp$IMG_1594.webp$IMG_1547.webp$IMG_1551.webp$IMG_1589.webp$IMG_1844.webp$IMG_1737.webp$IMG_1823.webp$ii.webp

Son düzenleme:
ilkcim resimler harika
tatilinizin güzel geçmesine de çok sevindim
bizim de tatilimiz güzeldi, döndük biz de
kuzey sıkıntı çıkarmadı çok şükür ne yolda ne tatilde
hatta şimdi evde huysuzlanıyor orda gezmeye alıştığından :1:

ilkcim resimler harika

teşekkürler canım, evet berende çok fena alıştı dışarıya şuanda sıkılıyor evde ama yapacak bişey yok.bizimde yolculuk güzeldi beren hep uyudu arabada giderken gece çıktık zaten yola arkada yatak yaptım ona uyuyarak gitti dönerken otelden çıkışımız gündüz 12deydi biraz tedirgindim ama çok şükür yine uyuyarak geçirdi yolculuğu. ama tatil gerçekten süper geldi rahatlığa alıştık şimdi yıkanması gereken birsürü kıyafet var ben hala oturuyorum:1:, sizinde tatilin güzel geçmesine sevindim.

Hayırlı günler cici anneler..

Çok şükür hepimiz kavuştuk bebişlerimize... Bende hazıran annesiyim ama fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sizi.
Bizde 27 haziran dünyaya merhaba dedik. Normal doğum ile bir oğlumuz oldu "Tugra" 3970 gr ve 54 cm olarak doğdu.
Benim simdi bir sorumum var acaba sizlerde yaşıyormusunuz diye merak ettim.
Ben daha regl olmadım ama bunun aylarcada olmamasınında normal oldugunu biliyorum. Bebeğime hem mama azda olsa anne sütü veriyorum.
son bir haftadır sanki regl olacakmısım gibi karnım ve başım ağrıyor ama tık yok. Acaba reglim yakınmı???
Birde acık yeşil şeklinde akıntım var baya rahatsızedici şekilde çok oluyor.
Dr henüz tatilden dönmediği için daha kontrole gidemedim acaba benim gibi olanlar varmı?

geçmiş olsun canım sana öncelikle aynı şey kızım 1,5 aylıkken başıma geldi başkasından yardım istedim arkamı dönmemle kızım pusetten kaldırımın üstüne düştü hastane tomografi derken allahıma şükür hiç birşey çıkmadı melekler korudu kızımda bir çizik dahi yoktu o korku ve yerden kaldırıdığım anı hiç unutamam

İkimizde buyuk birsey atlatmisiz allahim baska sikinti vermesin yasamayan bilemez nasil bir korku oldugunu etkidinden cikmis degilim surekli aklima geliyo kendime engel olamiyorum

herkese selam kızlar 1 haftalık tatil maceramızın sonuna gelmiş bulunmaktayız kızımla, beren otelde çok uslu durdu hatta hep uyudu çok sakindi en önemlisi gaz problemimiz bitti pırt pırt kendi çıkarıyor artık kuzum çok sevinçliyim, antalyanın havası yaradı sanırım bebişime. hala tatile gitmek isteyip bebişlerinin huysuzlanmasından korkan anneler varsa kesinlikle gitsinler bebeğe çok çok iyi geliyor. Beren otelin en küçüğüydü maskot gibiydi bütün turistler başına toplanıyor kendi fotoğraflarını çektiriyorlardı ben işi ticarete dökecektimde eşim izin vermedi fotoğraf çekilmek 10 euro:1: bizimkide sırıtarak pozlar veriyordu. fotoğrafçıya berenin çimlerde falan eşim ve benimle dijital fotolarını çektirdik çok güzel hatıra oldu. bunlarda tatilimizden görüntüler:1:

Eki Görüntüle 496161 Eki Görüntüle 496174 Eki Görüntüle 496173 Eki Görüntüle 496172 Eki Görüntüle 496171 Eki Görüntüle 496170 Eki Görüntüle 496169 Eki Görüntüle 496168 Eki Görüntüle 496165 Eki Görüntüle 496164 Eki Görüntüle 496163 Eki Görüntüle 496162 Eki Görüntüle 496159 Eki Görüntüle 496156 Eki Görüntüle 496157 Eki Görüntüle 496158 Eki Görüntüle 496175 Eki Görüntüle 496178 Eki Görüntüle 496177 Eki Görüntüle 496176

canım çok güzel resimler, bayıldım ve kıskandım :52:
inşallah biz de tatile gidebiliriz ve böyle güzel geçer. kızına ve sana da maşallah bu arada, çok güzelsiniz.:nazar:

ilkcim resimler harika

tatilinizin güzel geçmesine sevindim canım, darısı başımıza :52:

Çok şükür hepimiz kavuştuk bebişlerimize... Bende hazıran annesiyim ama fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sizi.
Bizde 27 haziran dünyaya merhaba dedik. Normal doğum ile bir oğlumuz oldu "Tugra" 3970 gr ve 54 cm olarak doğdu.
Ben daha regl olmadım ama bunun aylarcada olmamasınında normal oldugunu biliyorum. Bebeğime hem mama azda olsa anne sütü veriyorum.
son bir haftadır sanki regl olacakmısım gibi karnım ve başım ağrıyor ama tık yok. Acaba reglim yakınmı???
Dr henüz tatilden dönmediği için daha kontrole gidemedim acaba benim gibi olanlar varmı?

ben 2 gün önce regl oldum, sadece anne sütü vermeme rağmen erken oldu sanırım ama yapacak birşey yok. Öncesinde karın ağrısı olmadı ama acayip başağrısı çektim. akıntı için doktora git bence, yeşil olması normal değil.

iltahap fln olabilr bi doktora görün bence

utopya ve ilk_ size masllh küçücük bebeklerle tatili bile gittiniz :nazar:

annler birşey sorcam sizin bebeklern uykusu nasıl bzmkinin uykusu bi garip bu aralar gece 3-4 gibi uyuyo 12ye kadar 2kere ben kaldırıorum yoksa kendi hiç uyanmıo gündüz de 2 yada 3 kere en fazla yarım saat uyuyo gece 3e kadar. anlamıorum büyük insan gibi uyuyo daha fazla uyuması gerekmez mi evimiz sakin sadece dışardan cocukların gürültüsü gelio.

slm güzel anneler ve tatlı bebişleri...:3::3::3:
öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun.. çok apar topar çıktım forumdan.. kayınpederim abilerim,ablalarım hepsi bebek görmeye ve bayramlaşmaya geliyorlardı.. babamlarda hazırlanacaktı yemekler,son anda yok önce torun görücez diye tutturdular acil hazırlıklara giriştim o günden beri de ilk defa netin başına geçiyorum:1:
bayramın 1.günü buradan yola çıktık,köyde 1 hafta,antepte 3 gün güzel bi bayram geçirdik,bağ bahçe bostan gezdik.. sonra babamlar geldi almaya bizde araba olmadığı için,onlarla da yedik içtik gezdik.. dün de 4 saatlik yolu ehli keyf bi halde 10 saatte tamamlayıp eve geldik:52::52:.. corsa araba da İbrahim dahil 7 kişi olduğumuz için sık mola iyi geldi:1::1:
yalnız gece bebiş de ben de öksürükten uyuyamadık.. bugün bize dr yolu gözüktü.. bebişe ciciler aldım,çok güzel fotolar çekildik,akikası kesildi daha neler neler.. hele bi dr amcadan da güzel haberlerle dönelim hepsini anlatacağız size teyzoşları...:16:
byyy

cutekitty ve elfidat teşekkürler kızlar darısı başınıza inşallah minişlerinizle.

jang_bogo sizinde bayramınızın güzel geçmesine sevindim en çok 7 kişi corsa arabaya sığmanıza şok oldum ben berenle koca bmw ye sığamadım eşime dedim birtane daha junior olursa hiç sığmayız buna diye eşimde biz küçükken toroslara 10 kişi sığıyoduk sen bunu beğenmiyorsun diyor:1: ama cidden arabasıydı koltuğuydu bavuluydu beziydi çantasıydı derken ancak sığdık büyük başarı tebrikler canım size:16: bu arada bebişinede geçmiş olsun hava değişiminden sanırım.

kızlar bugün bizim 3 aylık kontrolümüz ve rota aşımız var en çok aşıyı merak ediyorum inşallah sıkıntısız atlatırız bunuda:50:

slm arkadaşlar umarım hepiniz ve bebişlerinizde iyidir faceteki gruba benide ekleyebilmisiniz acaba rica etsen burayı takip etmek daha zor oluyor.

selam kızlar..
tatilden dönenler hoşgeldiii :114: güzel vakit geçirmenize sevindim..bebişler annelerini üzmemiş maşaAllah..
jangbogo antepte vaktiniz güzel geçmiş, nasıl çok sıcak mıydı oralar? ibrahime ve sana da geçmiş olsun, mühim birşey değildir umarım..
biz de bayramı geçirdik, misafirlerimizi ağırladık..şimdi miniklerimle başbaşa evimizdeyiz..kızım haftaya ana okuluna başlıyor çok farklı duygular içerisindeyim..
ilkcim maşaAllah Beren'e..ne kadar huzurlu bir bebek fotografa dahi yansıyor...:nazar: :nazar: sen de çok formunda ve hoş görünüyorsun sana da :nazar:
herkesi öptüük miniğimle..:80:

Son düzenleme:
doktorumuz yıllık iznindeymiş 29una randevu aldık bugün gidemedeik anlayacağınız.

bizim de 29unda dr randevumuz ve aşı günümüz..
rota aşısı ağızdan damla şeklinde cnm, ateş de yapmamıştı kızıma yaptırdığımda..
o gün ikinci ay aşılarımızı olacak benim bebeğim de...

Son düzenleme:
Back
X