herkesın bı sorusu var ben de soarayım:)) ya benımcadı da uyanıkken sureklı emmek ıstıyo sızınkıler nasıl?doymuyo mu dıcem ama sut iyi maşallah.emzık gıbı emsın ıstıy benı.ben de dmeın yıkadım emzırdım uyuyo şimdi.
bu arda ben emzırdkıten sonra su verıyorum.çocuk dr dedı bana ağzında pamukçuk olmaz su ver dıye.ben de verıyorum.ılkındekı gıbı katı değilim bu kez.hem sut hem su buldugunu göturuyo.yarın kg kontrolumuz var bakalım ne durumda.
sağolun kızlar öneriler için
sanırım sütüm var artık
oğlum da emiyor
ama göğsmü çekmezsem hiç bırakmıyor
ben o kadar süt geldiğini sanmam
o yüzden birinden çekip ikinciye veriyorum
yarım saat kadar emiyor birini
mama takviyesine devam
sütüsağın demişsiniz ama o işlem çok acı verici bişey yaa
bikere denedim yara olacak iye korktum devam etmedim
kan uyuşmazlığından sarılık olanlar varmış bizden başka
geçmiş olsun kızlar
cutekitty canım çok mu kaldı küvezde 1 gün mü
daha sık vereyim ben o zaman sütü
ama uyanmıyor uyanmayınca da emmiyor yaa
off sarılık olmasın lütfennnn
kızlar slm
bizim göbeğimiz 1 haftada düştü
hemen banyo yaptırdık biz göbeği beklemedik
şimdide çok sıcak her gün banyo yaptırıyoruz
buarada bebişlerin göbeğini naptınız?
bi yerlere gömülüyormuş galiba
gaz sancısı bizdede başladı
o damlayı alıcaz ama 2 haftalık olsun die bekliyoruz
doğumdan önceki gece bebiş inanılmaz hareketliydi
eşime dedim bu gece gelir die sabah sancılar başladı
tunus hurmıasını düzenli yedim günde 5 tane
etkisi oldumu bilmem
tam günün de geldi paşam
bizim bugün 4. günümüz. göbeğimizin düşmesini bekliyoruz.
selamlar kızlar
biz de katıldık sonunda aranıza
oğlum 2 günlük oldu maşallah
dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor
AB0 uyuşmazlığı yüzünden sarılık olma ihtimalimiz %80
o yüzden her emzirmeden sonra mama takviyesi yapıyoruz
sütüm geliyor mu emin değilim
kızlar bir göğsünüzü kaç dakika emiyor bebişler?
bir de sütüm var mı nasıl anlıcam ben anlamıyorum hiç
ucundan sıkınca çıkıyor ama devamı ne kadar acaba
her emişinden sonra 30-40 cc kadar mama veriyoruz
3 saatte bir zorla uyandırıp veriyoruz
kızlar biz 11 günlük olduk ama daha göbeğimiz
bu söylediğiniz damla reçetesiz satılıyomu kızlar bide bebişinin ağzı pamukçuk olanlar napıyosunuz geçirmek için?
Selam kızalar perşembe günü oğlumu kucağıma 3800 gr 54 santim boyunda aldım :)..gayet iyiyiz sağlıklıyız :)
kızlar uyku durumunuz nasıl, bebekleriniz gece uyuyor mu?
benimki gece 2 de uyanıyor sonra da 5 de veya 6 da
emzirmek tekrar uykuya dalması derken gecede en fazla 4-5 saat uyuyorum
sizde durumlar nasıl, nasıl başa çıkıyorsunuz?
herkesın bı sorusu var ben de soarayım:)) ya benımcadı da uyanıkken sureklı emmek ıstıyo sızınkıler nasıl?doymuyo mu dıcem ama sut iyi maşallah.emzık gıbı emsın ıstıy benı.ben de dmeın yıkadım emzırdım uyuyo şimdi.
bu arda ben emzırdkıten sonra su verıyorum.çocuk dr dedı bana ağzında pamukçuk olmaz su ver dıye.ben de verıyorum.ılkındekı gıbı katı değilim bu kez.hem sut hem su buldugunu göturuyo.yarın kg kontrolumuz var bakalım ne durumda.
bizim de aynı sabaha karşı 4.30 5.00 gb uyanıyor
emiyor altı temizleniyor
sonra bakınıyor cin gb
uyumuyor
sabah 7-8 g tekrar uyuyor
uykusuzluktan başım çatlıyor
baktım uyudu hemen kahvaltı yapıp bende uyuyorum
ama kızlar çok tedirgin oluyorum ben ya...
kusarsa görmezsem bişey olursa die uyuyamıyorum
hep hazır da bekliyorum
annem hala kalıyor bizimle
kociş artık surat asıyor
bugün 2 haftalık olduk
sanırım annem bu geceden sonra gelmicek bakalım
tek başımıza ne yapıcaz
buarada kocalarınız bebişe alışabildi mi kızlar ?
ya kızlar bişey sorcam. bu sezeryan göbeği ne zaman iniyor. benim göbek hala 8 aylık hamile gibi. içinden bi tane daha çıkar.
ilkcim maşallah kızınakızlar bende bişey sorucam benim bebişim kendi kendine çok söyleniyo gece uyurkende uyanıkkende mıymıy bişiler yapıyo doğduğundan beri böyle geriniyo acayip acayip sesler çıkartıyo sizinkiler nasıl?
ilkcim maşallah kızına
heryerde söyleme öyle uyuduğunu nazara gelir:)
görümcemin oğlu doğduğu günden beri
uykusunda içini çeker garip sesler çıkarır
burada başka dünya var ya ben hala çatı muayenesi olmadım
siz bebişlerden bahsediyorsunuz
kızlar uyku durumunuz nasıl, bebekleriniz gece uyuyor mu?
benimki gece 2 de uyanıyor sonra da 5 de veya 6 da
emzirmek tekrar uykuya dalması derken gecede en fazla 4-5 saat uyuyorum
sizde durumlar nasıl, nasıl başa çıkıyorsunuz?
dun aksam kı kalkdıgı saatlerı yazıyım cnm saat 10 da emzırdım sonra gece saat 12 ye ceyrek varken uyandı emzırdım sonra saat 2 yı ceyrek gece uyandı sonra 3 bucukta sonra 4 bucukta sonra 5 te uyandı 5 bucuga kadar uyumadı sonra 7 ye ceyrek varken uyandı sonra saat bası uyandı püfffff hıc uykum olmuo ne zaman duzene gırcek bu yaaa bıde ben 2 sene bebıs dusunmedım rahatlıga alısmıstım sımdı cok zor gelıor pazar gunu hep gezmelerdeydık bu pazar esım sıkıldım dıyıp bızı bıraktı gıttı nerdesın dıorum telde oda esenlerdeyım cay bahcesınde cay ıcıorum dedı aksam saaat 9 bucuk 10 gıbı geldı(((
yarın bakacak canımevet canım maaşallahı var inşallah değişmez size söylüyorum sadece sizin nazarınız değmezsanırım doktor senin çatıya doğum anında bakacak öylesi daha iyi bence
canım benim bebiş de aynı gündüzleri sürekli emmek istiyo resmen memeye saldırıyoo
bende süt yetmiyo die düşündüm bugün sağlık ocağına gittik kontrole ebe sütün yettiğini söyledi
bebekler öyledir dedi sürekli emmek ister
2 haftada maşalllah yarım kilo almış
su bende verdim ama bebiş hiç sevmedi alıştırmam lazım
buarada 2 gündür de zeytin yağı yalatıyoruz
gaz sancısına iyi geliyo nasıl rahatlıyo hemen uyuyo ve kakasını çok kolay yapıyoo
dun aksam kı kalkdıgı saatlerı yazıyım cnm saat 10 da emzırdım sonra gece saat 12 ye ceyrek varken uyandı emzırdım sonra saat 2 yı ceyrek gece uyandı sonra 3 bucukta sonra 4 bucukta sonra 5 te uyandı 5 bucuga kadar uyumadı sonra 7 ye ceyrek varken uyandı sonra saat bası uyandı püfffff hıc uykum olmuo ne zaman duzene gırcek bu yaaa bıde ben 2 sene bebıs dusunmedım rahatlıga alısmıstım sımdı cok zor gelıor pazar gunu hep gezmelerdeydık bu pazar esım sıkıldım dıyıp bızı bıraktı gıttı nerdesın dıorum telde oda esenlerdeyım cay bahcesınde cay ıcıorum dedı aksam saaat 9 bucuk 10 gıbı geldı(((
tatlım bende 2 buçuk sene bebiş düşünmedim dediğin gibi rahatlığa çok alışmıştım ve her pazar dışardaydık bizde bende epey bunalmıştım evde geçen gün eşim dışarı gezmeye götürdü bizi maaşallah bebişim çok usluydu, kendime kıyafet falan aldım yemek yedik sonra evimize geldik ama bayağ motive oldum arada sende çık bence.
canım benim kızımda kaksını zor yapıyo bu zeytınyagı yalatma işini günde kaçkere yapıyosunuz bide kim önerdi?
çok sık uyanıyor canım, tam doymuyor demek ki, sütünü sağıp baktın mı ki her sıktığında süt gelmesi bol olması anlamına gelmiyor, bu kadar sık uyanma açlık alameti gibi geldi bana, valla hepimiz rahata alışıktık, ben her sene bu zaman tatilde, denizde olurdum, yazı karşılardım, esmerleşirdim, bu sene ciğerci kedisi gibi tatile gidenlere bakıyorum :) seneye oğlumla gitmenin hayalini kuruyoruz...
eşine de maşallah yani
bizde hep çıkıyoruz ama sokakta teyzelerden, kargocusuna herkes '' bu kadarcık çocukla dışarı çıkılır mı'' diyor, 40' ını beklemeliymişiz de bıdı bıdı bıdı, herkes herşeye maydanoz valla, bu arada ilkcim göğsüne karbonat sürme, bana da görümcelerim sür dediler pamukcuk için, doktora sordum, sakın sürme göğsünü çatlatır dedi, bebeğin ağzını al yeter
zeytinyağını bende merak ettim ve mantıklı da geldi, daha geniş bilgi lütfen?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?