• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Ücretsiz izne ayrilabilenleri okudukca nasil imreniyorum anlatamam.biz 1250 tl ev kredisi oduyoruz yani hic şansim yok.raporum haftaya persembe bitiyo.tekrar almam lazim:(annem babami yalniz birakmak istemiyo (rahatsizligindan dolayi) gelirim dediginde bile sesindeki kaygiyi hissedebiliyorum.tekrar rapor almam lazim:(dun bi yandan evde bebegimi gezdirdim bi yandan agladim valla

borcumuz yok ama evimiz de yok
artılar eksiler var herkesin
1 yaşından sonra başlıcam inşallah

Ücretsiz izne ayrilabilenleri okudukca nasil imreniyorum anlatamam.biz 1250 tl ev kredisi oduyoruz yani hic şansim yok.raporum haftaya persembe bitiyo.tekrar almam lazim:(annem babami yalniz birakmak istemiyo (rahatsizligindan dolayi) gelirim dediginde bile sesindeki kaygiyi hissedebiliyorum.tekrar rapor almam lazim:(dun bi yandan evde bebegimi gezdirdim bi yandan agladim valla
canımcım sorma benim de içim gidiyor.. 3 eylülden beri iş başındayım ben:(( bizim ev borcumuz eşimin abisine.. bu yüzden biran önce ödememiz gerekiyor tatsızlık yaşanmasın diye.. inanın balayının ne kdr olduğunu bile korkudan kimseye söyleyemedik.. eşimin gizli birikimi varmış oradan tolere ettik.. ayda en az 1.5 ödüyoruz.. kiradayız bi de.. yine de çok şükür halimize.. eşim il dışında oradan da biraz gelir artacak bu ay.. bu sayede ücretsiz iznin zararını kapatabiliriz belki.. ama önce raporu deneyeceğim.. gecikmeden tabii..

merhaba herkese.. çok teşekkürler güzel karşılamanız için..

hayelecim iyi zamanda gelmişler ikiz olmalarına rağmen maşallahh..

aa chanelcim ne güzel doğum günlerimiz aynı. 4. ay aşılarınızı yaptırdınız mı. biz bugün yaptırdık çok ağladı yavrum :(

Evet canim cumartesi oldu asilari, yapilirken bir sicradi daha once hic boyle olmamisti, anliyorlar artik acidan, aglamaktan katildi resmen, ama atesi cikmadi ne fitil ne calpol hicbisey vermedik, rota yaptiriyor musun, 1kasimda rotanin ikinci dozu var sirada

selam anneler,
bizim bebiş bir kaç gündür kakasını yapmıyordu, bugün bir yaptı beline kadar, ama sonrasında da 4 kere filan daha yaptı, onlar daha azdı ama, acaba ishal mi, ya da bir kaç gündür kakasını yapmadığı için mi. daha önce de yapmadığı oluyordu ama böyle olmamıştı. uzun süre kakasını yapmayanlar bahsediyordu ama böyle olmuş muydu sizlerde???

chanelcim hiç sorma bu aşıları.. 6. ayda nasıl yaptırıcaz bakalım :( artık herşeyin bilincindeler.. rota 2. ayda ve bu ay yaptırdık bitti onlar.. bizim bu sefer ateşimiz çıktı biraz.. 37.7ye kadar yükseldi. 2 defa calpol verdim şimdi iyi çok şükür. inşallah yükselmez bi daha..

hepcik bizdede benzer sıkıntı var.. kakasını 3-4 günde bir yapıyor bu aralar. bazen uyararak yaptırıyoruz. yaptığında beline kaar çıktığı oluyor. sonuçta birikmiş oluyor. sonrasında aynı gün içinde bi daha olmuyor. ama sizin durumu kuzenim yaşadı. aynı gün 4-5 defa yapmış. bence ishal değildir. sadece birikenlerin hepsini aynı gün içinde çıkartmıştır.

slm kızlar:3:
ve yeni aramıza katılan arkadaslar hosgeldiniz:3:
resmen hayaletli köy gibi oldu burası:9:
korkmayın gelin gelin yok wala hayalet:74:

benim çınar efendi neler yapıo teyzeleri bir bilseniz!!
yastıga yatınca yarısına kadar kendi başına kalkıyo
eller agızdan hiç çıkmıyo
yakaladıgını affetmiyo
daha dönme işini beceremio ama ayakları havaya dikip popoyu bi o yana bi bu yana yuvarlıo
bi kızgın bakışlarımız var babamız angry bird oglum diye sewio (gercekten bende benzetiorum o çılgın kuşlara:9:)
veeeee aynen kucaktan inmek istemiooooo
uyumak istemediği zaman ortalıgı yıkıooooo geçen gün uyutmak istedim ve inat cocuk 1 saat susmadan agladı en sonunda ben pes ettim kaldırdım ve şak hemen gülmeye başladı
ne numaracılarrr:20:
kalabalık ve çocuklu ortamları hiiçç sewmioo ( ev gezmesi) ne uyuyo ne de bana rahat verio!!
ama bebek arabasında gezmeye çıktıgımızda mest oluyo:55:
bide emzirme önlüğü almamıstım ama en sonunda geçen gün gittigimiz biyerde emzirmek için uygun biyer bulamayınca sinirimden gittim aldım!!!
(eşim pek istemiodu ortalıkta emzirilmez fln diodu ama o da gördü yani çınar açlıktan durmadı yer yok heryer kalabalık araba uzakta!! hak verdi yani)
şimdi eşimde olağan karşılıo bu emzirme olayını şurda köşede emzir fln dio:9:
çınar uyandı ben kaçar şimdilik kızlar öptümmm

selam anneler,
bizim bebiş bir kaç gündür kakasını yapmıyordu, bugün bir yaptı beline kadar, ama sonrasında da 4 kere filan daha yaptı, onlar daha azdı ama, acaba ishal mi, ya da bir kaç gündür kakasını yapmadığı için mi. daha önce de yapmadığı oluyordu ama böyle olmamıştı. uzun süre kakasını yapmayanlar bahsediyordu ama böyle olmuş muydu sizlerde???

selam hepcik..
muhtemelen günlerin birikiminden ötürü yapmıştır..
bizimki de gün içinde yalnızca sabah saatlerinde yaptığından, ertesi sabaha kadar bayağı bir birikmiş oluyor ve üç dört bezi dolduruyor..normaldir bence sizinki de endişe etme..sağlıklı günler..

slm kızlar:3:
ve yeni aramıza katılan arkadaslar hosgeldiniz:3:
resmen hayaletli köy gibi oldu burası:9:
korkmayın gelin gelin yok wala hayalet:74:

benim çınar efendi neler yapıo teyzeleri bir bilseniz!!
yastıga yatınca yarısına kadar kendi başına kalkıyo
eller agızdan hiç çıkmıyo
yakaladıgını affetmiyo
daha dönme işini beceremio ama ayakları havaya dikip popoyu bi o yana bi bu yana yuvarlıo
bi kızgın bakışlarımız var babamız angry bird oglum diye sewio (gercekten bende benzetiorum o çılgın kuşlara:9:)
veeeee aynen kucaktan inmek istemiooooo
uyumak istemediği zaman ortalıgı yıkıooooo geçen gün uyutmak istedim ve inat cocuk 1 saat susmadan agladı en sonunda ben pes ettim kaldırdım ve şak hemen gülmeye başladı
ne numaracılarrr:20:
kalabalık ve çocuklu ortamları hiiçç sewmioo ( ev gezmesi) ne uyuyo ne de bana rahat verio!!
ama bebek arabasında gezmeye çıktıgımızda mest oluyo:55:
bide emzirme önlüğü almamıstım ama en sonunda geçen gün gittigimiz biyerde emzirmek için uygun biyer bulamayınca sinirimden gittim aldım!!!
(eşim pek istemiodu ortalıkta emzirilmez fln diodu ama o da gördü yani çınar açlıktan durmadı yer yok heryer kalabalık araba uzakta!! hak verdi yani)
şimdi eşimde olağan karşılıo bu emzirme olayını şurda köşede emzir fln dio:9:
çınar uyandı ben kaçar şimdilik kızlar öptümmm

maşaAllah Çınar'a :nazar: :nazar:
hepsi birbiriyle aynı; meraklı, kucakçı, gezmeci :9:
emzirme önlüğü alıp da kullandığım en gerekli şey bence... uluorta bile olsa, kimse anlamıyor örtünün altında ne olup bittiğini :1:
bir de ben arabanın içinde olsam bile önlüğümü kullanıyorum, bön bön bakıyor çünkü emzirirken görenler, önlük çok iyi oluyor kamufle için :emir_bebek:

chanelcim hiç sorma bu aşıları.. 6. ayda nasıl yaptırıcaz bakalım :( artık herşeyin bilincindeler.. rota 2. ayda ve bu ay yaptırdık bitti onlar.. bizim bu sefer ateşimiz çıktı biraz.. 37.7ye kadar yükseldi. 2 defa calpol verdim şimdi iyi çok şükür. inşallah yükselmez bi daha..

hepcik bizdede benzer sıkıntı var.. kakasını 3-4 günde bir yapıyor bu aralar. bazen uyararak yaptırıyoruz. yaptığında beline kaar çıktığı oluyor. sonuçta birikmiş oluyor. sonrasında aynı gün içinde bi daha olmuyor. ama sizin durumu kuzenim yaşadı. aynı gün 4-5 defa yapmış. bence ishal değildir. sadece birikenlerin hepsini aynı gün içinde çıkartmıştır.

selam hepcik..
muhtemelen günlerin birikiminden ötürü yapmıştır..
bizimki de gün içinde yalnızca sabah saatlerinde yaptığından, ertesi sabaha kadar bayağı bir birikmiş oluyor ve üç dört bezi dolduruyor..normaldir bence sizinki de endişe etme..sağlıklı günler..

teşekkürler kızlar, endişe etmemeye çalışıyorum ama dışkısının rengi iyice açıldı ve mukus gibi, bir de kusması da oluyor arada. bu arada bu halinden midir bilmiyorum, ağlaması da çoğaldı ve kucak istiyor, hatta orda bile ağlıyordu dün. inş bugün iyileşir, önemli birşeyi yoktur inş.

nec86 aşılarınızı atlatmışsınız ne güzel, inş çıkmaz ateşi de bi daha.
hepimize ve bebişlerimize sağlıklı huzurlu günler.

teşekkürler kızlar, endişe etmemeye çalışıyorum ama dışkısının rengi iyice açıldı ve mukus gibi, bir de kusması da oluyor arada. bu arada bu halinden midir bilmiyorum, ağlaması da çoğaldı ve kucak istiyor, hatta orda bile ağlıyordu dün. inş bugün iyileşir, önemli birşeyi yoktur inş.

nec86 aşılarınızı atlatmışsınız ne güzel, inş çıkmaz ateşi de bi daha.
hepimize ve bebişlerimize sağlıklı huzurlu günler.

inşaAllah mühim birşey değildir cnm, yalnız sümüksü kaka neden acaba dr.unuza ulaşma şansın varsa bir danış..belki soğuk almıştır, ayaklarını ve göbişini sıcak tutmaya çalışıyorum ben sürekli..yoksa hemen soğuk alıp gazlanıyor çocuk..

Son düzenleme:
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum geçmişede bakamadım kuzucuklar ve anneleri iyilerdir inşallah. benim kuzum 2 gündür burun akıntısı hapşırık ve burun tıkanıklığıyla uğraşıyor:2: herşey bir yana tıkanıklık acayip sinir yapıyor. gece nefes alamayınca sabaha kadar ağladı bugün deniz suyundan verdik daha iyi. arada birkaç damla ıhlamur veriyorum boğazı için. aman kızlar bebeklerinize dikkat edin nezle olan biri gelir yada siz giderseniz lütfen uzak durun benim kızım bulaşma yoluyla hastalandı. şimdi çok pişmanım bundan sonra kim olursa olsun yaklaştırmycam.

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum geçmişede bakamadım kuzucuklar ve anneleri iyilerdir inşallah. benim kuzum 2 gündür burun akıntısı hapşırık ve burun tıkanıklığıyla uğraşıyor:2: herşey bir yana tıkanıklık acayip sinir yapıyor. gece nefes alamayınca sabaha kadar ağladı bugün deniz suyundan verdik daha iyi. arada birkaç damla ıhlamur veriyorum boğazı için. aman kızlar bebeklerinize dikkat edin nezle olan biri gelir yada siz giderseniz lütfen uzak durun benim kızım bulaşma yoluyla hastalandı. şimdi çok pişmanım bundan sonra kim olursa olsun yaklaştırmycam.

geçmiş olsun bebeğine cnm,
otri bebe burun aspiratörü tıkanıklığa birebir, onunla burunlarını temizlemek çok rahatlatıyor bebekleri..önce okyanus suyu ile yumşat sonra da çek, rahatlasın yavrucak...

günaydın annecikler...
buralara kimseler uğramıyor, sayfa hep bıraktığım yerde oluyor...diğer ay gruplarına bakıyorum ne kadar aktifler..ben de oralardan birine transfer olmayı düşünüyorum artık..:2:
miniğim büyüyor, emerken bırakıp bırakıp, yüzüme bakıp gülmesine bayılıyorum..:emir_bebek::nazar::nazar:
gece acıktığında ağlamayıp, gözü kapalı cup cup elini emmesine de öyle...:nazar:
hanımlar,
havalar serinledi malum, kaç günde bir yıkıyorsunuz kuzuları? artık her gün yıkanmalara son verdik biz de, şimdilik gün aşırı yıkıyorum..
bizden böyle, umarım katılımlar artar terk edilmez sayfamız..
sağlıklı, huzurlu, mutlu günler bıcırıklarınızla :3:

günaydın annecikler...
buralara kimseler uğramıyor, sayfa hep bıraktığım yerde oluyor...diğer ay gruplarına bakıyorum ne kadar aktifler..ben de oralardan birine transfer olmayı düşünüyorum artık..:2:
miniğim büyüyor, emerken bırakıp bırakıp, yüzüme bakıp gülmesine bayılıyorum..:emir_bebek::nazar::nazar:
gece acıktığında ağlamayıp, gözü kapalı cup cup elini emmesine de öyle...:nazar:
hanımlar,
havalar serinledi malum, kaç günde bir yıkıyorsunuz kuzuları? artık her gün yıkanmalara son verdik biz de, şimdilik gün aşırı yıkıyorum..
bizden böyle, umarım katılımlar artar terk edilmez sayfamız..
sağlıklı, huzurlu, mutlu günler bıcırıklarınızla :3:

merhaba pamuk helva aslında diğer arkadaşlar okuyup buraya cevap yazamıyorlardır herkes pc başına geçemiyor bebişlerden telefondanda burası zor oluyor girmesi okuması cevap yazması bu arada maşallah bebişine allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah benimde 23 haziran doğumlu bir oğlum var havalar serinledi ama çok kusuyor ve salyaları çok akıyo oğlumun üstünü sürekli değiştiriyorum gün içinde ama silsemde çok kokuyor akşam eşim gelince yıkıyoruz neredeyse hergün ev sıcak şimdilik umarım üşütmeyiz bebişleri.:18:

kızlar sizlere imrendım valla nasıl uyuyor bebesılerınız benımkı en fazla 20 dakıka uyanıncada ınanılmaz huysuz aksam doktora goturecektık bı babası kalkıo gezdırıo bı ben gecelerı desenız uyuma denen bısıy yok sabahı sabah edıoruz ıkı gundur daha beter oldu resmen sınırlerım bozuldu sureklı sallıyorum sallamayı bırakınca en fazla bes dakıka uyuyor emzık verıyorum ıkı gun versem ucuncu gun benı emmemeye baslıo ıkı kere denedım emmeyı bırakacak dıe emzıgı bıraktım zaten emzıgı alınca agzından fırlatıo bu sfeer daha beter bagırıo ne yapabılırım yardımlarınızı beklıyorum emmesını sorarsanız bes dakıka ama sutum var yutkunuo yanı

kızlar sizlere imrendım valla nasıl uyuyor bebesılerınız benımkı en fazla 20 dakıka uyanıncada ınanılmaz huysuz aksam doktora goturecektık bı babası kalkıo gezdırıo bı ben gecelerı desenız uyuma denen bısıy yok sabahı sabah edıoruz ıkı gundur daha beter oldu resmen sınırlerım bozuldu sureklı sallıyorum sallamayı bırakınca en fazla bes dakıka uyuyor emzık verıyorum ıkı gun versem ucuncu gun benı emmemeye baslıo ıkı kere denedım emmeyı bırakacak dıe emzıgı bıraktım zaten emzıgı alınca agzından fırlatıo bu sfeer daha beter bagırıo ne yapabılırım yardımlarınızı beklıyorum emmesını sorarsanız bes dakıka ama sutum var yutkunuo yanı

semracım bebekler belli dönemlerde böyle davranışlar sergiliyor benim oğlumda aynı anlattığın şeyleri yapıyor emmiyor pompayla sağıp biberonla veriyorum sütümü sürekli onu almıyor huzursuzlanıyor zorla verdimmi kusuyor bir dönem böyle bende 2 saatte bir değil 3-4 saat bekliyorum iyice acıkınca saldırıyor sonra bir kaç gün düzene giriyor aaa ne güzel diyorum tekrar başlıyor aynı şeyler.gündüz uykusu yok bizde sallamadan uyumuyor bıraktıkmı sallamayı anında bağırıyor sanırım yapacak tek şey sabır elbet büyüyecekler sağlıklı olsunlar yeterki.

selam kızlar kaç gündür gelemedim
oğlum hep ağlıyor hep kucağımda
15.hafta büyüme atağı geçiriyor sanırım
çok yoruluyorum
şimdi banyo yaptırdım ayağımda sallarken uyudu
ve yine eskiye döndük yine geceleri uyumuyor
ben oğlumu 1 haftadır iki günde bir yıkıyorum
üşütmekten korkuyorum
zten kaçgündür kusuyor

selam anneler,
bizde de benzer durumlar oluyor, kucaktan inmek istemiyor, orda bile durmuyor bazen, ağlıyor, kusma da oluyor zaman zaman, büyüme atağından sanırım.
bu arada ishal gibiydi bebiş ama değil sanırım, yalnız bi tahlil yaptırsak iyi olucak gibi hala bi değişik.
biz bebişi 2-3 günde bir yıkıyoruz, kilosu az olduğu için üşütürüz diye çekiniyoruz da.

semracım bebekler belli dönemlerde böyle davranışlar sergiliyor benim oğlumda aynı anlattığın şeyleri yapıyor emmiyor pompayla sağıp biberonla veriyorum sütümü sürekli onu almıyor huzursuzlanıyor zorla verdimmi kusuyor bir dönem böyle bende 2 saatte bir değil 3-4 saat bekliyorum iyice acıkınca saldırıyor sonra bir kaç gün düzene giriyor aaa ne güzel diyorum tekrar başlıyor aynı şeyler.gündüz uykusu yok bizde sallamadan uyumuyor bıraktıkmı sallamayı anında bağırıyor sanırım yapacak tek şey sabır elbet büyüyecekler sağlıklı olsunlar yeterki.

evet aynnı seyler ama gece uyumaması benı cok yoruluyor gunduz hadı herseyı bırakıp onla ılgılenıyorum allahtan esımde anlayıslıdır ama gecelerı artık yoruldugumu hıssedıyorum yenı basladı bu huyu eskıden ılk yatısta cok salltırdı kendını ama arada kalktıgında emzırıp dırek yatırırdıım hıc sallamadan suan ıse sabaha kadar sallanmak ıstıo evet sabırlı olmaya calısıyorumm.

Back
X