• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelinleri...

kollarımın resmini çekip maille erkek arkadaşıma yolladım ben cezamı verdim sen rahat ol dedim umarım biraz olsun değerimi anlar

bebekim sacmalama ne o oyle jilet falan az gorus yada sevgiline gttiğini soyleme annene tabi buda iyi bişe değil annene soylememn ama syleme bakalım bisure

pembefare ben evden hiç çıkamıyorum okuldan eve evden okula oda servisle :gitme:

gnr haklısın ama bi anlık sinirle yaptım çok pişman oldum ama çok geç aylarca geçmiyo o izler daha öncede yaptım çünkü iyi biliyorum

katılıyorum yasemine herşeyden once senin sağliğin

pembefare ben evden hiç çıkamıyorum okuldan eve evden okula oda servisle :gitme:

gnr haklısın ama bi anlık sinirle yaptım çok pişman oldum ama çok geç aylarca geçmiyo o izler daha öncede yaptım çünkü iyi biliyorum

daha oncedemi yaptın ya canım bak sacmalama olurmu boyle jilet falan annen gordumu kolundaki jilet izlerini

anlıyorum cnm keske elimizden bişi gelse işte ama hayat bazen bize karsı bu kadar acımasız olabiliyor bizim düşüncelerimiz onlara ters gelebiliyor bende kendimce bazen sorun yasıyorum ama yapacak bişi yok her üzüldüğünde böle yanlıslar yaparsan (jilet falan) nasıl ayaga kalkıcaksın olmaz cnm jilet işi çok yanlıs sakın cnm psikolojine bile zaar verirsin:olmaz:

işte şimdiden sonra olmaması için cnm engelle kendini o tatlı canının saglıgının degerini bil kardeşimm

ay kıyamam cnm benim..
insana en büyük zarar kendisinden gelirmiş derler ya o lafa cok inanırım...

bende yeri geliyo cıldırıyorum ki benim sevgilim uzakta 3 4 ay göremediğim oluyor daha kötü örnekler var cnm ona göre :)

ya bak belki sen kim olyosun diyceksin ama insan birileriyle konuşunca oyle bi rahatlıyoki biz herzaman yaseminle burdayız herzaman dinleriz nolur boyle şeyler yapmadan biraz dusun bize anlat birlikte dert ortaği olalım hem aşk en buyuk zorluklarda belli olmaz mı sizin aşk sınavınızda bu işte bak demekki aşkınız okadar gucluki hala birlikte ve aşiksınız

asıl moralimi bozan şuan bu durumdayım ama beyefendi ortada yok :@ gerçi bilmiyo şuan ne halde olduğumu mesaj atsam ne dicem :(:(

bende yeri geliyo cıldırıyorum ki benim sevgilim uzakta 3 4 ay göremediğim oluyor daha kötü örnekler var cnm ona göre :)

dimi yani bak benimkide askere gidicek goremicem belki duğun 2013 e kalcak annem vermicek bizdemi kendimize zarar verelim yani

Back