• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelinleri...

ya bak belki sen kim olyosun diyceksin ama insan birileriyle konuşunca oyle bi rahatlıyoki biz herzaman yaseminle burdayız herzaman dinleriz nolur boyle şeyler yapmadan biraz dusun bize anlat birlikte dert ortaği olalım hem aşk en buyuk zorluklarda belli olmaz mı sizin aşk sınavınızda bu işte bak demekki aşkınız okadar gucluki hala birlikte ve aşiksınız

katılıyorum farem sana ya ben sana farem diyorum samimiyetten alınmak yok dimi :) öyle porselenbebeğim biz buradayız aboneyiz abone :)
bide şeyden korktum bişiler yazarken nurcan sana yasca senden büyüğüz diye hani büyüklük tasladıgımızı sanrsın diye ama emin ol cnm 1 sene bile 1 senedir insanın düşünceleri olgunlasıyor ben şimdi 16 17 yasıma bakınca duygu ve düşüncelerim tuhaf gelioor pişmanlıklarım oluyor o yüzden cekindim seni kardeşim gibi görüyorum cnm benim

katılıyorum farem sana ya ben sana farem diyorum samimiyetten alınmak yok dimi :) öyle porselenbebeğim biz buradayız aboneyiz abone :)
bide şeyden korktum bişiler yazarken nurcan sana yasca senden büyüğüz diye hani büyüklük tasladıgımızı sanrsın diye ama emin ol cnm 1 sene bile 1 senedir insanın düşünceleri olgunlasıyor ben şimdi 16 17 yasıma bakınca duygu ve düşüncelerim tuhaf gelioor pişmanlıklarım oluyor o yüzden cekindim seni kardeşim gibi görüyorum cnm benim

çok teşekkürler:):):)

yok yaseminim alınırmıyım ya ben oyle seylere alınmam:)
neyse kızlar cıkıyorum ben bak bebekim bida duymıcam boyle seyler yuzunden kendine zarar verdiğini
optum yasemincim
byyyyyyy

kızlar bene cıkıyorum öpüyorum sizi saol farem :) sende iyi olmaya bak porselenimm hadi birleşiris gne 3ü bir arada:D

selam kızlar bizde sevgilimle 1,5 yıldır beraberiz 2012 gb nışanlanmayı dusuyoruz erkek arkadısım o sırada askere gidicek uzun dönem :( benimde üniwim bittikten sonra 2013-2014 gb evlenmeyi düşünüyoruzz...
cok mutluyum bu yuzden cok sevıyorum onu :)

selam kızlar bizde sevgilimle 1,5 yıldır beraberiz 2012 gb nışanlanmayı dusuyoruz erkek arkadısım o sırada askere gidicek uzun dönem :( benimde üniwim bittikten sonra 2013-2014 gb evlenmeyi düşünüyoruzz...
cok mutluyum bu yuzden cok sevıyorum onu :)

ne mutlu canım sana deemk aşiğiz hepimizde:asigim:
hoşgeldin aramıza

hoşbulduk canım:)
artık heralde geri sayım yapmaktan başka bi yolumuz yok evlenmek için
ee daha okuldu askerlikti derken :):)
ama çok mutlu oldum böle topic görunce
sadece kendımı zannedirdim hayal edıyorum diye megersem sizlerde varmışsınız :):)

noble_ange hoşgeldin hayatımmm=))
bize kendinden bahset bakalım=)))
burda hep beraber geri sayım yapcaz tanışalım kaynaşalım=)))
opuyorumnanaktan

saol iyiyim bende..ingilizce projem var onla ugrasıodum şimdi sen yazdın :) evt kimsecikler yok

Back