hb cnm
benim aşkımda rizeli
aa ne güzel neresinden rize erkeği çapkın derler ama aldırma sen seveni tam sever delikanlı olurlar
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hb cnm
benim aşkımda rizeli
ayrılma bizden olur mu :) biz pembefareyle bide arkadasımız var porselen bebek bu konuya taktık getirices inşallah 2012 birbirimizin düğünlerini yaparıs artık opuyorumnanaktan
gelinliğimin resmini koyacağim gunu bekliyorum ya:icecream:
kaç yıllık ilişkileriniz kızlar
arkadaşlarınızın söz,nişan vs. si olunca içiniz burkuluyormu
benim içim çok burkuluyor![]()
bende bendegelinliğimin resmini koyacağim gunu bekliyorum ya:icecream:
aşkıma güveniyorum o istisnaaa ne güzel neresinden rize erkeği çapkın derler ama aldırma sen seveni tam sever delikanlı olurlarbenimkide ıspartalı :)
inş cnm hakkında hayırlısıanladım canım bizim iş daha karişik sevgilim bu sene kpssye gircek kazanırsa 2011 de hemen evlenicez tabi annem verise cunku universitede olcam sevgilimde daha askerliğini yapmadi kazanamazsada 2013 e kadar kayar:sinifsinif:
ayrılma bizden olur mu :) biz pembefareyle bide arkadasımız var porselen bebek bu konuya taktık getirices inşallah 2012 birbirimizin düğünlerini yaparıs artık opuyorumnanaktan
kaç yıllık ilişkileriniz kızlar
arkadaşlarınızın söz,nişan vs. si olunca içiniz burkuluyormu
benim içim çok burkuluyor![]()
ya evetaynen albümler kısmında herkes koymus çok özeniyorum
valla burkuluyor cnm bi arkadasım izmir de evli gelin gitti oraya cocugu bile gerci cocuk cok sonraki planlar ama öyle kıskanıo insan özeni
canım bizim 4.yılımız![]()
cnm hayırlısı olsun ya annen verirse ne güsel benimkiler askerlik olmadan izin vermiolar nişana falan olmaz dio babam sözlüm cırpınıyor ama mecbur askerliği beklicek oda hemen gidemiyo abisi askerde annesiyle bu bırakmak istemiyo tek annesi babası ayrı cünkü bide anne için düşünsene iki oğlu askerde yürek nasıl dayansın hem bende istemem tek kalmasını
valla he sinir oluyorum öylelerine3 yıl canım
burkulmazmı ya hemde nasıl burkulyo millet 1 sene cıkıp evlenyo biz 3 seneyi devirdik 2 bucuk sene daha beklicez
benimkide derebaşıcanım ben kalkanderesindenim rizenin..
:) valla bekle babam bekle iyiyinede bulduk birbirimizi dertleşe dertleşe gecer he nedersiniz
:) valla bekle babam bekle iyiyinede bulduk birbirimizi dertleşe dertleşe gecer he nedersiniz
valla he sinir oluyorum öylelerine
benimkide derebaşı
valla he gerçi ben bugunluk giriyorum![]()
gecicek tabi ya daha ev bulamyoz eşya secemiyoz diiye sinir olcaz:)
izin vermiyor bayram diye verdiniye ya gelmicenmi sonra yanımıza bizi beğenmiyormusun:sinifsinif::gitme:
gecicek tabi ya daha ev bulamyoz eşya secemiyoz diiye sinir olcaz:)