Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 2012 geliniyiiiiimmmmm :asigim: yavaş yavaş hazırlıklar başladı kendi evimizi tamamlamaya çalışıyor aşkım.ben haziranda mezun oluyorum ve önümüzde engel kalmıyor başka.biz 8 yıldır birlikteyiz.neden mezun olup hemen evlenmiyorsunuz diye sorarsanız.babam 59 yasında emekli ve beni okutabilmek için hala çalışıyor.ben mezun olduktan sonra bir kaç sene onları rahat ettirmek istiyorum emekliliklerinin tadını çıartsınlar biraz istiyorum sonra kısmetse 2012 8 temmuzda yani ilişkimizin tam 10.yılında evlenmeyi planlıyoruz.inşallah her şey istediğimiz gibi olur kızlar.ben şimdiden çok heyecanlanıyorum
merabalar...
bende aşkı erken tatmış biriyim yani biraz küçüğüm...
Aslında yazmaktanda çekindim... İnş. herşey planlı giderse bizde 2012 yaz-2013 bahar arasında bişey istiyoruz...
Bizim birlikteliğimiz 5 Mayıs 2007 den berii
İnş. herkes ömrünce sevdiğinin kollarında mutlu sağlıklı huzurlu yaşarr :Saruboceq:
iyi akşamlar...
a.s.
ben de 2012 geliniyiiiiimmmmm :asigim: yavaş yavaş hazırlıklar başladı kendi evimizi tamamlamaya çalışıyor aşkım.ben haziranda mezun oluyorum ve önümüzde engel kalmıyor başka.biz 8 yıldır birlikteyiz.neden mezun olup hemen evlenmiyorsunuz diye sorarsanız.babam 59 yasında emekli ve beni okutabilmek için hala çalışıyor.ben mezun olduktan sonra bir kaç sene onları rahat ettirmek istiyorum emekliliklerinin tadını çıartsınlar biraz istiyorum sonra kısmetse 2012 8 temmuzda yani ilişkimizin tam 10.yılında evlenmeyi planlıyoruz.inşallah her şey istediğimiz gibi olur kızlar.ben şimdiden çok heyecanlanıyorum
çok güzelmiş hayırlısı olsun cnmBizim düğünde inşallah 11.07.2012 hihoyyyt ikimizin de doğum günü 11 temmuz bir de evlilik yıldönümümüz de aynı tarih olacak kaydirigubbakcemile3