• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelinleri...

niyeki ya kotu bişe yapmıyoruzki burda kadin sitesi zaten

hmm anladım cnm emir büyük yerdense bişi diyemem...
benimkide kadınlar kulübü diye şey yapmıor yoksa oda karısır öle nette falan oyun oynamama izin vermz

hoş kadınlar kulübüde mutlaka erkek ama kadın ismiyle yada lakapla giren vardır sapıklar :)

21 yada 20 :) yas kavramını pek bilmem :) ismin ne cnmeskiden bana süpürgeli cadı diye takılırlardıkaydirigubbakcemile3

kızlar ben cıkıyorum babam pcye gececek
12 ye kadar gelebilirim inş görüşmek üzere
çok memnun oldum sizleri tanıdığıma umarım tekrar konusuruz

az önce konu açmıştım aynen şöyle

4 gündür annem sadece 1 saat sevgilimi görebilmek için yalvarıyorum ama yok fayda etmiyo yollamıyo:(:( az önce belki dedim bi umut bi yarım saat için bile izin verir belki dedim yok fayda etmedi ben ağlarken beni öylece bırakıp gezmeye gitti :(:( onun için varsa yoksa oğlu büyük kızı ben yokmuyum varmıyım belli değil :(:( bende ağlarken bi anlık sinirle öfkeyle kollarıma jilet attım:(:( şimdi pişmanım ama çok geç yaa 3 yıldır çıkıyorum erkek arkdaşımla 3 yıldır böyle yaa annem niye böyle niyee ?? hayır bide sonra gelir der neden bu kadar erken evlenmek istiyorsun işte bunun için yaa ne onlar kırılsın ne ben yemin ediyorum bazen ölmeyi gerçekten çok istiyorum

az önce konu açmıştım aynen şöyle

4 gündür annem sadece 1 saat sevgilimi görebilmek için yalvarıyorum ama yok fayda etmiyo yollamıyo:(:( az önce belki dedim bi umut bi yarım saat için bile izin verir belki dedim yok fayda etmedi ben ağlarken beni öylece bırakıp gezmeye gitti :(:( onun için varsa yoksa oğlu büyük kızı ben yokmuyum varmıyım belli değil :(:( bende ağlarken bi anlık sinirle öfkeyle kollarıma jilet attım:(:( şimdi pişmanım ama çok geç yaa 3 yıldır çıkıyorum erkek arkdaşımla 3 yıldır böyle yaa annem niye böyle niyee ?? hayır bide sonra gelir der neden bu kadar erken evlenmek istiyorsun işte bunun için yaa ne onlar kırılsın ne ben yemin ediyorum bazen ölmeyi gerçekten çok istiyorum

anlayabiliyorum cnm gercekten sıkıntını tabi annen izin vermeli orda haklısın ama öyle jilet falan sacmalama lütfen herseyden önce iyiolmaya bak moralini bozma bu meseleler aileler için kaldırılamayacak kadar zor cnm bende senin yasındayken aksi düşünüryodum ama yas ilerledikce anlıosun yanlıs anlma asana büyüklük taslamak değil niyetim demek istedigim zamanla annende bişileri kabul edicek cnm benim ailemde ilk basta öyleydihele babam ama artık kabulendiler hersey düzelir ttlım sen sevgilnle aranı iyi tut

Back