- 24 Ocak 2012
- 201
- 2
- 66
Canım oteli ilk senden duydum ve fotoğraflara baktım çok beğendim?. Bişi sorcaktm; tavsiye üzerine mi tercih ettiniz? Bi de balayı paketi var mı?
Hayırlı olsun kızlar.
Vogaye'ların namları dilden dile dolaşıyor. Gerek kalite gerek hizmet olarak sürekli pozitif yorumlar alıyorum.
Ah ben de Gardens of Babylon için bir yorum okuyabilseydimYeni olmasından sebep midir bilemedim.
Umarım her şey gönlümüzce olur..
ben de gardens fo babylonu cok arastırdım bizde gitmeyi dusunduk anladıklarımı sana kısaca ozetlersem:
otelin odaları muhtesem zaten en kotu villa suitte kalıyosun o da havuza dırek acılıyo odada mutfaga kadar var
denizi mavi bayraklı değilmis ama bodrumun denizi kotu olur mu orası muamma en azından antalyanınkinden iyidir diye dusunuyorum
genel havuzlar biraz kucukmus ama odadan girdigin havuz bence yeteliolur
yemek kısmı biraz sıkıntılı az ceşit cıkıyomus ve her otelde yasanan bi sorun olan içeçek hizmetindeki yavaslık
alakartlar iyiymiş ama 30 euro gibi bi faiyatı var kişi bası
bunun dısında ivana sert berna laçin gibi unlülerin gittiği bi mekan
ha bide konum olarak ulaşımı biraz zormus izbe bi yerdeymiş
ben bu otele gitmekten son anda paloma pasha resort özdere yi görünce vazgectim b, de ona bak istersen
umarım yardımcı olmusumdur
ba yıl dımmmmm.. inanmıyorum çok güzel bi yer ve evet kesinlikle balayı için benim de seçimim bu olcaktır diye düşünüyorum.. fiyatı da şimdi baktım çok yüksek değil, gidilebilir.. tabi benim evlenmeme daha var 2-3 yıl ama bu otel hep aklımda kalacak.. gidip geldikten sonra yorumlarınızı dinlemeyi çok isterim.. şimdiden iyi tatiller
bizde 4 eylülede 4 gece 5 gün voyage belekteyiz inş :))
duygumutlu nekadara mal oldu kaç gece kalcaksınız 27 agustostan once yer yok die biliorum
Hiltimeeee :)) ne kadara mal oldu size toplamda ? kaç gün kaç gece :)) Zira ben bu otele bayıldımmmmm :)))
ba yıl dımmmmm.. inanmıyorum çok güzel bi yer ve evet kesinlikle balayı için benim de seçimim bu olcaktır diye düşünüyorum.. fiyatı da şimdi baktım çok yüksek değil, gidilebilir.. tabi benim evlenmeme daha var 2-3 yıl ama bu otel hep aklımda kalacak.. gidip geldikten sonra yorumlarınızı dinlemeyi çok isterim.. şimdiden iyi tatiller
bizde 2-6 eylülde düşünüyoruz siz kaç para verdiniz?
bizde 4 eylülede 4 gece 5 gün voyage belekteyiz inş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?