Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artikkkkkk benimde bi balayiina gidecek yerim varr:) sonunda yanii hallettik bu iside ets tur ile viyana prag budapeste 8 gunluk bir balayina cikiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bizde uzun arastırmalar sonucu iz flower oteli tuttuk sidedee inşallah güzel gecer balayımızz
CANIM BIZDE 3 HAZIRAN ITIBARI ILE silence beach resort LÜX GOL ODASINDA KALACAGIZ AMA ALT KATI COCOUKLU AILELERE VERIYORLAR DENILDI BIZE UST KATTA DA BALKON YOK (
PALLADIUM ETS ALDIK BIZDE AMA LUX GOL ODA OLMASINA RAGMEN ESYALAR HIC DE GUZEL YENI GORNMUYOR MAXX ROYAL HOSUMZA GITTI AMA BUTCEMIZI ASTIGI ICIN ALAMADIK (
Kızlar bizde balayı için otel ve nereye gitmemiz konusunda çok kararsısız açıkcası sadece balayını otelde geçirmek istemiyorum hem yeni yerler de görelim sonuçta nişanlımla ikimizin ilk tatil deneyimimiz olacak. Daha önce italya'ya gitme fikrimiz vardı malum ev eşya masraflar derken oldukça masraf oldu. Tatilimimizi de acıkcası ne ucuk fiyatlarda yapalım ne de çok ucuz bir tatil olsun orta halli gidip gezelim görelim diye düşünüyorum ama voyage belek cok uygun görünüyordu etsturu sitesinde yetkilileri aradık bize 3 küsür bir fiyat verdi 5 gece için bana göre bu cok fazla.
Fikriniz var mıdır hem temiz otel orta halli hemde gezebileceğimiz bir tatil şehri. Siz neler düşünüyorsunuz balayınız konusunda planlarınız nasıl ?
bugün itibariyle sözleşmemiz de yapıldı işte gideceğimiz otel: constance moofushi :)
kızlar allah hepimizin içine sindirsin biz 11 haziran 16 haziran arası antalya titanic resort antalya yı seçtik hiç olumsuz eleştiri yapılmamış odalar güzel ve temiz. Biz 5 gün antalya ordan fethiye marmaris muğla bodrum gezerek izmire dönmeyi düşündük.
seçtikkk sonunda 11-15 eylülde 4 gece 5 gün antalya-belek, sherwood dreams resort&spa jolly tur ile ayarladık Jakuzili - Delux Oda tercihimiz oldu inş. çok güzel geçerrr