Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cakiltasi hadi gözün aydin.
Belek nerde diye sorsam cok mu komik olur? :)
Birde ne kadara anlastiniz?
Kac yildizli otel bu?
Kizlar Izmir de balayi icin önerebileceginiz uygun ama güzel bir yer var mi ? :26:
Kızlar bende balayı oteli arıyorum, ama bulamadım güzel biryer
Queen Elizabeth spa Hotel var aklımda, Fiyatlarıda fena değil ama giden memnun olan var mı? Yorumlar çok güzeldi...1 temmuz 6 temmuz 5 gece 6 gün olarak düşünüyorum. Sizce nasıl?Eki Görüntüle 317774
canım bende o oteli çok beğeniyordum daha önceleri ve ilerde balayına kesinlikle oraya gidicem diyordum ama, internetteki araştırmalarım sonucu tamamen vazgeçtim.. otelin heryerinde kedilerin olduğu, odaların temiz olmadığı, restoran bölümünde bile kedilerin gezdiğini yazmış bir çok kişi.. ben zaten kedi sevmem bu bir :) ikincisi de o kadar kedinin gezdiği bir yer ne kadar temiz olabilir ki?
sana tavsiyem bence iyice araştırrr.. :18:
Teşekkür ederim canım, Önemli olan temiz olması zaten.. Araştırıyorum zaten ama bir türlü karar veremedim, Bildiğin tavsiye edebileceğin bir yer var mı? Birde birşey öğrenmek istiyorum, balayı odası hazırlıyorlar ya bu fiyata dahil mi yoksa balayı için artı bir fiyat var mı? Ben o kadar araştırdım göremedim balayı dahil şu fiyat diye...
Çakıltaşı canımcım sen Voyage Belek golf&Spa dan rezervasyon yaptırmışsın Bende Etsden bakıp orayı çokkkk beğenmiştim ama Belirlediğiniz tarihlerde uygun değil yazdı, Maalesef fiyat göremedim.. 1-6 Temmuz arası tam sezon, ramazandan önce sanırım yer falan bırakmamışlar Hayırlı olsun Çok güzel bir tercih yapmışsınız..
canım eğer balayı tarihiniz hazirandan sonra ise, kesinlikle çeşme- alaçatı yı tavsiye etmeni öneririm.. oteller çok samimi aynı ev gibi.. taş duvarlar, bembeyaz ferah odalar miss gibi çiçek kokuları.. benim mayıs olduğu için, izmirin soğuk olacağını düşündüm ve antalya seçtim. ama daha sonra olsaydı kesinlikle alaçatıyı seçerdim..
Temmuz da olacak :)
Simdilik 3 gün planliyoruz balayi icin.
Ama bigli edinemedim oteller fiyatlar ne kadar diye.
Belki daha fazlada kaliriz ama bilemiyorum..
hmm temmuzda heryeri tercih edebilirsin.. sadece tek bir yerle sınırlı kalmazsın yani. otel fiyatları günlük 100-300 arası değişiyor.. erken rezervasyonla uygun tabi, sezonda çok pahalı :2:
Bi arkadas bana bir kac sayfa önerdi otelleri arastirmam icin.
Ama bu konuda cok acemiyim.
Nereye baksam ne yapsam hic bilmiyorum.
Nisanlin neden ilgilenmiyor diyeceksiniz ama nisanlim sabahtan aksama kadar calisiyor.
Mesaiye kaliyor.
Bugün bu saatte bile hala iste.
O yüzden ben bakayim diyorum ama anlamiyorum kiii