ewt benimde cnm arkadaşım güvendiğim çok sevdiğim herkonuda taktire şahan arkadaşımın bana gönderdiği hediyeleri huzurunuza seriyorum..çoookk teşekkürler öne nerim sana snr gasoma ..
Eki Görüntüle 316106 Eki Görüntüle 316110 Eki Görüntüle 316108 Eki Görüntüle 316109 Eki Görüntüle 316099 Eki Görüntüle 316100 Eki Görüntüle 316101 Eki Görüntüle 316102 Eki Görüntüle 316103 Eki Görüntüle 316107 Eki Görüntüle 316105 Eki Görüntüle 316104 Eki Görüntüle 316111
vayy vayy vayyy gasomm yine zevkini konuşturmuşş beeewt benimde cnm arkadaşım güvendiğim çok sevdiğim herkonuda taktire şahan arkadaşımın bana gönderdiği hediyeleri huzurunuza seriyorum..çoookk teşekkürler öne nerim sana snr gasoma ..
Eki Görüntüle 316106 Eki Görüntüle 316110 Eki Görüntüle 316108 Eki Görüntüle 316109 Eki Görüntüle 316099 Eki Görüntüle 316100 Eki Görüntüle 316101 Eki Görüntüle 316102 Eki Görüntüle 316103 Eki Görüntüle 316107 Eki Görüntüle 316105 Eki Görüntüle 316104 Eki Görüntüle 316111
off yaa çok duygulandım özlellikle bebek ayakkabılarına bayıldımm ağlamak istiyorumm ama ağlayamıyorummm nedenini biliyosunuz haha
oyyy gasommm çok güzellerrr, ama sedoşum çok ayıp yaptığım yaa, insan ipekler satenler gönderir, böle şirin picama gönderilir mi hiç yaaaeveeeeeeeettttt bismillaaaaaaahh ben de hepinizin bildiği üzre sedoşumun canımıniçinin bana gönderdiği hediyelerimi ekliyoruummm
işteeeeeee o meşhur ptt kargo paketiimm
Eki Görüntüle 316081
veee o paketin içinden çıkan hediyemin koruma poşetiii
Eki Görüntüle 316096
işte hediyemin kutusuuuuu, hem de uğur böcüklü şirin mi şiriinnn
bunu evimde de kullanıcam inşallah, sedoşum faturalarımı koymamı istedi, ben de piki emrin olur dediimm
Eki Görüntüle 316097
işteee o çok sevimli kutumun içinden çıkan hediyecikleriimm, daha doğrusu hediyeciklerimin paketleriii
hahaha matruşka bebek gibi dimiiiii
Eki Görüntüle 316098
işteee küçük kırmızı kalpti çantadan çıkaann donuuummm ve mektubuumm
Eki Görüntüle 316112
bu da mektubumun yakındaann fotosuu
Eki Görüntüle 316125
bu daaa çok merakla beklenen, donumun önden, arkadan ve notuyla birlikte çekilmiş detay fotolarıııı, malum konsepte de çok uymuuşşş
(gülmeyin bunlar da önemli detaylar)
Eki Görüntüle 316134 Eki Görüntüle 316135 Eki Görüntüle 316136
bu daaa tatlı yiyelim tatlı konuşalım şekeriimm
Eki Görüntüle 316138
veeee işte picamaaaaaammmmm
hem de yıldızlı geyikli nabeeerrrrr
Eki Görüntüle 316145 Eki Görüntüle 316146
sedoşuuummm yieevrruummm
biliyorsun çok meşakkatli yollardan geçtik bu anı yaşayabilmek için, ama koskoca devlet kurumu olan ptt bile engelleyemedi hediyelerimle kavuşmamıııııı
hepsi için ayrı ayrı teşekkür ederim canım benim
kutumdan şekerime, mektubumdan picamama hepsine bayıldımm
her bir parçasını aşkla kullanıcam yavrum benim
hepimiz çok mutlu olalım ve bağlarımız hiç kopmasın inşallah, hepinizi çooooook seviyorumm
Rabbim bizi, kardeşliğimizi nazarlardan korusun, veleddamin amin
canııımm hepsi sana kurban olsun kııızzzzzewt benimde cnm arkadaşım güvendiğim çok sevdiğim herkonuda taktire şahan arkadaşımın bana gönderdiği hediyeleri huzurunuza seriyorum..çoookk teşekkürler öne nerim sana snr gasoma ..
canlarım ilk kırmzı süsgeç hani kutu içinde ördükleri ise bardak altlığı cam çay kaşığı silikon keke kalıbım pembiş askım pembiş ev botum vee süper ötesi mektup =Dçok teşekkür ederim gasoma tekrardan
off yaa çok duygulandım özlellikle bebek ayakkabılarına bayıldımm ağlamak istiyorumm ama ağlayamıyorummm nedenini biliyosunuz haha
ewt benimde cnm arkadaşım güvendiğim çok sevdiğim herkonuda taktire şahan arkadaşımın bana gönderdiği hediyeleri huzurunuza seriyorum..çoookk teşekkürler öne nerim sana snr gasoma ..
canlarım ilk kırmzı süsgeç hani kutu içinde ördükleri ise bardak altlığı cam çay kaşığı silikon keke kalıbım pembiş askım pembiş ev botum vee süper ötesi mektup =Dçok teşekkür ederim gasoma tekrardan
yaa ne güzel donlar almışsınız ki sizzzz, ben böle bulamadım, paçalı don aldımsedoşhhh ne güzel don o öle yaaa
hepsi mis misss ne güzel şeylersiniz siz öle yaaa
oyyy gasommm çok güzellerrr, ama sedoşum çok ayıp yaptığım yaa, insan ipekler satenler gönderir, böle şirin picama gönderilir mi hiç yaaa
Güle güle kullan gasommm muahhh
onlar ev botu akıllımmm
canııımm hepsi sana kurban olsun kııızzzzz
Allah seni ne etmeyeeee, bebek ayakkabısı dedi yaaa
oyy kuşuumm güle güle kullaaan, fındık karı işte yaaa, yerim ben onu daBubaburumun hediyelerini sağ salim aldımmmmBu nasıl bir mutlulukturr yaaaa
Hemen açıyoruummmmmmmmm:44::44:
Her şey için çok teşekkür ederimmm kuzucanımmm hediyelerimi koyarken bile ayrı duygulandım gerçekten..Hepsi benim için öyle değerli ki
Kesene bereket,emeğine,ellerine sağlıkSeni çok seviyorum gerçekten
İyi ki varsınız gelinciklerim hepinizi çok seviyorum
Bu arada nasıl başı çektim ama hahahahaha hızıma yetişemezsiniz kihkihkih
ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok şirinler bunlardaaaaaaaaaaaaagulerek kullan canım . gasom muah
ahahhaah alırım ıncık cıncık kendime almaya nasıl bayılıyosam ona da bayıla bayıla aldım valla :)))gasommm kek kalıbına bittimm yaaaa
canıımm muckvayy vayy vayyy gasomm yine zevkini konuşturmuşş bee
çok güzeller, mervemmm güle güle kullan tatlım
onlar ev botu akıllımmm
sağol kuzuuummkuşum ve gasom sizde güle güle kullanın hediyelerinizi...
ay canım benim, ben hazırlık yaparken biraz resim çekmiştim, onları eklerim, bu da bizim farkımız olurkızlar benim resimlerim çok karışık çıkmış halbuki sıra ile koydum onlarııı :26::26::26:neysemm hediyenin güzellikleri sunuma ihtiyaç duydurmuyor allahtan
ahahahahahasağolasın yavruummm
ama haklısın aslında benim ipeksi tenim ipek picamalara alışık ama artık napalım
deryoşum sana bir sır vereyim mi, sedoşum en güzelini yapmış penye almakla, niye biliyo musun, alışmadık g.tte don durmazmış
çok teşekküür ederim canımm fındığımı özledim yaaaFındık karı işte ya
süper süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepsıde cokkkkkkkkkkk tatlı gulerek kullan tatlım
sayfayı yenile bakalım canımmama ben göremiyorum kiii fotolarııı, nie görünmüo bende, çarpı işareti çıkıo:26:
botlarına özellikle bayıllduıııııımmmmmmmewt benimde cnm arkadaşım güvendiğim çok sevdiğim herkonuda taktire şahan arkadaşımın bana gönderdiği hediyeleri huzurunuza seriyorum..çoookk teşekkürler öne nerim sana snr gasoma ..
sağıolasın canımmmmhahah koptumm resmenn yaaaa hobaaaaaaa
gecem kuşumm güle güle kullan hedayeleriniiii çok güzellerrr
teşekkürler canımmkuzuummm gle güle kullan hediyelerinii :)) bubaburum ne güzel yapmış havlu kenarınıçook güzeller :))
ben de bayıldım canım çok sağolgece kuşu güle güle kullann seninde havluna bittimm incileri flnn mis misss ellerine sağlık bubarumuzunnn
lavanta tatlım senin hediyeler de mis miss güzel günlerde kullanının inş.
ooo süpermişş donunu sadece yılbaşında giyyyeveeeeeeeettttt bismillaaaaaaahh ben de hepinizin bildiği üzre sedoşumun canımıniçinin bana gönderdiği hediyelerimi ekliyoruummm
Eki Görüntüle 316081
Eki Görüntüle 316096
bunu evimde de kullanıcam inşallah, sedoşum faturalarımı koymamı istedi, ben de piki emrin olur dediimm
Eki Görüntüle 316097
işteee o çok sevimli kutumun içinden çıkan hediyecikleriimm, daha doğrusu hediyeciklerimin paketleriii
Eki Görüntüle 316098
Eki Görüntüle 316112
Eki Görüntüle 316125
bu daaa çok merakla beklenen, donumun önden, arkadan ve notuyla birlikte çekilmiş detay fotolarıııı, malum konsepte de çok uymuuşşş
Eki Görüntüle 316138
sedoşuuummm yieevrruummm
biliyorsun çok meşakkatli yollardan geçtik bu anı yaşayabilmek için, ama koskoca devlet kurumu olan ptt bile engelleyemedi hediyelerimle kavuşmamıııııı
hepimiz çok mutlu olalım ve bağlarımız hiç kopmasın inşallah, hepinizi çooooook seviyorumm
kuşum ve gasom sizde güle güle kullanın hediyelerinizi...
ağla yawrum yaaahahah kızlarr ya bu ilaçlar harbiden yaramadı bana hahaha allam dünde banyoyu mutfak sandım iyimi ne saf oldum ben böle yahuuugülmeyin ağlayamıyorumm yaaa
gasomm donunaaa bayılldımmm ben yaa du bakim yanlış olmasın hahahah
eveeeeeeeettttt bismillaaaaaaahh ben de hepinizin bildiği üzre sedoşumun canımıniçinin bana gönderdiği hediyelerimi ekliyoruummm
Eki Görüntüle 316081
Eki Görüntüle 316096
Eki Görüntüle 316097
Eki Görüntüle 316098
Eki Görüntüle 316112
Eki Görüntüle 316125
Eki Görüntüle 316138
sedoşuuummm yieevrruummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?