- Konu Sahibi rashabahar
-
- #10.001
hahahahahahahhaah serefe adass kutlama nasil begendinmi egleniyormusun :131:
ebrumm perde işini ne yaptın ne kadara hallettiniz...ya kızlar size sorayım yatak odasını tülü ve storu 1400 tuttu..1200e indirdi fiyat nasıl sizce???
ebrumm perde işini ne yaptın ne kadara hallettiniz...ya kızlar size sorayım yatak odasını tülü ve storu 1400 tuttu..1200e indirdi fiyat nasıl sizce???
evet tatlım eğlence süper bu gece iyi bi coştuk
uzun zamandirrr toplanmadik bole iyi oldu kizla yaa evet kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr HAZIRMISINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ EVET SESINI DUYMAK ISITYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :) KOPMAYA HAZIRMISINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :)))))))))))))))))))))))))))))))))
cnm perde isi yatti baska yerden bakicazz butun evi 5000 tl dediler sonra dedik sadece yatak odasi salon olsun yine pahali cikti yatak odasi sadece 1200 salon 2800 tul perde o kadar fon kanat perdelerin teki 500 tl imis pahali geldi 1200 de pahali canim biraz daha arastir nerden hangi ilk ve semten baktin sen
waw 5000 mi allahım ya..ne kadar çok tutmuş..1200 çok yani diyosun..canım ümraniyeden santralden baktık...yatak odasında 2 cam var..birde yanına küçük kanat yapıcak 3 tane..daha tam kesin gelip ölçü almadı tabide ortalama fiyat çıkardı..
hahahahahahah koptum aaaaaa:)))))))))))))))))))he hee..kendimi çok gürültülü bir yerde hem eğlenip hem konuşmaya çalışan biri gibi hissettin..yüksek sesle yazar mışım ben:))
ne diyosunuz o kadar cıktımı fiyatlar iyiyki 5 sene önce evlenmişim. z.burnu perdecilerden 700 halletmiştim 9 camlı evi
nese gelincikler size ve eğlencye doyum olmaz ama ben çıkıyorumm. hepinizee iyi geceler diliyorumm... mutluluğumza nazar değmesin inşallah
ne diyosunuz o kadar cıktımı fiyatlar iyiyki 5 sene önce evlenmişim. z.burnu perdecilerden 700 halletmiştim 9 camlı evi
nereye gidiyon kizzzzzzzzzzzzzzzzzz daha karpuz kesicektikkk :))))))))))))))
hmmm iki cam var derken boydan boyami perde olucak iki ayri perdemi olucakkk
he hee..vallahi artık her şey çok pahalı.. biz zeytinburnuna ya da karşıya geçmedik bilmiyorumki çok farkeder mi? ..bu ümraniyedeki fiyat:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?