- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.961
Kızlar merhaba,
Bizim 28.04.2012 de nişanımız var, ama bugün nikah başvurumuzu yaptık veee 06.10.2012 saat 15:00 de evleniyoruz... Sanki nikahımız hemenmiş gibi karnıma ağrılar girdi bugün o gün nasıl olurum hiç bilmiyorum :))
kızlar an itibariyle plakalara düşmüş bulunmaktayım
bugün düzcedeyim
ooooooooooooooo iyi geceler kizlarrr herkes burdaymissss :)))))))) gece kuslari siziiiiii
kızlar an itibariyle plakalara düşmüş bulunmaktayım
bugün düzcedeyim
hoş geldin adaşımgitcenmi hemen
enee ben düzceliyim kız =) hadii sayılı gün çabuk biter..çok var diyosun bi bakıyosun 1 ay kalmış
ben çok heyecansız bi insanım ya=) nişanım nikahımda gayet normaldim sanki birinin nikahına gidiyomuşum gibiydim neden böyleyim acaba azıcık heycan yapmak istiyorum =)=) yarında kınam var mesela gene tık yok
32: [/QU
derinnnnnnnnnnnn nbr cnm yaa ne zamandir geceleri goremedim senii merak ettim niye yoksun :))) yarin hazirlik asamalarinda olur heycanin yaa daha aglaticaklar senii :)))))))))))) yuksek yuksekkk ttepelereeeee:)))))))))
enee ben düzceliyim kız =) hadii sayılı gün çabuk biter..çok var diyosun bi bakıyosun 1 ay kalmış
:) yaaa unutmusum ben plaka olayinii ben coktan plakaya gecmisim yaa:) bugun kirikkale deyim :)))))))))))))))))))
hosbuldukk adass :)) yok canimm burdayimmm sizde burdaysaniz cikmicamm uykumda yok sohbet ederiz ) caylay kahveler :)
ben çok heyecansız bi insanım ya=) nişanım nikahımda gayet normaldim sanki birinin nikahına gidiyomuşum gibiydim neden böyleyim acaba azıcık heycan yapmak istiyorum =)=) yarında kınam var mesela gene tık yok
32: [/QU
derinnnnnnnnnnnn nbr cnm yaa ne zamandir geceleri goremedim senii merak ettim niye yoksun :))) yarin hazirlik asamalarinda olur heycanin yaa daha aglaticaklar senii :)))))))))))) yuksek yuksekkk ttepelereeeee:)))))))))
aynen canım ya =) makyajıım bozulacak pehpeh =) şaka bi kenara ağlamak istemiyorum ya...
aynen canım ya =) makyajıım bozulacak pehpeh =) şaka bi kenara ağlamak istemiyorum ya...
illaha ağlatıyorlar gelinleri tatlım kurtuluş yok
Eki Görüntüle 389353 kızlar ya gitmeden şu saç modeline bakın nolursunuz güzelmi gelin saçı için
valla bende istemiyorum aamaa isteee aglanir yaa :) dayanamazsn
tabi tatlım sohbet edemedik seninle bicanımı kahve çektirdin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?