- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.801
Üstünün sade olması hoş abartılı göstermiyo gelinligi.O omuzundaki çiçegin küçügünden saçına takabilirsin.
gögüsünü tam ortadan değilde yan M şeklinde yaptırıp küçük olan kısma savaroski taş işlettim=) duvağımın uçlarıda savaroski taş =) uyumlu oldu yani hemde uygun benim gelinliğim 1300 tl
aaaa fiyati cok iyi yaa pronovias dan ben gelinlik denemistimm kadin bana 2500 euro :) dedii ama cok guzeldi gelinlik o bicimdii :)
ben pronoviastan o gelinliği beğendim ve fatihe gittim gelinlikçiler çarşısına aynısını buldum.
gelinliğe fazla para vermek istemedim açıkçası
hatta kadın 1800 dedi yok dedim 1300 e veriyosan ver =)=)
cok iyi yaa pazaarligida iyi yappmisinn :)) ayyy kafammda bi suru bigudi varr sardim ole saclarimi :) kivircik olsun diyee nasil yaticam bunlarlaa :)) guluncek haldeyimmm
ben pronoviastan o gelinliği beğendim ve fatihe gittim gelinlikçiler çarşısına aynısını buldum.
gelinliğe fazla para vermek istemedim açıkçası
hatta kadın 1800 dedi yok dedim 1300 e veriyosan ver =)=)
hahhah =) resmini çek koysanayarın saçların dipten beri kıpkıvırcık olurssa şaşırma benim hep öle oluyo çünkü =)=)
Gelinlikte güzel fiyatıda süper valla.Ben çok duydum ya pronoviasın bütün modelleri satılıyomuş fatihte gelinlikçiler çarşısında.
ayy valla suan yatakdayimm resim cek koyy useniyorumm :) yarin kivircikk halini koyarimm yok yokk sasirmamdaa iste beyenmezsemm kim duzellcekkk onu dusunuorumm :)))) bide sabah 10 da gelicek nisanlimm en iyisi 8 de kalkarim saclari acarim anca yarim saatimi alir :) beyenmezsem baska bisey yaparim artik :))))))))))))))
inş kendiliğinden gzel bi şekli olur
ama ben 1 kere bigudi zıkkımıyla saçlarımı sardım anaaa sabah bi kalktım bonus olmuşum =)) sonra tövbe ettim tabi.
yok ismim derin değil ama çok derin derin düşünüyosun der bazen annem o yüzden derin koydum bende kendi adıma =)) okuyorum işte bu 1 yıl kaldı mezuniyete dr olucam bakalım pratisyen olarak başlicam işteismin derinmi canim senin bide doktormusun :) profilde ole yazioo bide ne doktorusun yani mezun oldunmu ? yasin kac ay cok soru sordum : )
yok ismim derin değil ama çok derin derin düşünüyosun der bazen annem o yüzden derin koydum bende kendi adıma =)) okuyorum işte bu 1 yıl kaldı mezuniyete dr olucam bakalım pratisyen olarak başlicam işte
ahahahha allahh gece gece koptum yaa :)))))))) demekk kendi adini kendin koydun haa iyimisss :) neden ole derin derin bakiyosun bakemm :))hadi bakalim hayirlisi olsunn okui okuu bitmezz bu doktorlukk 6 yill masallahh :) allah kolaylik versinn neyseki senn sonna gelmisinn ist.tip.fak. okuon ?
yok bursada...saol ya oku oku aynen çok zor...bazen dalıyom öle evlilik şu bu napiim kolay mesele değil =) sen çalışıyormusun
:))) yok cnm calismiyorummm suann keyiff zamanlairmi yasiyorumm :)))
tamam canımm ii geceler =)cnm ben yatiyim artik erken kalkicam tabi bu kafamdakilerle uyuyabilirsemmmm iyi gecellerrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))))0
çok iyi yapıyosun bak ne soracam =) korunmaya başladınmı yoksaaaaa =)) naapmayı düşünüyosun ben geçen aydan beri doğum kontrol hapına başladım e anca yani=)
tamam canımm ii geceler =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?