2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Üstünün sade olması hoş abartılı göstermiyo gelinligi.O omuzundaki çiçegin küçügünden saçına takabilirsin.

gögüsünü tam ortadan değilde yan M şeklinde yaptırıp küçük olan kısma savaroski taş işlettim=) duvağımın uçlarıda savaroski taş =) uyumlu oldu yani hemde uygun benim gelinliğim 1300 tl

gögüsünü tam ortadan değilde yan M şeklinde yaptırıp küçük olan kısma savaroski taş işlettim=) duvağımın uçlarıda savaroski taş =) uyumlu oldu yani hemde uygun benim gelinliğim 1300 tl

aaaa fiyati cok iyi yaa pronovias dan ben gelinlik denemistimm kadin bana 2500 euro :) dedii ama cok guzeldi gelinlik o bicimdii :)

aaaa fiyati cok iyi yaa pronovias dan ben gelinlik denemistimm kadin bana 2500 euro :) dedii ama cok guzeldi gelinlik o bicimdii :)

ben pronoviastan o gelinliği beğendim ve fatihe gittim gelinlikçiler çarşısına aynısını buldum.

gelinliğe fazla para vermek istemedim açıkçası

hatta kadın 1800 dedi yok dedim 1300 e veriyosan ver =)=)

cok iyi yaa pazaarligida iyi yappmisinn :)) ayyy kafammda bi suru bigudi varr sardim ole saclarimi :) kivircik olsun diyee nasil yaticam bunlarlaa :)) guluncek haldeyimmm

cok iyi yaa pazaarligida iyi yappmisinn :)) ayyy kafammda bi suru bigudi varr sardim ole saclarimi :) kivircik olsun diyee nasil yaticam bunlarlaa :)) guluncek haldeyimmm

hahhah =) resmini çek koysana yarın saçların dipten beri kıpkıvırcık olurssa şaşırma benim hep öle oluyo çünkü =)=)

Gelinlikte güzel fiyatıda süper valla.Ben çok duydum ya pronoviasın bütün modelleri satılıyomuş fatihte gelinlikçiler çarşısında.

hahhah =) resmini çek koysana yarın saçların dipten beri kıpkıvırcık olurssa şaşırma benim hep öle oluyo çünkü =)=)

ayy valla suan yatakdayimm resim cek koyy useniyorumm :) yarin kivircikk halini koyarimm yok yokk sasirmamdaa iste beyenmezsemm kim duzellcekkk onu dusunuorumm :)))) bide sabah 10 da gelicek nisanlimm en iyisi 8 de kalkarim saclari acarim anca yarim saatimi alir :) beyenmezsem baska bisey yaparim artik :))))))))))))))

ismin derinmi canim senin bide doktormusun :) profilde ole yazioo bide ne doktorusun yani mezun oldunmu ? yasin kac ay cok soru sordum : )

inş kendiliğinden gzel bi şekli olur
ama ben 1 kere bigudi zıkkımıyla saçlarımı sardım anaaa sabah bi kalktım bonus olmuşum =)) sonra tövbe ettim tabi.

ismin derinmi canim senin bide doktormusun :) profilde ole yazioo bide ne doktorusun yani mezun oldunmu ? yasin kac ay cok soru sordum : )
yok ismim derin değil ama çok derin derin düşünüyosun der bazen annem o yüzden derin koydum bende kendi adıma =)) okuyorum işte bu 1 yıl kaldı mezuniyete dr olucam bakalım pratisyen olarak başlicam işte

yok ismim derin değil ama çok derin derin düşünüyosun der bazen annem o yüzden derin koydum bende kendi adıma =)) okuyorum işte bu 1 yıl kaldı mezuniyete dr olucam bakalım pratisyen olarak başlicam işte

ahahahha allahh gece gece koptum yaa :)))))))) demekk kendi adini kendin koydun haa iyimisss :) neden ole derin derin bakiyosun bakemm :))hadi bakalim hayirlisi olsunn okui okuu bitmezz bu doktorlukk 6 yill masallahh :) allah kolaylik versinn neyseki senn sonna gelmisinn ist.tip.fak. okuon ?

yok bursada...saol ya oku oku aynen çok zor...bazen dalıyom öle evlilik şu bu napiim kolay mesele değil =) sen çalışıyormusun

cnm ben yatiyim artik erken kalkicam tabi bu kafamdakilerle uyuyabilirsemmmm iyi gecellerrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))))0

çok iyi yapıyosun bak ne soracam =) korunmaya başladınmı yoksaaaaa =)) naapmayı düşünüyosun ben geçen aydan beri doğum kontrol hapına başladım e anca yani=)

yaa korunmaya baslicaktim aslinda amaa bu haplarda kilo alma durumu varyaa .. gelinlik icinde olculerimi verdimm siskinlik falan olursa gelinlikde sorun yasarsam diye dugunden sonra baslicam:))))))) simdilik dusuncem bu ama bilmiomm yaaa pofffffffffffffffff kilo yaptmi pek sende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…