2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Eki Görüntüle 381074

yada bu perdeye uyumlu bir halida olabilirr

Atlas halı bizim evdeki ama tabii nette bulamadım eski modellerinden çünkü (
ama yeni modellerinde harman serisinde çok güzel bi yeşil halı var kenardan çizgiler çıkan çok hoş duruyor. AYrıca bu perde de çok hoşmuşş güzel düşünmüşsün :)))

canım çok beğendim davetiyeni allah başa kadar mesut etsin çok güzel duygulandım yaaa

koyu renkler inanılmaz toz gösteriyo parkelerimde o tonlarda olduğu için ben lakeye ceviz tercih ettim canım

tşk ederim cnm:)

bende krem açık ceviz istiyorum ama kayınvalidecim diğerinin daha şık olacağını ima ediyor.:44:

bişe daha sorabilir miyim salon yemek takımına nasıl bir oturma grubu aldın? (kırmızı berjerli bi takım vardı onu mu koydun acaba:44:)

ayy sıkıcı bi durum gerçekten görüşürsünüz ya üzülme sonuça oda istemez bence senden uzak kalmayı...zaman uzadıkca kıymetini bilir hemde ...

kızlar bende bugün gelinliğimi teslim aldım çoook güzel gelinliğim ya

çarşamba günü nikahım var yani 04/04/2012 saat 04:00 =) heyecan varmı diye sorarsanız hayır yok=) çok değişik duygular içindeyim ama ne biliyim açıklaması biraz zor..ama allahtan dileğim herkez çok mutlu olsun içindede ben aminn

slm cnm nasilsinn... aaaaa aldinmi gelinligi nerden aldin resim koyma sansin varmi cok merak ettimm.... hadi bakalimmm hayirlisi olsunnn hazirlanmaya basladigindaaa heycan artarr :))) ilk gelinimizii resmi olarakk evlendiriyoruzzzzz hadi bakalim bunu islatalimm :)))))))))))))))))))))))) dugun ne zamann

ayy cok heycanliyiimmm yarin askimla gorusucemmm sanki yillardir gormuyo gibiyimmm :))) illk bulusmamiz gibi heycan sardi benii :)))))))))))))))

çok saol cnm ya =) gelinliğimi pronovias modellerinden aldım şimdi bakınıyorum netten bulmak için.

düğün ayın 15 inde 2 haftam var işte =)=) kına kıyafetimide aldım çok seksiii yaniiii =)

çok saol cnm ya =) gelinliğimi pronovias modellerinden aldım şimdi bakınıyorum netten bulmak için.

düğün ayın 15 inde 2 haftam var işte =)=) kına kıyafetimide aldım çok seksiii yaniiii =)

aaaaaaaaaaaaaa cok az kalmisss:))) dugunee ayyy kina kiyafetini ve gelibligini cok merak ediyomm cnmmmm kina kiyafetin nasil bisey nerden aldinn bende daha almadim ya kafama gore bisey bulamadimmm dugun nerde olucak istanbuldami ?

Eki Görüntüle 381527

kızlar tam olanını bulamadım ama omuzundaki çiçek detayı olmayacak çünkü oradaki gibi hoş durmadı =)

iyiki olmamis cicekk bencede hos durmazdii ama gelinligin alt modelii gercekdenn cok degisikmisss cok beyendim canim sanada eminimm cok yakisacaktir.. bak buda benim gelinligim akaydan aldim mayis 28 de ikinci provam var :)

aaaaaaaaaaaaaa cok az kalmisss:))) dugunee ayyy kina kiyafetini ve gelibligini cok merak ediyomm cnmmmm kina kiyafetin nasil bisey nerden aldinn bende daha almadim ya kafama gore bisey bulamadimmm dugun nerde olucak istanbuldami ?

düğün istanbulda ....kına kıyafetim balık modelinden straplez ve tamamen payet işlemeli rengi siyah ama çok ışıltılı...istanbulda oturuyosan kadıköy opera onur çarşısı varya orada byblo diye bi mağaza var oradan aldım

ayy kesinliklee bakicam dediigin yere ben acibademe gelin gidiyorum :))) yakin bana gider bakarimm tamda istedigm modeli anlattin yaa payetli bisey model ariyoddum.. fiyatlar nasil abiyelerin kaca aldinn ? dugunun kadikoydemi olucak ?

çok begendim sade ve zarif tam tarzım Ne kadara aldın? Kız azcık bi zaman kalmış ay ne heycanlısındır simdi he

ayy kesinliklee bakicam dediigin yere ben acibademe gelin gidiyorum :))) yakin bana gider bakarimm tamda istedigm modeli anlattin yaa payetli bisey model ariyoddum.. fiyatlar nasil abiyelerin kaca aldinn ? dugunun kadikoydemi olucak ?

yok düğünüm bahçelievlerde olacak o taraftada oturacam zaten =) elbise 600 tl

zamanın olduğunda git bak derim daha ne kıyafetler var =) güzel yere gelin gidiyosun =) mutlu olursun inş

yok düğünüm bahçelievlerde olacak o taraftada oturacam zaten =) elbise 600 tl

zamanın olduğunda git bak derim daha ne kıyafetler var =) güzel yere gelin gidiyosun =) mutlu olursun inş

hmm anladim canimmm sende guzl yere gelin geliyosun ben bahcelievlerde oturuyorum :)))))))))) aa elbise fiyati cok iyimis yaaaa hatta yarin ben ugrarim dedigin yere kesinliklee nisanlimla beyenirsem alirim aradan cikarr ay cok saol yaa valla cok iyi oldu solemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…