- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.781
Gelinlerrrrrr selamlarrrr nasılsınızzz???
Ebrumm köpek çok büyük sorumluluk bnm de bir kopeğim var gerçekten çocuğun gibi bakman gerekiyor. müstakilse eviniz bahçeniz varsa çok daha rahat olur o yüzden hiç dert etme bak en iyi dostun olacak ilerde :)))
bu arada davetiyelerimiz hazır artık kızlarrrrrrrrrr :))))
bakalım beğenecek misiniz? bu arada matbaa işini kuzenim halletti süslemesini ben yaptım :)))
Eki Görüntüle 381017 Eki Görüntüle 381016
koyu renkler inanılmaz toz gösteriyo parkelerimde o tonlarda olduğu için ben lakeye ceviz tercih ettim canım
iyi geceler kizlarr kimlerrrrr var bakalimmm :))) cok mutsuzum yaa(((((((((((((( pazar gunuu yani bugun icinnn planlarimiz vardi piknik yapmaya gidicektik nisanlimlaaaa 12 gundur gorusmuyodukkk ama malesef yine gorusemicez cunku isi cikti sehir disina gidiceekkkkkkkkkkkkkkkkkkk (((((((((((( of yaaa cok sansizim ben yaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bende bugün gelinliğimi teslim aldım çoook güzel gelinliğim ya
çarşamba günü nikahım var yani 04/04/2012 saat 04:00 =) heyecan varmı diye sorarsanız hayır yok=) çok değişik duygular içindeyim ama ne biliyim açıklaması biraz zor..ama allahtan dileğim herkez çok mutlu olsun içindede ben aminn
slm cnm nasilsinn... aaaaa aldinmi gelinligi nerden aldin resim koyma sansin varmi cok merak ettimm.... hadi bakalimmm hayirlisi olsunnn hazirlanmaya basladigindaaa heycan artarr :))) ilk gelinimizii resmi olarakk evlendiriyoruzzzzz hadi bakalim bunu islatalimm :)))))))))))))))))))))))) dugun ne zamann
ayy cok heycanliyiimmm yarin askimla gorusucemmm sanki yillardir gormuyo gibiyimmm :))) illk bulusmamiz gibi heycan sardi benii :)))))))))))))))
çok saol cnm ya =) gelinliğimi pronovias modellerinden aldım şimdi bakınıyorum netten bulmak için.
düğün ayın 15 inde 2 haftam var işte =)=) kına kıyafetimide aldım çok seksiii yaniiii =)
Eki Görüntüle 381527
kızlar tam olanını bulamadım ama omuzundaki çiçek detayı olmayacak çünkü oradaki gibi hoş durmadı =)
aaaaaaaaaaaaaa cok az kalmisss:))) dugunee ayyy kina kiyafetini ve gelibligini cok merak ediyomm cnmmmm kina kiyafetin nasil bisey nerden aldinn bende daha almadim ya kafama gore bisey bulamadimmm dugun nerde olucak istanbuldami ?
iyiki olmamis cicekk bencede hos durmazdii ama gelinligin alt modelii gercekdenn cok degisikmisss cok beyendim canim sanada eminimm cok yakisacaktir.. bak buda benim gelinligim akaydan aldim mayis 28 de ikinci provam var :)
Eki Görüntüle 381529
düğün istanbulda ....kına kıyafetim balık modelinden straplez ve tamamen payet işlemeli rengi siyah ama çok ışıltılı...istanbulda oturuyosan kadıköy opera onur çarşısı varya orada byblo diye bi mağaza var oradan aldım
iyiki olmamis cicekk bencede hos durmazdii ama gelinligin alt modelii gercekdenn cok degisikmisss cok beyendim canim sanada eminimm cok yakisacaktir.. bak buda benim gelinligim akaydan aldim mayis 28 de ikinci provam var :)
Eki Görüntüle 381529
Eki Görüntüle 381527
kızlar tam olanını bulamadım ama omuzundaki çiçek detayı olmayacak çünkü oradaki gibi hoş durmadı =)
çok begendim sade ve zarif tam tarzım Ne kadara aldın? Kız azcık bi zaman kalmış ay ne heycanlısındır simdi he
ayy kesinliklee bakicam dediigin yere ben acibademe gelin gidiyorum :))) yakin bana gider bakarimm tamda istedigm modeli anlattin yaa payetli bisey model ariyoddum.. fiyatlar nasil abiyelerin kaca aldinn ? dugunun kadikoydemi olucak ?
yok düğünüm bahçelievlerde olacak o taraftada oturacam zaten =) elbise 600 tl
zamanın olduğunda git bak derim daha ne kıyafetler var =) güzel yere gelin gidiyosun =) mutlu olursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?