2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

göbegımı actımm yellıyorumm yawrumm sıcaktan yandı :90::90::90::90:bugun cnm yemek yapmak ısteemdı esımı aradım soledımm oda kahvaltı gıbı yaparızz dedıı super olur dedımm :125::125::125:

ayy kıyamam kuzuyaa,
ohh iyi yapmıssın canım, dün ben oyleydım, eşime dedımkı karpz peynr ekmek yıyelım, neymıs beyefndı dıyorkı oglen yenırmıs o, yersek oyle acıkırmıs yarım saat snraa, bende dedımkı ee o gobek boşuna 9aylık kadar olmadı kocacıgım, haksızmıyım ama:)

Kızlaaaarrr pisiyoruuuuzzzz:(( bu ne sıcak yaaww oğlum bile arada hafif kimildiyor o bile bunaldı herhaldee :(( daha isten çıkmama bir saat varr bu yaz bize zor biter Allah hepimize dayanacak güç versinnn...

Kızlaaaarrr pisiyoruuuuzzzz:(( bu ne sıcak yaaww oğlum bile arada hafif kimildiyor o bile bunaldı herhaldee :(( daha isten çıkmama bir saat varr bu yaz bize zor biter Allah hepimize dayanacak güç versinnn...

ayy canım ALLAH sana ve tüm çalışan annişlere koolaylık versin ben akşama kadar evdeyim mahvoluyorum sıcaktan siz ne yapıyorsunuz kim bilir ALLAHIM sizlere kolaylık versin...

O kötü rüyaları sorma ben hamile kalmadan bir ay önce kız bebeği doğurduğumu ama bebeğin hasta olduğunu görmüştüm. Bundan bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim ki 20 aylık bir oğlum var hiççç aklımın ucundan geçmiyordu şimdilik ikinci çocuk. Sonra dedim ki bir de kız olursa eyvahlar olsunnnn sonra cinsiyetin kız olduğunu öğrendim dedim ki doktora tüm detaylı tetkikler yapılsın ben böyle bir rüya gördüm allah' a şükür bugüne kadar bir aksilik çıkmadı bebekle ilgili bir tek işte benim rahim yapışıklığı mevzuu çıktı doğum esnasında çok kanamam olup rahmimi almak zorunda kalabilirler ama tabi sadece bir olasılık. Rüyalar endişelerimizden kaynaklanıyor hamileyken doğurana kadar daha kaç kere doğum yapacaksınız rüyanızda her gece başka başka türlü doğumlar normal yani kafana takma sakın....

valla sabah uyandım bir yandan ağlıyorum bir yandan kendimi durdurmaya çalışıyorum bebeğim de üzülmesin diye.babacık uyandı da teselli etti beni.farkında olmadan sağ tarafıma yatıyorum uyurken hemen bir acı oluyor dönüyorum bebeğimde hep sağ tarafta tekmeliyo zaten ayağımı acıdı acaba diye sabah kendi kendimi yedim.:17:
Allaha emanet kuzularımız

aynen canım klıma acıyoruz ama kesmıyoo bizi:))) benm oglusumda bugun az oynadı canım,
pofffffff benimde 20 dakıka kaldı işten cıkmama

ılk ben bıtırdımm bakalım 2 kım olucakk haydı bayanlarr totıslerı kaldırın hazırlıklar baslasın :1::1::1::52::52::52::52::52:

en son bnm mi olucak yaww. ben daha hiçbişi almadım hep temmuz diorumm daha doğrusu eşim öle istiyo gideriz dio 1 günde hallederiz... bnde inş diorum bu sıcaklarda da alışveriş hiç çekilmez oy oyyyyyyyy... gerçi herşey her yerde var ama insan hep tedirgin oluyo..belki heyecan..
ay bu arada yarın şeker yüklemem var inş suksukcum senn gibi herşey normal çıkarda sürekli uğrŞMAK zorunda kalmam...:31:

canım ne bilim belki erken ama alışverişim bitti benim çantaya koyacklarım hazır hepte aklımda duruyo bi ucundan başlayayım dedim suksukta bitirmiş ütülemiş imrendiim valla :31:

bnde snn gibiyim hiçbişi almadım hep temmuz dioruz da bakalım inş bi aksilik olmaz :39:

Kızlar gece gece bir olay atlattıkki sormayın. Normalde 12de sızan ben bugece uyuyamadım. Dön allah dön hadi camlar açık kalsın dedim. Annemlerdeyim buarada. Yazın hiiç Cam kapı kapanmaz. Yarım saat önce hafiften uyumuşum. Gözlerimi bi araladım camın perdesini biri araıyor. Kimo baba falan derken atlama sesi aşağıya. Bende önce çığlık sonra babaaaa diye avaz avaz bağırma. Sonra hırsızın koşa sesleri. Bizimkilerde rüya görüyorum sanıyorlarmış. Anca koştular ama giden gitti. Allahtan içeri giremedi. Ben içerdeyken uyansam geride kaçamaz allah korusun gerisini düşünmek bile istemiyorum :(

geçmiş olsun canım yaaa allah korumuş ben çok korkarım hırsızdan bizim evimizede girmişti 2 kez biz evde yokken ama o bile yetiyor :(

merhaba kızlar

biz geldikkk, çok sıcak çokkkk, valla pişiyorum işyerinde ama sıkmam lazım 1,5 ay daha çalışmalıyım Allahım izin verirse....

Dondurma dediniz canımı çektirdiniz :43:

O kadar çok seviyorum ki, alıyorum alıyorum dayanamayıp yiyorum ama dokunuyor bana hemen hasta ediyor beni...

Hamileliğimde böyle oldu, zaten süt yoğurt yiyemiyorum ya, sütlü olduğu için herhalde...

Birde süt sevmezse bizim tontiş naparım bilmemmmmmmmm:50:

ewt cnm ole yapıcam kalkıyım kocam gelır bırazdann kızartma yapemm .cok kaynatmayın yetısemıyom sonaa:1::1::1::1::1::1:

sohbetiniz ne kadar güzel öyle bayıldım nazar degmesin size benimde icimden hiç yemek yapmak gelmiyor valla benimkini aradımda karpuz yiyelim bugün dedim aslında yazın en güzeli karpuz peynir biz öyle yapıcaz güzel anneler

en son bnm mi olucak yaww. ben daha hiçbişi almadım hep temmuz diorumm daha doğrusu eşim öle istiyo gideriz dio 1 günde hallederiz... bnde inş diorum bu sıcaklarda da alışveriş hiç çekilmez oy oyyyyyyyy... gerçi herşey her yerde var ama insan hep tedirgin oluyo..belki heyecan..
ay bu arada yarın şeker yüklemem var inş suksukcum senn gibi herşey normal çıkarda sürekli uğrŞMAK zorunda kalmam...:31:
ins cnmm hayirli haberlerle gelirsin.

sohbetiniz ne kadar güzel öyle bayıldım nazar degmesin size benimde icimden hiç yemek yapmak gelmiyor valla benimkini aradımda karpuz yiyelim bugün dedim aslında yazın en güzeli karpuz peynir biz öyle yapıcaz güzel anneler
En iyisi ole cnm.bende esimi aradim karpuz al die ole yediik afiyet. olsun benim kizim karpuzu cok sevio:)

sen ne yaptın böyle anlaşıldı sen kızı defileye çıkarıcan:))

Anasinin kizi tam kokos olmali:)

Back
X