2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım sen benden sonra gitmiştin doktora erkenden gitcen demek yine bende özele gidiyodum ama yeni bi devlet hastanesi var burda tek kişilik tv li odalar nie bide 1000 liranın üstünde masraf edim dedim bu kada masraflı bi zamndayız zaten sıkıntılı bi durumumda yok çok şükür normal doğuma doktorum girmicek bile bende devlete gitcem bu ay ama daha 2 hafta sonra anca giderim ben

aynn bende öle düşünüyorum valla veremem 1000 lira bende devlete gidecem ben daha ilk gidecem devlete ama çok güzel hastane bnm eltim orda doğum yaptı gayet memnundu şimdi şeker testini falan orda yaptıracam özel hastaneler hep para yaa doktor para bayılmadan ilgilenmiyo bile cuma günü nasipse gidecem.. inş ultrasona sokarda görürüm kızımı

demek hurma doğuma kolaylaştırıyo ben ne zamandır cevizimle beraber günde 3 tane yiyorum oohh ohh maşallah bana fırt die doğurcam tatlım ben :52::52:

İnşallah kolaycacık doğurursunuz benim akıbetim ikinci doğumum olması ve ilkinin sezeryan olması nedeniyle belli olduğu için böyle planlarım yok istedim aslında deneyebilridim normali ama benim eski sezeryan dikişlerime kızımın plesantası yapışmış. O yüzden yine mecbur sezeryane kaldı. İlk hamileliğimde belki normal doğururum diye bende çok yemiştim çok faydalı demişlerdi. Bir çok arkadaşımda da cidden çok yardımı olmuş hele bir kaçı nasıl doğurduğunu bile anlamamış. Ama bu gibi şeyleri 35. haftadan öncede yapmamak gerek biliyor musunuz. O zamanda zamansız doğurma riski var. aman dikkatttt bir de mesela ben epizyotemi yapılmasını önlemek için 35. haftadan sonra perine yağı diye bir yap ile kesi yapılma ihtimali olan bölgeye masaj yapmıştım onun kullananlarda da kesi yapılmadan doğuranlar var. Onu da öneririm ben Ayşe Tolga var ya sanatçı onun böyle yağlar satan bir dükkanı var Aisha diye ordan almıştım o kendisi de doğumu için kullanış. bir bakın araştırın derim. Ama yinr uyarıyım böyle doğum kolaylaştırıcı ürünler 35. haftadan önce kullanılmamalı.

selam kızlar.işten geldim yorgunluktan ölüyorumm.:( çalışmak çok zorr off offf keşke gebe kalır kalmaz izin verseler

ayy yok canım bende sormadım ama tutmayacağım yaa dayanamam aten hala bulantım devam ediyoo ara ara oruç tutarsam küüt giderim...

Daha neler ya hiç hamile kadın oruç tutabilir mi gerçi ara ara bazı topiklere baktığımda oğluma hamileyken tutanlar vardı ama bence tutulmamalı sonuçta bebeğin besini anne yani tüm gün aç susuz bir de hamilelik sıkıntıları var sonuçta mazeretli bir durum söz konusu kefareti ödenir yani. AAA bir de o topiklerde görmüştüm Meryem suresini okumakta doğuma çokkk yardımcı oluyormuş.

demek hurma doğuma kolaylaştırıyo ben ne zamandır cevizimle beraber günde 3 tane yiyorum oohh ohh maşallah bana fırt die doğurcam tatlım ben :52::52:

aynn bebeğim doğumu kolaylaştırıcı etkisi var kasları gevşetiyo ve aynı zamanda bebeğin beyninede çok faydalı teyze kızının bebeğinin kilosu düşüktü son zamanlarda bi hurmaya başladı bebek aniden kaç kilo birden aldı maş... ama yalnız bu aylarda günde 3 taneden fazla tüketme erken doğumada neden olabiliyo ben şimdi gün aşırı sadece bir tane yiyorum ... kız inş fırt die doğururuz:)

tatlım bu havalarda orucu önermiyolar çünkü günler çok uzun ve bebeğin susuz kalma ihtimali var bide bnm aç kalınca şekerimde düşüyo ben tutamıcam o yüzden .. bol bol su içmemiz lazım ben 3 lt içiyorum hergün

bende su için tutmam tatlım yaaa diğer türlü açlığı idare ederim gibi geliyo ama bana zaten doktorum suyun sınırda böle kalması azalmaması lazım demiş ben habire su içiyom

ben yemedım hıcc son ayda yemekk ıı sanırım alırım bende napımmmm fırtt dıe olucaksa:52::52::52::52:
aynn bende öle düşünüyorum valla veremem 1000 lira bende devlete gidecem ben daha ilk gidecem devlete ama çok güzel hastane bnm eltim orda doğum yaptı gayet memnundu şimdi şeker testini falan orda yaptıracam özel hastaneler hep para yaa doktor para bayılmadan ilgilenmiyo bile cuma günü nasipse gidecem.. inş ultrasona sokarda görürüm kızımı
ben pztsı gıttım seker yuklemesı yaptıı sınır dr 1 aydır ultrasonaa sokmadı.. goremedım kızımı 15 gn sonra gel ozaman bakarıs dedı:14::14::14::14::14::14:
selam kızlar.işten geldim yorgunluktan ölüyorumm.:( çalışmak çok zorr off offf keşke gebe kalır kalmaz izin verseler

hg cnmm .. ben evdeyımm yınedee mızmızzımm . allah yardımıcınızz olsun walla zor.

İnşallah kolaycacık doğurursunuz benim akıbetim ikinci doğumum olması ve ilkinin sezeryan olması nedeniyle belli olduğu için böyle planlarım yok istedim aslında deneyebilridim normali ama benim eski sezeryan dikişlerime kızımın plesantası yapışmış. O yüzden yine mecbur sezeryane kaldı. İlk hamileliğimde belki normal doğururum diye bende çok yemiştim çok faydalı demişlerdi. Bir çok arkadaşımda da cidden çok yardımı olmuş hele bir kaçı nasıl doğurduğunu bile anlamamış. Ama bu gibi şeyleri 35. haftadan öncede yapmamak gerek biliyor musunuz. O zamanda zamansız doğurma riski var. aman dikkatttt bir de mesela ben epizyotemi yapılmasını önlemek için 35. haftadan sonra perine yağı diye bir yap ile kesi yapılma ihtimali olan bölgeye masaj yapmıştım onun kullananlarda da kesi yapılmadan doğuranlar var. Onu da öneririm ben Ayşe Tolga var ya sanatçı onun böyle yağlar satan bir dükkanı var Aisha diye ordan almıştım o kendisi de doğumu için kullanış. bir bakın araştırın derim. Ama yinr uyarıyım böyle doğum kolaylaştırıcı ürünler 35. haftadan önce kullanılmamalı.

aman canm tabi dikkat ederiz yalnız kesi yapılcak bölgeyi tam anlamadım bide önerdiğin yağı nette bulabilirmiyiz söledin dükkan ist dadır muhakkak bize o biraz zor sen tecrübelisin dikkat etmemiz gereken konularda uyar sen bizi canm :42:

kızlar artık bebişlerimiz çok hızlı kilo alacaklar malum son aylara girdik inşallah hepimizinde tosuncuk yavruları olur.. eşim diyoki biraz tontiş olsun diyo şöyle 4 kg falan doğsun diyo ele avuca gelsin minicik olursa nasıl tutcam ben onu diyo:1::1:

simdi ne kadar?

ya benimde bugün nefesim daralıyor bebişimde oynamadı nedense hiç çok vesveseli olduk neden ya:(

benımkıde bugun az oynadı normale gore canım, bızım de herzamn enerjımız aynı olmuyorki,napsın kuzular,aksam oynar rahatla yatınca:))

aynn bebeğim doğumu kolaylaştırıcı etkisi var kasları gevşetiyo ve aynı zamanda bebeğin beyninede çok faydalı teyze kızının bebeğinin kilosu düşüktü son zamanlarda bi hurmaya başladı bebek aniden kaç kilo birden aldı maş... ama yalnız bu aylarda günde 3 taneden fazla tüketme erken doğumada neden olabiliyo ben şimdi gün aşırı sadece bir tane yiyorum ... kız inş fırt die doğururuz:)

baten 3 ceviz 3 hurma standart ama 35. haftadan sonra yemem artık kzım vakti zamanı gelene kadar dursun göbişimde :16:

ben bugün biraz keyifsizim gece kötü bir rüya gördüm bebişim hastaydı, bütün günümü etkiledi Allah hayırlısını eylesin diye dua ediyorum.
göbek deliğimin etrafına dokunamıyorum çok acıyor bu aralar.şimdiden yürümekte zorlanıyorum benim kerata biraz aşağıda sanırım adım attıkça kasıklarım sızlıyo resmen.İşyerim çok sıcak izin almam mümkün değil doktora zor gidiyorum. Bir ay daha Allahım bir ay daha en azından dayanmam lazım bebişlerimiz biraz daha büyüsün diye hep dua ediyorum.

ben yemedım hıcc son ayda yemekk ıı sanırım alırım bende napımmmm fırtt dıe olucaksa:52::52::52::52:

ben pztsı gıttım seker yuklemesı yaptıı sınır dr 1 aydır ultrasonaa sokmadı.. goremedım kızımı 15 gn sonra gel ozaman bakarıs dedı:14::14::14::14::14::14:

hg cnmm .. ben evdeyımm yınedee mızmızzımm . allah yardımıcınızz olsun walla zor.

ooo kuzum kıyamam yaa şu doktorlR çok uyuz oluyo yaaa bende gidecem işte cuma ama hiç ümitli değilim kesin benimde şeker yüklememi yapıp yollayacak göremicem kızımı kesin:14:

ooo kuzum kıyamam yaa şu doktorlR çok uyuz oluyo yaaa bende gidecem işte cuma ama hiç ümitli değilim kesin benimde şeker yüklememi yapıp yollayacak göremicem kızımı kesin:14:

her dr bır olmaz cnmm belkı ılkdefa gıttın ııcnn bakabılırr.. :nazar:bende son aylarım artık dıe dr degıstırmıyorumm yoksa hıc sevmemeye basldımm uyuzz :35::35::35::35:

Back
X