2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

her dr bır olmaz cnmm belkı ılkdefa gıttın ııcnn bakabılırr.. :nazar:bende son aylarım artık dıe dr degıstırmıyorumm yoksa hıc sevmemeye basldımm uyuzz :35::35::35::35:

değiştirmeyi düşünürsen zaten acele et henüz vaktin var hiç sevmiyosan doğurma ona :20:

aman canm tabi dikkat ederiz yalnız kesi yapılcak bölgeyi tam anlamadım bide önerdiğin yağı nette bulabilirmiyiz söledin dükkan ist dadır muhakkak bize o biraz zor sen tecrübelisin dikkat etmemiz gereken konularda uyar sen bizi canm :42:

Kesi yapılacak bölge ne biliyor musun? Şimdi doğumu kolaylaştırmak için doğum esnasında vajinanın bitiminden makata kadar esnek bir bölge var ya orayı kesiyorlar bunun için o bölgeyi uyuşturuyorlar kesilerken herhangi bir acı hissetmiyorsun. İşte bu bahsettiğim yağ ile 35. haftadan sonra masaj yapınca o bölgenin elastikiyeti artıyor ve doğumun kesiğe gerek kalmadan yapılması kolaylaşıyor. Ben internetten satın almıştım 2-3 gün içinde gelmişti bana. Bak linki vereyim oradan bir araştırın... fiyatı şu an 25 TL birde Çatlak önleyici doğal yağlar da var hatta bebekler içinde bir sürü doğal yağ var bakın bakalım belki beğenirsiniz.

Aisha Istanbul

değiştirmeyi düşünürsen zaten acele et henüz vaktin var hiç sevmiyosan doğurma ona :20:

ayy bılmıyorumm kıı normal dogumm olucaksa zatenn o gırmıoo ebeeler dogurtuomuss.. acıll bı duurumm olursa acılde dr gırıoo .. bı sezeryan gunu verıpte o sekılde gıdersem o gırıcekk devlet hastanelerın hepsı bolemı bılmıyorumm amaa hıc memnun deılımm ısın kotu tarafıı zonguldakta ozel bı hastanee yok olsa bı dk bıle dusunmuycem :14::14::14::14::14::14::14:

aaaayy ben olayın tamamını yalnış anladım :1: şimdi yemeyelim 35. haftadan sonra yeriz ok canm şimdi anladım :52:

banada kayınvalıdem solemişti hurmayı, bende ramazanda yerım demıstım, demekkı bılmeden ısabetlı bı karar vermısım:)))

ben bugün biraz keyifsizim gece kötü bir rüya gördüm bebişim hastaydı, bütün günümü etkiledi Allah hayırlısını eylesin diye dua ediyorum.
göbek deliğimin etrafına dokunamıyorum çok acıyor bu aralar.şimdiden yürümekte zorlanıyorum benim kerata biraz aşağıda sanırım adım attıkça kasıklarım sızlıyo resmen.İşyerim çok sıcak izin almam mümkün değil doktora zor gidiyorum. Bir ay daha Allahım bir ay daha en azından dayanmam lazım bebişlerimiz biraz daha büyüsün diye hep dua ediyorum.

allah korusun tatlım düşünme öle şeyler etkilenmişin belli rüyadan...benim bebişde bu aralar aşağıda hep ve çok sancım oluyo kasıklarımda hatta vajinamda bile... hep aynı şikayetler cnm hepimiz yaşıyoruz o yüzden korkma

1258 gr canım:nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ben bugün biraz keyifsizim gece kötü bir rüya gördüm bebişim hastaydı, bütün günümü etkiledi Allah hayırlısını eylesin diye dua ediyorum.
göbek deliğimin etrafına dokunamıyorum çok acıyor bu aralar.şimdiden yürümekte zorlanıyorum benim kerata biraz aşağıda sanırım adım attıkça kasıklarım sızlıyo resmen.İşyerim çok sıcak izin almam mümkün değil doktora zor gidiyorum. Bir ay daha Allahım bir ay daha en azından dayanmam lazım bebişlerimiz biraz daha büyüsün diye hep dua ediyorum.

benimde yürüyünce kasıklarım çok ağrıyodu canım benim ufaklığın ayakları orada olduğu içinmiş hem hareketlerini aşağıda hissediyorum hemde ağrı yapıyo. bebişin için sabır canım..

Kesi yapılacak bölge ne biliyor musun? Şimdi doğumu kolaylaştırmak için doğum esnasında vajinanın bitiminden makata kadar esnek bir bölge var ya orayı kesiyorlar bunun için o bölgeyi uyuşturuyorlar kesilerken herhangi bir acı hissetmiyorsun. İşte bu bahsettiğim yağ ile 35. haftadan sonra masaj yapınca o bölgenin elastikiyeti artıyor ve doğumun kesiğe gerek kalmadan yapılması kolaylaşıyor. Ben internetten satın almıştım 2-3 gün içinde gelmişti bana. Bak linki vereyim oradan bir araştırın... fiyatı şu an 25 TL birde Çatlak önleyici doğal yağlar da var hatta bebekler içinde bir sürü doğal yağ var bakın bakalım belki beğenirsiniz.

Aisha Istanbul

allah razı olsun canım ben bakıcam şimdi beni zaten o kemek işi korkutuyo madem faydada görenler olmuş kesin denerim

göbegımı actımm yellıyorumm yawrumm sıcaktan yandı :90::90::90::90:bugun cnm yemek yapmak ısteemdı esımı aradım soledımm oda kahvaltı gıbı yaparızz dedıı super olur dedımm :125::125::125:

ayy bılmıyorumm kıı normal dogumm olucaksa zatenn o gırmıoo ebeeler dogurtuomuss.. acıll bı duurumm olursa acılde dr gırıoo .. bı sezeryan gunu verıpte o sekılde gıdersem o gırıcekk devlet hastanelerın hepsı bolemı bılmıyorumm amaa hıc memnun deılımm ısın kotu tarafıı zonguldakta ozel bı hastanee yok olsa bı dk bıle dusunmuycem :14::14::14::14::14::14::14:

doru sölüyosun canm hazır bu kadar zaman idare ettiniz biraz daha sabret diğerleride nasıl bilmiyosun bende özele gidiyodum değiştircem ama çok ii bir doktor herkes çok memnun hastanede özel hastane gibi zaten hayırlısı bakalım :31:

allah korusun tatlım düşünme öle şeyler etkilenmişin belli rüyadan...benim bebişde bu aralar aşağıda hep ve çok sancım oluyo kasıklarımda hatta vajinamda bile... hep aynı şikayetler cnm hepimiz yaşıyoruz o yüzden korkma

çok daha sürmicek o hareketler aşada bebeğim darlanma bende her vurduğunda çıkacak sanıyodum ama artık yukarlarda :46:

göbegımı actımm yellıyorumm yawrumm sıcaktan yandı :90::90::90::90:bugun cnm yemek yapmak ısteemdı esımı aradım soledımm oda kahvaltı gıbı yaparızz dedıı super olur dedımm :125::125::125:

ay kız az kızartma yap peynir zeytin domates birde çay ohhh misss hehe..

O kötü rüyaları sorma ben hamile kalmadan bir ay önce kız bebeği doğurduğumu ama bebeğin hasta olduğunu görmüştüm. Bundan bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim ki 20 aylık bir oğlum var hiççç aklımın ucundan geçmiyordu şimdilik ikinci çocuk. Sonra dedim ki bir de kız olursa eyvahlar olsunnnn sonra cinsiyetin kız olduğunu öğrendim dedim ki doktora tüm detaylı tetkikler yapılsın ben böyle bir rüya gördüm allah' a şükür bugüne kadar bir aksilik çıkmadı bebekle ilgili bir tek işte benim rahim yapışıklığı mevzuu çıktı doğum esnasında çok kanamam olup rahmimi almak zorunda kalabilirler ama tabi sadece bir olasılık. Rüyalar endişelerimizden kaynaklanıyor hamileyken doğurana kadar daha kaç kere doğum yapacaksınız rüyanızda her gece başka başka türlü doğumlar normal yani kafana takma sakın....

Back
X