• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam mihracee, çok geçmiş olsun, eşime de anlattım bugün bana önce pazara gitme dedi, sonra da illa spor ayakkabı giy de git diye tutturdu, adamın gözü çok korktu valla, tabi benim de. Allah bebeklerimizi ve bizi korusun.

ben geldimm:3: tahmin ettiğim gibi bebekim gayet iyi Allahıma şükür.. boşuna endişelenmişim:26: kızlaarr doktor teyzemiz o kadar güzel fotoğraflarımızı çekti ki:16: bebişim tıpkıı dayısı:51: doktor ayy bu çok yakışıklı bişey dedi:15:

hadi gözün aydın tatlım ne için gitmiştin sen doktora

Ay artık geçmiş bile yapamıyorum. Hem annemlerdeyim hemde kpss ile uğraş dur:) neyse sanırım herkes iyi bizde iyi sayılırız kalça ağrımda olmasa. Çok can yakıyor. Magnezyum sadece biraz hafifletti. Bebeğin yerleştiği taraf ağrırmış. Slnirlere yükleniyor benim sıpa daha şimdiden:D öpüyorum hepinizii

Kızlar gece gece bir olay atlattıkki sormayın. Normalde 12de sızan ben bugece uyuyamadım. Dön allah dön hadi camlar açık kalsın dedim. Annemlerdeyim buarada. Yazın hiiç Cam kapı kapanmaz. Yarım saat önce hafiften uyumuşum. Gözlerimi bi araladım camın perdesini biri araıyor. Kimo baba falan derken atlama sesi aşağıya. Bende önce çığlık sonra babaaaa diye avaz avaz bağırma. Sonra hırsızın koşa sesleri. Bizimkilerde rüya görüyorum sanıyorlarmış. Anca koştular ama giden gitti. Allahtan içeri giremedi. Ben içerdeyken uyansam geride kaçamaz allah korusun gerisini düşünmek bile istemiyorum :(

Kızlar gece gece bir olay atlattıkki sormayın. Normalde 12de sızan ben bugece uyuyamadım. Dön allah dön hadi camlar açık kalsın dedim. Annemlerdeyim buarada. Yazın hiiç Cam kapı kapanmaz. Yarım saat önce hafiften uyumuşum. Gözlerimi bi araladım camın perdesini biri araıyor. Kimo baba falan derken atlama sesi aşağıya. Bende önce çığlık sonra babaaaa diye avaz avaz bağırma. Sonra hırsızın koşa sesleri. Bizimkilerde rüya görüyorum sanıyorlarmış. Anca koştular ama giden gitti. Allahtan içeri giremedi. Ben içerdeyken uyansam geride kaçamaz allah korusun gerisini düşünmek bile istemiyorum :(

canım cok gecmiş olsun.Allah korumus seni ve bebeğini.Allah cezasını versin o hırsızların.Polise filan haber verdiniz mi? Ay çok korkmussundur eminimki.Allahım yasatmasın bidaha..:53:

gunaydın kızlar 4 gundur annem bızdeydı azonce yolcu ettıkk yarım saattır aglıyorumm ..:43::43::43::43::43::43::43::43:gıderken balkondan baktımm 1okere donup donupp el salladıı.. anne olmakk bole bısey sanırımm ...uzakta yasamak cok zor gercektenn ..:5::5::5:

gunaydın kızlar 4 gundur annem bızdeydı azonce yolcu ettıkk yarım saattır aglıyorumm ..:43::43::43::43::43::43::43::43:gıderken balkondan baktımm 1okere donup donupp el salladıı.. anne olmakk bole bısey sanırımm ...uzakta yasamak cok zor gercektenn ..:5::5::5:

günaydın canım üzülme yine gelir inşallah annen.bende hep annem giderken arkasından ağlarım demekki tek ağlayan ben değilmişim.birde kızardım kendime sulu göz kaç yaşındasın hala annenin arkasından ağlıyorsun diye.demekki anne evlat olayında yaş yok.biz allahtan yakınız arabayla aramız 15-20 dk özleyince hemen gidiyorum.allah kimseyi annesinden ayırmasın suksuk bizde anne olacağız canım bizide evlatlarımız böyle sevecek bi düşünsene:) ne güzel bir duygu.hadi bebişini düşün mutlu ol.üzme kendini allah canlarını sağ salim etsin başımızdan eksik etmesinde yollar uzaklık önemli değil onlar gelir biz gideriz.anneannesi neler almış bebişe sen onları yaz:)bekliyoruz...

canım ya çok kötü bir olay anlattığın .ben okurken bile ürktüm.iyiki içeri giremeden uyanmışsın.geçmiş olsun allah korumuş.

günaydın canım üzülme yine gelir inşallah annen.bende hep annem giderken arkasından ağlarım demekki tek ağlayan ben değilmişim.birde kızardım kendime sulu göz kaç yaşındasın hala annenin arkasından ağlıyorsun diye.demekki anne evlat olayında yaş yok.biz allahtan yakınız arabayla aramız 15-20 dk özleyince hemen gidiyorum.allah kimseyi annesinden ayırmasın suksuk bizde anne olacağız canım bizide evlatlarımız böyle sevecek bi düşünsene:) ne güzel bir duygu.hadi bebişini düşün mutlu ol.üzme kendini allah canlarını sağ salim etsin başımızdan eksik etmesinde yollar uzaklık önemli değil onlar gelir biz gideriz.anneannesi neler almış bebişe sen onları yaz:)bekliyoruz...

haklısın canımm .. saolll .. allah onlara uzun omurler versınn ınss 2 ay sonra gene gelıcek.:16:. anneannemızz cok cıcıler almıss elıfımee.. cogunu yıkadık utuledık mıs gıbı oldular..fotolarını atmmıstım sanırım gormedın :17:

evet canım bebiş için, bende chıcco almayı düşünüyorum ama, hangisi ii se ondan alıyım dedım,
ben mühendislik, mımarlık, muteahıtlık fırmasnda çizim elemanı olarajk calısıyorum canım,ama projeyle beledıyedede ben ılgılenıyorum, genelde masa basındayım yani,,

anladım canım doğum tarihlerimiz aynı işimiz aynı:) bende harita teknikeriyim yani çizim yapıyorum bende:) belediye de çalışıyorum 3 senedir bende:)

$Görüntü0572.webp$Görüntü0573.webp$Görüntü0574.webp$Görüntü0575.webp$Görüntü0576.webp$Görüntü0577.webp$Görüntü0578.webp$Görüntü0579.webp$Görüntü0580.webp$Görüntü0581.webp$Görüntü0582.webp$Görüntü0583.webp$Görüntü0585.webp$Görüntü0586.webp

bunlardaa en sonn alıncak lıstemdekı ıvır zıvırlar sukur alısverıss bıttı ( sımdılık ) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Herkese öpücüklü günaydınlarrr :16::16: :)

Kızlar kaç gündür uğrayamıyorum temizlik bitirdi beni bugün Allah nasip ederse abimler memleketten geliyor daha bitiremedim ama az kaldı... Benim tosuncuğumda gayet iyi çok şükür.. Bu arada daha tartıya çıkmıyorum :33::33::33:

Sizler nasılsınız bebişleriniz nasılll...

Back
X