Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar herkese.. Bugün pek yazılmadı buraya , yaz sıcaklarından mı nedirbizde şimdi kuzumla yatışa geçicez , babamız işten geç gelicek hepinize iyi geceler
![]()
ben geldimmtahmin ettiğim gibi bebekim gayet iyi Allahıma şükür.. boşuna endişelenmişim:26: kızlaarr doktor teyzemiz o kadar güzel fotoğraflarımızı çekti ki
bebişim tıpkıı dayısı
doktor ayy bu çok yakışıklı bişey dedi
![]()
Kızlar gece gece bir olay atlattıkki sormayın. Normalde 12de sızan ben bugece uyuyamadım. Dön allah dön hadi camlar açık kalsın dedim. Annemlerdeyim buarada. Yazın hiiç Cam kapı kapanmaz. Yarım saat önce hafiften uyumuşum. Gözlerimi bi araladım camın perdesini biri araıyor. Kimo baba falan derken atlama sesi aşağıya. Bende önce çığlık sonra babaaaa diye avaz avaz bağırma. Sonra hırsızın koşa sesleri. Bizimkilerde rüya görüyorum sanıyorlarmış. Anca koştular ama giden gitti. Allahtan içeri giremedi. Ben içerdeyken uyansam geride kaçamaz allah korusun gerisini düşünmek bile istemiyorum![]()
gunaydın kızlar 4 gundur annem bızdeydı azonce yolcu ettıkk yarım saattır aglıyorumm ..gıderken balkondan baktımm 1okere donup donupp el salladıı.. anne olmakk bole bısey sanırımm ...uzakta yasamak cok zor gercektenn ..
![]()
Kızlar gece gece bir olay atlattıkki sormayın. Normalde 12de sızan ben bugece uyuyamadım. Dön allah dön hadi camlar açık kalsın dedim. Annemlerdeyim buarada. Yazın hiiç Cam kapı kapanmaz. Yarım saat önce hafiften uyumuşum. Gözlerimi bi araladım camın perdesini biri araıyor. Kimo baba falan derken atlama sesi aşağıya. Bende önce çığlık sonra babaaaa diye avaz avaz bağırma. Sonra hırsızın koşa sesleri. Bizimkilerde rüya görüyorum sanıyorlarmış. Anca koştular ama giden gitti. Allahtan içeri giremedi. Ben içerdeyken uyansam geride kaçamaz allah korusun gerisini düşünmek bile istemiyorum![]()
günaydın canım üzülme yine gelir inşallah annen.bende hep annem giderken arkasından ağlarım demekki tek ağlayan ben değilmişim.birde kızardım kendime sulu göz kaç yaşındasın hala annenin arkasından ağlıyorsun diye.demekki anne evlat olayında yaş yok.biz allahtan yakınız arabayla aramız 15-20 dk özleyince hemen gidiyorum.allah kimseyi annesinden ayırmasın suksuk bizde anne olacağız canım bizide evlatlarımız böyle sevecek bi düşünsene:) ne güzel bir duygu.hadi bebişini düşün mutlu ol.üzme kendini allah canlarını sağ salim etsin başımızdan eksik etmesinde yollar uzaklık önemli değil onlar gelir biz gideriz.anneannesi neler almış bebişe sen onları yaz:)bekliyoruz...
evet canım bebiş için, bende chıcco almayı düşünüyorum ama, hangisi ii se ondan alıyım dedım,
ben mühendislik, mımarlık, muteahıtlık fırmasnda çizim elemanı olarajk calısıyorum canım,ama projeyle beledıyedede ben ılgılenıyorum, genelde masa basındayım yani,,
günaydın kızlar.
Bizim bu kusma bulantı hala devam ediyo Oy Allahım
Eki Görüntüle 443200 Eki Görüntüle 443201 Eki Görüntüle 443202 Eki Görüntüle 443203 Eki Görüntüle 443204 Eki Görüntüle 443205 Eki Görüntüle 443206 Eki Görüntüle 443207 Eki Görüntüle 443208 Eki Görüntüle 443209 Eki Görüntüle 443210 Eki Görüntüle 443211 Eki Görüntüle 443212 Eki Görüntüle 443213
bunlardaa en sonn alıncak lıstemdekı ıvır zıvırlar sukur alısverıss bıttı ( sımdılık )![]()
gunaydın cnm ılk aydan berımı devam edıo yenımı basldıı bende ılk 4 ay cok kustum sukurler olsun sımdı gectı ınss da olmaz