- 2 Mayıs 2012
- 1.438
- 2
- 66
bu nasıl sıcak kızlar yaa bizim klimada yok yanıyorum yaaaa:((
bizimde ofısın klıması bozuk hala gelmedıler servısten,,,buharlı vantılator acık ama,pek fayda etmıyoo bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu nasıl sıcak kızlar yaa bizim klimada yok yanıyorum yaaaa:((
selam canım benimde olmuştu benim 1 hafta sürdü hem resmen kan geldi antibiyotikle geçticanım geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım, ben tereddütte kaldım. doktoruna gitmeni öneririm... Çok uzak değilse arkadaşını çağır birlikte gidin eşini bekleme... İdrar yolu ise antibiyotikli toz verir içersin biter, aklında kalacağına doktoruna sor, telefonla da sorabilirsin.... geçmiş olsun tekrar canım...
kızlar beni uyku bastırdım ben biraz kestiriyom :)))
bu sıcakta arazi yaptım geldim bayıldım sıcaktan sırtımdan su damlıyor resmen
Selam güzel anneler. nasılsınız? ben daha geçmiş yapamadım yazıp öyle yapıcaM.Ben dün korktum ya , dışarıdaydık kalabalık halde, lavaboya gittim idrarla birlikte kan geldi ama böyle pembe renkli gibi sayılır , 5- 10 dk arayla filan yine denedim idrardan sonra oldu aynı şey.Doktora da gidemedim saat geç olmuştu , gezdiğimden de bişey anlamadım, millete de renk veremedim ama gelin bi de bana sorun:18: Bugün bişey yok ama dün niye idrar kanlıydı niye anlamıyorum,bugün de eşim yok doktora da gidemedik. İdrar yolu enfeksiyonu olmuştum 1.5 yıl kadar önce, o zaman da böyle oluyordu devamlı ama ..O mu tekrar etti acaba ? Yarın idrar testi yaptırıcam bakalım ... Ya niye böyle şeyler oluyo , o kadar dikkat ediyoruz bi de yaaa![]()
bende eve gııdıp duş almak istiyorum, piştim ofisteeeeeeee:))
herkese selamm
oğluşumun adına karar veredim kızlar yardımcı olurmusunuz?
sizce Eyüp Ateş uyumlu bir isim olur mu?
valla bu havada en güzeli ılık duş almak inan nasıl rahatlıyo yaaa.....
tişörtle pantolon da bana resmen yapıştı, hftasıonu elbıse alcam, pöfff burasıda cok sıcak dıdemcim, ayy iyi yapmıssın arazı olmakla,ama sıcakta gezmeseydn canım, bende ofısın demırbası gıbı oldum, işlerde durgun beledıyeyede gtmıyorum, bütüngün ofisteyim
kızlar bakım seti alan varmı varsa hangi marka aldınız?? hepsinin yaklasık fıyatı aynı ama hangisi ii se ondan alayım,
tatlım eyup ismi güzelde ateş ismini pek önermiyolar koymayı
selam kızlar bir sorum daha olucaktı demir ve elevit hapını saat 5 gibi içiyorum sizce uygunmudur doktoruma hala soramadım, doktoruna soran varmıdır, benide aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.