• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam canım benimde olmuştu benim 1 hafta sürdü hem resmen kan geldi antibiyotikle geçti :nazar::nazar:canım geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım, ben tereddütte kaldım. doktoruna gitmeni öneririm... Çok uzak değilse arkadaşını çağır birlikte gidin eşini bekleme... İdrar yolu ise antibiyotikli toz verir içersin biter, aklında kalacağına doktoruna sor, telefonla da sorabilirsin.... geçmiş olsun tekrar canım...

Çok sağolun kızlar.. Antibiyotik yolu görünüyor bana sanırım ... Kış da bitti üşütmedim, denize havuza da girmedim henüz ama neden olduğunu kstirmek gerçekten zor. İdrardan geldiğini anlayana kadar aklım çıktı, kanamam var sandım :18:

Bu arada MİHRACE arkadaşım çok geçmiş olsun ya şimdi okudum atlattığın kazayı, aklım çıktı okurken , sanki kendim yaşamış kadar üzüldüm .. Allah nazarlardan belalardan kazalardan korusun :nazar: Gelmiş geçmiş olsun bununla kalsın canım , tekrar geçmiş olsun :48:

bu sıcakta arazi yaptım geldim bayıldım sıcaktan sırtımdan su damlıyor resmen

tişörtle pantolon da bana resmen yapıştı, hftasıonu elbıse alcam, pöfff burasıda cok sıcak dıdemcim, ayy iyi yapmıssın arazı olmakla,ama sıcakta gezmeseydn canım, bende ofısın demırbası gıbı oldum, işlerde durgun beledıyeyede gtmıyorum, bütüngün ofisteyim

Selam güzel anneler. nasılsınız? ben daha geçmiş yapamadım yazıp öyle yapıcaM.Ben dün korktum ya , dışarıdaydık kalabalık halde, lavaboya gittim idrarla birlikte kan geldi ama böyle pembe renkli gibi sayılır , 5- 10 dk arayla filan yine denedim idrardan sonra oldu aynı şey.Doktora da gidemedim saat geç olmuştu , gezdiğimden de bişey anlamadım, millete de renk veremedim ama gelin bi de bana sorun:18: Bugün bişey yok ama dün niye idrar kanlıydı niye anlamıyorum,bugün de eşim yok doktora da gidemedik. İdrar yolu enfeksiyonu olmuştum 1.5 yıl kadar önce, o zaman da böyle oluyordu devamlı ama ..O mu tekrar etti acaba ? Yarın idrar testi yaptırıcam bakalım ... Ya niye böyle şeyler oluyo , o kadar dikkat ediyoruz bi de yaaa:14:

tatlım bu önemli bişe ihmal etme sakın hemen doktora git inş önemli bişey değildir ama sen yinede baktır hemen

kızlar bakım seti alan varmı varsa hangi marka aldınız?? hepsinin yaklasık fıyatı aynı ama hangisi ii se ondan alayım,

tişörtle pantolon da bana resmen yapıştı, hftasıonu elbıse alcam, pöfff burasıda cok sıcak dıdemcim, ayy iyi yapmıssın arazı olmakla,ama sıcakta gezmeseydn canım, bende ofısın demırbası gıbı oldum, işlerde durgun beledıyeyede gtmıyorum, bütüngün ofisteyim

yok canım ben arazi olmadım gerçekten araziye gittim kontrol merci olduğumuz için yapılan işi kontrole gittim benzincilerle beraberdim yani:) canım ne iş yapıosun özel olmazsa merak ettim.. benim elbiselerim warda giyemiyorum neye yarar:)

selam kızlar bir sorum daha olucaktı demir ve elevit hapını saat 5 gibi içiyorum sizce uygunmudur doktoruma hala soramadım, doktoruna soran varmıdır, benide aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

$IMG_2397.webp$IMG_2398.webp

Kızlarrrr selammmmm... Mihrace geçmiş olsun Allah beterinden saklasın:nazar::nazar::nazar::nazar: Suksuk senin de gözün aydın sonuçlar iimişşş:46::46::46: darısı bizim başımızaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Tuğra'mızın çeyizlerini ekledim oldu mu bakın bakalım teyzeleriii:16::16::16: Herkese öpücüklerrrr

selam kızlar bir sorum daha olucaktı demir ve elevit hapını saat 5 gibi içiyorum sizce uygunmudur doktoruma hala soramadım, doktoruna soran varmıdır, benide aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

ben eleviti sabah kahvaltıdan sonra alıyorum, doktor öyle söyledi
magnezyum-kalsiyum hapını da akşam yemeğinden sonra.. onu da öyle verdi ;))

Back
X