Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bnde alerjik rinit var sabahtan akşama kadar hapşuruyorum. ilaçta alamıyorum bnm gb aynı durumda olan varmı? bitkisel olarak birşey kullanabilirmiyiz ?
merhaba eylül anneleri.. benim bulantılarım 3 hafta önce kesilmişti ama geri geldi.. hiç böyle olan var mı?
merhaba arkadaşlar bugün 3 testimizin sonucu çıktı dr bir sıkıntı yok dedi çok şükür.. ikili testte papp a değeri yüksek çıkmıştı..moralimiz bozulmuştu..
bebeğimin cinsiyetide erkek olabilirmiş.. bu hafta sonuna kadarözel dr ye gideceğiz o zaman kesinleşir cinsiyet heralde
bebeğinin pıtpıtlarını duyan var mı bu arada.. ben 16 hafta içinde sol tarafım gıdıklanma gibi tekmecikler hissettim 3 gün ama sonra günde bir defa hafif birer pıt duyar oldum. acba gaz mı diyede aklımdan geçirmeye başladım..
sizlerde durumlar nasıl
ıyı aksamlar cnmm kusma problemı dısında sukur ıyızziyi akşamlarrrrr kızlarrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzzz
Seninle aynıyız sanırım canım
bizimki erkek 16 haftalıkken öğrendik,son dakika süprizi olmazsa tabii
bu arada hergün yeni biri katılıyor aramıza,bi selam verip ben de eylül annesiyim deyip gidiyolar
bi daha da gelmiyolarbizi mi beğenmiyosunuz anlamadım ki nedir bu topiğin bu kem talihi kara bahtı yaa
arada gelin bişeyler yazın,katılın yaa,varmı öyle cee ee deyuip kaçmak![]()
hoşşşşbuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)hoşgeldin canıım
ah kıyamam fıstık yaa hala devam ediyormuuıyı aksamlar cnmm kusma problemı dısında sukur ıyızzsen nasılsın
![]()
canım zeytin yağı kokar heralde
jhonsons babay yağın içine kayısı yağı karıştırdım ben kızımda da öyle kullanmıştım
hiç çatlağım olmadı,onu deneyebilirsin..
Canlarım naebrsiniz bakalım,ne güzel gün içinde de burdan takılıp sohbete devam ediyosunuz
ben okulda oluyorum,eve gelince de yemekti,çocuktu ilgileniyorum kıçımı mindere koymam ancak bu saati buluyor
Öğretmen bayanlara sorum olacak:Hala nöbet tututormusunuz?Ben tutuyorum herkes ayy yazık tutma falan diyor ama:44:
idareci yazmış nasıl tutmayimki.Kaçıncı haftaya kadardı yasal olarak nöbet olayı?:26:İnşallah bu hafta son olur artık gidip söyledim hocam ben zorlanıyorum bana nöbet yazmasanız olurmu dedim,tamam :44:dedi bakalım haftayamı düzeltiiiir yoksa aklına esincemi bilemem.
Canım inan benimde şu nöbette canım çıkıyorrr
o gece tamamen iptal oluyrmmmm bu arada yarın nöbetçymmm öööffffffffff
26. haftada bırakabiliyrmuşuz nöbeti malesef oda mayıs sonu benim
haziran ilk haftadada okul kapanıyor zaten
bitti gitti faydalanamıycam yaniiii
aynen canım 26.hafta eğer herhangi tehlike yoksa...
bende faydalanamıyorum şimdilik zorlamıyorda sonrasını bilmiyorum artık kolay gelsin sanada canım
ooof of saat nerdeyse 12 oldu,kocam yok
ya benim canım sürekli cips istiyo,arada yiyorum da,bu aylık hakkımı doldurdum diyorum,1 ay yemiyorum bi daha,ama yine istiyo yine istiyo işte,heralde onun tuzu falan koşuma gidiyo,mısır patlatıyorum falan ama kesmiyo beni,burda çekirdek yok ki çitleyek
5 mayısa da daha çook var,cinsiyeti o zaman öğrencez heralde,severken ne diyceğimi şaşırıyorum,yavrum falan kesmiyo artık,oğluşum veya kızım demek istiyorumbazen oğlum slash kızım diyorum,eşim çok gülüyor
![]()
heyyyyyyy arkadaşlar uyudunuz mu yoksa bana cevap veren yok mu yaaaa((((
evde kendin yap canım cipsini çok kolay canım istese ben öyle yaparım