mihrace ve baga28 tebrik ederim sizi arkadaşlar. inşallah sağlıkla büyütürsünüz bebişleri. Kan testi ya da doktor kontrolü yapırdınız mı?
beni de listeye ekleyin lütfen sat 28 kasım))
Canım ben de 4 ay önce düşük yaptım . bende de kasık ağrısı var.duyan olur normal diyor ama uykudan uyandırıp kıvrandıracak kadar şiddetli malesef tıpkı adet sancısı gibi.
bu akşam ilk muayeneme gidicem bakalım doktor ne diyecek umarım herşey yolundadır
canım aslında biyerde hcg değeri ile çoğul gebeliğin alakası olmadığını okumuştum ama forumda genel görüş olabilir yönünde.bekleyip göreceğizzz.
hem birini bulduğumuza çok şükürrr dimiiii
doktor bugün gidecektin sanırm.. naaptın ?? gittin mii ??
Slm sizinle devam edemiycem ozur dilerim olmadi bu ayda bide 23. Gun regl oldum Allahim selamete cikar herseyin hayirlisini ver kizim icin istedim olmadi ocak ayinda insAllah
meltemre sat:21 kasım
mericdemir sat:23 kasım
şeker-leblebi sat:24 kasım
sukatre sat:25 kasım
nadidem sat:27 kasım
selinnnn86 sat:27 kasım
maybebabe sat:28 kasım
sevdalinka06 sat:28 kasım
tkale sat:29 kasım
windy_blue_28 sat:29 kasım
arkadaşlar beklenen doğum tarihlerini özellikle yazmadım. Çünkü internete göre hesaplamada farklılık olabiliyor. Doktor kontrolüne gidip kesinleştirenler bana mesaj atsın ona göre tabloyu oluştururuz. Yaş kilo şehir de ekleriz. Güzel olur.
canım tabloyu sen yapacaksan eğer yöneticiye mesaj at, ilk sayfadaki tabloyu güncelle bence
bu şekilde liste karışık olur
Kimse için de bir sakınca olmazsa yaparım. Tablonun karışık olduğu doğru ama ancak böyle oldu.
administrator'e mesaj gönderdim. Bakalım ne diyecek.
canım bende de oluyordu korkma hiç bişey olmaz Allah ın izniyle İnşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın bende yaşadığım için o şeyleri seni gatyet ii anlıyrmmrb arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendim ama henüz çok yeni size sormak istedğim bende ara ara olan karın ağrısı var sizde de olmuş muydu böle bşi çok korkuorum bişi olacak die 2 ay önce düşük yaptım bi daha aynı durumu yaşamak istemiyorum kaldıramam artık herhaldeyardımcı olursanızçok sevinirim
Kızlaaaarr benim 31 . gününde beta Hcg 3bin kusur çıktı yaaaa yoksa 2 mi????????????????Benim 31.gün değerim 2974
Acaba ikiz olabilir mi ??
Canım evet normal bu arada aramıza hoş geldnnnarkadaşlar birşey daha bu kasık ağrıları falan normal mi,sanki adet olacakmışım gibi.ben kızımda bunların hiç birini yaşamadım o yüzden biraz tedirginim
canım hoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsunnnnnkızlar merhabaaaaa benide aranıza alırmısınızzz benim sat 27 kasım:)) bebiş geliyor inş.
4+4 günlük minik bebik muhtemel doğum tarihimiz 2 eylül
administrator'e mesaj gönderdim. Bakalım ne diyecek.
canım senin kontrol çarşamba değil miydi yaaaa
yoksa ben mi yanlış hatırlıyrmmm
ek olarak kullanıcı adınızı size sormadan değiştirdim ama böyle daha güzel oldu sanki diğeri çok uzun değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?