2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kesinlikle öyle.. ben bir taneye de razıyım. ama ikiz olsa fena olmaz yani )

Slm sizinle devam edemiycem ozur dilerim olmadi bu ayda bide 23. Gun regl oldum Allahim selamete cikar herseyin hayirlisini ver kizim icin istedim olmadi ocak ayinda insAllah

Canım benimmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaa
olsun moralini bozma tatlım hayırlısı değilmiş
Belirtilerin onu gösteriyordu ama neyseee yaaaa
ocak ayında inşallahhhh
dualarım seninle bitanemmm
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinnn
Kendine İyi bak
moralinide yüksek tuttttt bitanemmm

meltemre sat:21 kasım
mericdemir sat:23 kasım
şeker-leblebi sat:24 kasım
sukatre sat:25 kasım
nadidem sat:27 kasım
selinnnn86 sat:27 kasım
maybebabe sat:28 kasım
sevdalinka06 sat:28 kasım
tkale sat:29 kasım
windy_blue_28 sat:29 kasım

arkadaşlar beklenen doğum tarihlerini özellikle yazmadım. Çünkü internete göre hesaplamada farklılık olabiliyor. Doktor kontrolüne gidip kesinleştirenler bana mesaj atsın ona göre tabloyu oluştururuz. Yaş kilo şehir de ekleriz. Güzel olur.

Son düzenleme:

canım tabloyu sen yapacaksan eğer yöneticiye mesaj at, ilk sayfadaki tabloyu güncelle bence
bu şekilde liste karışık olur

canım tabloyu sen yapacaksan eğer yöneticiye mesaj at, ilk sayfadaki tabloyu güncelle bence
bu şekilde liste karışık olur

Kimse için de bir sakınca olmazsa yaparım. Tablonun karışık olduğu doğru ama ancak böyle oldu. Yönetici kim? Ona nasıl ulaşabiliriz?

Son düzenleme:
Kimse için de bir sakınca olmazsa yaparım. Tablonun karışık olduğu doğru ama ancak böyle oldu.

onun için diyorum canım, ilk başta yapılan tabloyu sen devral ve sen güncelle
ama yöneticiye msj atman lazım
çünkü konuyu açan başkası,
hamile kalmadan konu açılınca malesef böyle sorunlar olabiliyor sonradan
çünkü o arkadaş artık bu topikte olmayacağı için liste sahipsiz kalmış oluyo

canım bende de oluyordu korkma hiç bişey olmaz Allah ın izniyle İnşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın bende yaşadığım için o şeyleri seni gatyet ii anlıyrm
İçimizi ferah tutalım canımm benimd ekorkularım var bunada bi şey olucak die amaaaa
Allah emenet mucizemizzzz Bize dua etmek kalıyooo
Allah hepimize sağ sağlıim kucağımıza almayı nasip eder inşallahhh

Benim 31.gün değerim 2974

Acaba ikiz olabilir mi ??
Kızlaaaarr benim 31 . gününde beta Hcg 3bin kusur çıktı yaaaa yoksa 2 mi????????????????

arkadaşlar birşey daha bu kasık ağrıları falan normal mi,sanki adet olacakmışım gibi.ben kızımda bunların hiç birini yaşamadım o yüzden biraz tedirginim
Canım evet normal bu arada aramıza hoş geldnnn

kızlar merhabaaaaa benide aranıza alırmısınızzz benim sat 27 kasım:)) bebiş geliyor inş.
4+4 günlük minik bebik muhtemel doğum tarihimiz 2 eylül
canım hoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsunnnnn

ek olarak kullanıcı adınızı size sormadan değiştirdim ama böyle daha güzel oldu sanki diğeri çok uzun değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…