Canım ben de 4 ay önce düşük yaptım . bende de kasık ağrısı var.duyan olur normal diyor ama uykudan uyandırıp kıvrandıracak kadar şiddetli malesef tıpkı adet sancısı gibi.mrb arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendim ama henüz çok yeni size sormak istedğim bende ara ara olan karın ağrısı var sizde de olmuş muydu böle bşi çok korkuorum bişi olacak die 2 ay önce düşük yaptım bi daha aynı durumu yaşamak istemiyorum kaldıramam artık herhaldeyardımcı olursanızçok sevinirim
Benim 31.gün değerim 2974
Acaba ikiz olabilir mi ??
mrb arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendim ama henüz çok yeni size sormak istedğim bende ara ara olan karın ağrısı var sizde de olmuş muydu böle bşi çok korkuorum bişi olacak die 2 ay önce düşük yaptım bi daha aynı durumu yaşamak istemiyorum kaldıramam artık herhaldeyardımcı olursanızçok sevinirim
beni de listeye ekleyin lütfen sat 28 kasım))
beni de listeye ekleyin lütfen sat 28 kasım))
mutluluunu anlayabiliyorum çok güzel birşey Alalh isteyen herkese yaşatsınnn:)) heheamiinnn inş.teşekkürler mihrace
meltemre sat:21 kasım
mericdemir sat:23 kasım
şeker-leblebi sat:24 kasım
sukatre sat:25 kasım
mihracee sat:27 kasım
nadidem sat:27 kasım
selinnnn86 sat:27 kasım
baga28 sat:28 kasım
maybebabe sat:28 kasım
tkale sat:29 kasım
windy_blue_28 sat:29 kasım
mihrace ve baga28 tebrik ederim sizi arkadaşlar. inşallah sağlıkla büyütürsünüz bebişleri. Kan testi ya da doktor kontrolü yapırdınız mı?
teşekkürler canım bende seni tebrik ederimmmm sende bugünöğrendinsanırım 29 kasım görünüyorrrr Alalh tamamına erdirsin inş.
kan testimi ypatırdım ama dr kontolune henüz gitmedim görüştüm dr umla çarşmbaya inş. gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?