• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mrb arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendim ama henüz çok yeni size sormak istedğim bende ara ara olan karın ağrısı var sizde de olmuş muydu böle bşi çok korkuorum bişi olacak die 2 ay önce düşük yaptım bi daha aynı durumu yaşamak istemiyorum kaldıramam artık herhalde:43: yardımcı olursanızçok sevinirim
Canım ben de 4 ay önce düşük yaptım . bende de kasık ağrısı var.duyan olur normal diyor ama uykudan uyandırıp kıvrandıracak kadar şiddetli malesef tıpkı adet sancısı gibi.
bu akşam ilk muayeneme gidicem bakalım doktor ne diyecek umarım herşey yolundadır
Benim 31.gün değerim 2974

Acaba ikiz olabilir mi ??

canım aslında biyerde hcg değeri ile çoğul gebeliğin alakası olmadığını okumuştum ama forumda genel görüş olabilir yönünde.bekleyip göreceğizzz.
hem birini bulduğumuza çok şükürrr dimiiii :49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

dilekleriniz için çok tşklerrrrrr arkadaşlarrrrrrrrr........allah hepimize sağliklı bebişler nasip etsinnnnnnnn............

arkadaşlar birşey daha bu kasık ağrıları falan normal mi,sanki adet olacakmışım gibi.ben kızımda bunların hiç birini yaşamadım o yüzden biraz tedirginim

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendim ama henüz çok yeni size sormak istedğim bende ara ara olan karın ağrısı var sizde de olmuş muydu böle bşi çok korkuorum bişi olacak die 2 ay önce düşük yaptım bi daha aynı durumu yaşamak istemiyorum kaldıramam artık herhalde:43: yardımcı olursanızçok sevinirim

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebeğin inşallah. Adet olacağım günlerde benim de sancım oldu. ama birkaç gün sonra geçti. ben de çok korkmuştum. şimdi de hiç belirti vermiyor acaba bebeğim iyi mi diyorum :) korkmak için sebep bulmak çok kolay. Eğer o iyi olacaksa sen ne yaparsan yap iyi olur inşallah.
canım son adet tarihin neydi? seni de listeye ekleyelim

kızlar merhabaaaaa benide aranıza alırmısınızzz benim sat 27 kasım:)) bebiş geliyor inş.
4+4 günlük minik bebik muhtemel doğum tarihimiz 2 eylül

meltemre sat:21 kasım
mericdemir sat:23 kasım
şeker-leblebi sat:24 kasım
sukatre sat:25 kasım
mihracee sat:27 kasım
nadidem sat:27 kasım
selinnnn86 sat:27 kasım
baga28 sat:28 kasım
maybebabe sat:28 kasım
tkale sat:29 kasım
windy_blue_28 sat:29 kasım

meltemre sat:21 kasım
mericdemir sat:23 kasım
şeker-leblebi sat:24 kasım
sukatre sat:25 kasım
mihracee sat:27 kasım
nadidem sat:27 kasım
selinnnn86 sat:27 kasım
baga28 sat:28 kasım
maybebabe sat:28 kasım
tkale sat:29 kasım
windy_blue_28 sat:29 kasım

sanırım listeye alındık:))))):119::119::49::49:

mihrace ve baga28 tebrik ederim sizi arkadaşlar. inşallah sağlıkla büyütürsünüz bebişleri. Kan testi ya da doktor kontrolü yapırdınız mı?

mihrace ve baga28 tebrik ederim sizi arkadaşlar. inşallah sağlıkla büyütürsünüz bebişleri. Kan testi ya da doktor kontrolü yapırdınız mı?

teşekkürler canım bende seni tebrik ederimmmm sende bugünöğrendinsanırım 29 kasım görünüyorrrr Alalh tamamına erdirsin inş.
kan testimi ypatırdım ama dr kontolune henüz gitmedim görüştüm dr umla çarşmbaya inş. gideceğim

teşekkürler canım bende seni tebrik ederimmmm sende bugünöğrendinsanırım 29 kasım görünüyorrrr Alalh tamamına erdirsin inş.
kan testimi ypatırdım ama dr kontolune henüz gitmedim görüştüm dr umla çarşmbaya inş. gideceğim

Ben geçen hafta cuma öğrendim. Kan testi yapmıştım. Yarın cuma da doktora gideceğim. Bakalım birşey görebilecek miyiz :)

kızlar beni de listeye alırmısınız

adt tarihi : 28 kasım
beklenen doğum tar:
3 eylül
ilk bebek

Back
X